sir ImPeCaBlE Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 ASUS Republic of Gamers Announces Strix RX 480 (press release) @videocardz Με boost clock 1310-1330 η oc έκδοση (δλδ +5%), availability απο "middle of August" και δε βλέπω να αναφέρει έκδοση με 4gb.Για κάρτα που κάποιοι υποθέταμε οτι θα βγει για να κερδίσει marketshare μου φαίνεται ότι εστιάζουν πολύ στο να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Update με GTA και Time Spy http://www.insomnia.gr/topic/615192-rx-480-reference-ed-mini-review-by-the-blade/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 ASUS Republic of Gamers Announces Strix RX 480 (press release) @videocardz Με boost clock 1310-1330 η oc έκδοση (δλδ +5%), availability απο "middle of August" και δε βλέπω να αναφέρει έκδοση με 4gb.Για κάρτα που κάποιοι υποθέταμε οτι θα βγει για να κερδίσει marketshare μου φαίνεται ότι εστιάζουν πολύ στο να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους. Kαλά έτσι όπως το πάνε πρώτα θα βγούν custom 1060 και ακόμα θα περιμένουμε τις 480.... Μια κάρτα έχει βγάλει όλο και όλο η εταιρία και μας έχει κουράσει πάρα πολύ. Kακό δικό της γιατι χάνει μερίδιο μέρα με τη μέρα αλλά λογικά κάτι θα ξέρουν παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δοκίμασα ξεκλείδωτο bios στην 480 μου και με 1175mv έπιασα σταθερά 1350/2175. Δυστυχώς ενώ έπρεπε να μπορώ να ανεβάσω μέχρι 1400 δεν είχα την επιλογή στο asus gpu tweak. ΒΤW προσωπική μου γνώμη η καλύτερη επιλογή είναι rx 480 4gb reference όταν γίνει διαθέσιμη. ;ϊσως και η 470 αν σηκώνει ρολόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimex Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 500€ από έξω οι 1070, <250€ από έξω οι 480... Γιατί ακριβώς μπαίνουν στην ίδια πρόταση? Γιατί είναι ταυτόχρονα και 31,5% πίσω σε επιδόσεις και μετά βίας μόλις 50% φθηνότερη. Επίσης είναι η ναυαρχίδα της AMD (με εξαίρεση τις παρωχημένες fury), οπότε δεν υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή για σύγκριση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Διαβλάζεται και αλλιώς... Είναι 45% μπροστά αλλά και 100% ακριβότερη. Βασικά, είναι εντελώς άλλη κατηγορία κάρτας. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Αυτό το να συγκρίνουμε High-End κάρτες με Midrange, δεν μπορώ να το καταλάβω. Η Nvidia είπε να φέρει πρώτα την top σειρά της στην αγορά και η AMD το αντίθετο, να σκουπίσει τα midrange. Και ακριβώς ότι είπε ότι θα φέρει το έφερε, απόδοση 390 στα 199$, με νέα χαρακτηριστικά και μειωμένη κατανάλωση. Αυτή είναι η 480 και έρχονται οι 470/460 για το low end. Η Vega θα ανταγωνιστεί τις 180/1070 και ότι άλλο θα έχει η Nvidia μέχρι τότε. Και στην τελική το Thread είναι για AMD. Οι συγκρίσεις και ότι άλλο στο δίπλα Thread για Pascal. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Αυτό το να συγκρίνουμε High-End κάρτες με Midrange, δεν μπορώ να το καταλάβω. Η Nvidia είπε να φέρει πρώτα την top σειρά της στην αγορά και η AMD το αντίθετο, να σκουπίσει τα midrange. Και ακριβώς ότι είπε ότι θα φέρει το έφερε, απόδοση 390 στα 199$, με νέα χαρακτηριστικά και μειωμένη κατανάλωση. Αυτή είναι η 480 και έρχονται οι 470/460 για το low end. Η Vega θα ανταγωνιστεί τις 180/1070 και ότι άλλο θα έχει η Nvidia μέχρι τότε. Και στην τελική το Thread είναι για AMD. Οι συγκρίσεις και ότι άλλο στο δίπλα Thread για Pascal. Μην γίνεσαι κακός, πες μια λέξη άντε δύο... DX 12, Vulkan Κακία ξέρω αλλά με στύλ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Παιδιά πιστεύετε είναι υπερβολή για 1080p η αγορά της έκδοσης με τα 8 GB;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Παιδιά πιστεύετε είναι υπερβολή για 1080p η αγορά της έκδοσης με τα 8 GB;; Γνώμη μου? Τα περίσσεια GB δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, αρκεί να μπορεί να τα αξιοποιήσει η εκάστοτε GPU. Στο Rise of Tomb Raider ήταν νομίζω που σε 1080p, με Very high (Ultra--?--) γραφικά, ήθελε ±6GB Vram, κάνοντάς μου εντύπωση! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Παιδιά πιστεύετε είναι υπερβολή για 1080p η αγορά της έκδοσης με τα 8 GB;; αναλογα με το καθε ποτε αγοραζεις καρτες γραφικων.....αν αλλαζεις καρτα ανα 1-2 χρονια...ε καλα ειναι και τα 4GB αν αλλαζεις ανα 4-5 θα ελεγα να παρεις 8GB, αποψη μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 rx480 με 4gb θα δουμε στην Ελλαδα? Εδω ουτε στην αμερικη δεν τη βρισκεις καλα καλα στα 200$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 rx480 με 4gb θα δουμε στην Ελλαδα? Εδω ουτε στην αμερικη δεν τη βρισκεις καλα καλα στα 200$ μια χαρα την βρισκεις αποσο ειδα εγω.Απλα aftermarket αποκλειεται να βγαλουν (ισως καμια mitx edition) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Διαθεσιμη δεν βρηκα πουθενα. Ηρθε η αδερφη μ απο Αμερική πριν μια βδομαδα και δεν εβρισκα πουθενα να τη στιεειλω να μ παρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα