Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να πω την αληθεια μου αρεσει πιο πολυ η 1060 στα 320 παρα η 480 στα 300. Βεβαια εχουμε και το dx12 στη μεση που η amd παει πολυ καλα, ομως αν το eshop ξεκιναει με 320 την 1060 τοτε πιστευω σε ενα 2μηνο οι τιμες 480 και 1060 θα εξισωθουν. Αλλιως ειναι απιθανο να πουλησει η nvidia την 1060.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Aυτό που παρατηρώ είναι ότι οι Asus γενικότερα είναι από τις πιο ακριβές υλοποιήσεις είτε σε AMD ή Nvidia, οπότε εικάζω ότι ίσως δούμε και χαμηλότερες τιμές σε άλλες υλοποιήσεις?

να πω την αληθεια μου αρεσει πιο πολυ η 1060 στα 320 παρα η 480 στα 300. Βεβαια εχουμε και το dx12 στη μεση που η amd παει πολυ καλα, ομως αν το eshop ξεκιναει με 320 την 1060 τοτε πιστευω σε ενα 2μηνο οι τιμες 480 και 1060 θα εξισωθουν. Αλλιως ειναι απιθανο να πουλησει η nvidia την 1060.

Mέχρι στιγμής ναι η τιμή της είναι σε καλά επίπεδα,πράγμα που με ξάφνιασε μπορώ να πω.

Η EVGA έχει υλοποίηση με 279 ευρώ στο site.

Μένει να δούμε σε τι περίπου τιμή θα κυμανθούν οι custom 480.Βέβαια με την τιμή της 1060 σε αυτά τα επίπεδα θα είναι αυτοκτονία αν τις δούμε πάνω απο 300-320(Ελλάδα)

Προσωπικά βρίσκω την διαφορά μεγαλύτερη απόσο περίμενα όσον αφορά επιδόσεις.

Ναι απο τη μία υπάρχει το Vulkan αλλά δεν έχουμε καλό δείγμα.Με ένα Doom δεν μπορώ προσωπικά να διαλέξω κάρτα.Απο την άλλη δεν υπάρχει εγγύηση για τα μελοντικά παιχνίδια.

Δύσκολα τα πράγματα για την amd και το ότι καθυστερεί τόσο τα κάνει ακόμα δυσκολότερα.

΄Εχετε υπόψιν σας ότι μόλις κυκλοφορήσουν οι 4 γίγα εκδόσεις στην Ελλάδα, όταν κατασταλάξουν οι τιμές θα ξεκινάνε κάπου από τα 220-230 ευρώ. 

Στο overclockers έχει preorder την 4αρα νιτρο στα 240 ευρώ...Με τα εξτραδάκια πόσο θα φτάσει στο Ελλάντα?

Είχα στείλει μήνυμα πρίν 4-5 μέρες αλλά ξέχασα να ρωτήσω για μεταφορικά παρά μόνο για διαθεσημότητα.θα ρίξω ένα δεύτερο email να δω πόσα ακριβώς χρειάζονται.Ούτος ή άλλως περιμένουν απο 22 στόκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν στέλνει το overclockers Ελλάδα. Ορίστε η απάντησή τους σε πρόσφατο μήνυμά μου: 

"Thank you for your webnote.

I'm afraid we are not able to ship orders to Greece. Sorry for any disappointment. We would suggest trying our partner company http://www.caseking.de

Regards,

Simon B"

Το καλό είναι πως τα μεταφορικά του caseking είναι καλούτσικα, στα 20 ευρώ περίπου. Το θέμα είναι πότε θα τις φέρει. Έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι την 1060, λόγω της μεγάλης αργοπορίας των custom 480. Αύριο ίσως υπάρξουν νέα για την powercolor devil. Ελπίζω να βγει ημερομηνία κυκλοφορίας....

Επεξ/σία από Tassos77

Το καλό είναι πως τα μεταφορικά του caseking είναι καλούτσικα, στα 20 ευρώ περίπου. Το θέμα είναι πότε θα τις φέρει. Έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι την 1060, λόγω της μεγάλης αργοπορίας των custom 480. Αύριο ίσως υπάρξουν νέα για την powercolor devil. Ελπίζω να βγει ημερομηνία κυκλοφορίας....

Στα 12 ευρώ είναι τα μεταφορικά του caseking. Μπορείς να δεις περισσότερα εδώ

Το πρόβλημα είναι ότι είτε 480 είτε 1070 είτε 1080, απλά ΔΕΝ βρίσκεις εύκολα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...