Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σαν να λένε, παιδιά αυτό είναι το performance μας σε Vulkan, πάρτε AMD :D Γουστάρω να ξέρω ότι ο Κινέζος ξενερώνει που είναι πίσω.

Εσύ όμως θα τσιμπήσεις nVidia ότι και να γίνει... :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού έχω G-Sync monitor, αναγκαστικά θα πάω σε πράσινη.

Στο έχω ξαναπεί, μπορείς να πουλήσεις το G-Sync και με τα λεφτά να πάρεις ένα FreeSync, τα λεφτά που θα περισσέψουν τα βάζεις στην VEGA. :-D

• Like 1

Αφού έχω G-Sync monitor, αναγκαστικά θα πάω σε πράσινη.

Ναι το ξέρω. Γι αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσω τέτοιου είδους οθόνη. Πχ να αγοράσω FreeSync, να βγάλει καμιά σειρά μούφα η AMD και να είμαι αναγκασμένος να αγοράσω ίδια μάρκα κάρτα. Σπαστικό.

• Like 2

http://radeon.com/radeon-civ6-dx12

Οχι οτι ειναι κανα βαρύ παιχνιδι απλα για να δουν μερικοι οτι ολοι οι μεγαλοι τιτλοι θα βγαινουν και σε dx12

Επισης +32 % εως + 50 % στην fury x +23% εως + 36% στην 480x

https://youtu.be/ZCHmV3c7H1Q

Δεν έχω διαβάσει κάτι!

Πάντως στο site overclockers έχει pre order και την nitro και την έκδοση της powercolor (δεν ξέρω αν ήταν απο πριν τώρα το είδα)!

Πρίν δύο σελίδες είχε πόστ ένα παιδί πως θα βγεί σήμερα με σχετικό λίνκ.Τίποτα πραπαάνω.

Overclockers είδα το pre order και έκανα και ερώτηση για τα μεταφορικά καθώς και διαθεσιμότητα.

mail.jpg

• Like 1

Ναι το ξέρω. Γι αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσω τέτοιου είδους οθόνη. Πχ να αγοράσω FreeSync, να βγάλει καμιά σειρά μούφα η AMD και να είμαι αναγκασμένος να αγοράσω ίδια μάρκα κάρτα. Σπαστικό.

Το ιδανικό θα ήταν ένα μόνιτορ να έχει και τα δύο, το G-Sync δεν πρόκειται να το αποχωριστώ, είναι game-changer..Δεν γυρνάς πίσω στο μπουρδο-VSync μετά από αυτό με καμία δύναμη.

Στο έχω ξαναπεί, μπορείς να πουλήσεις το G-Sync και με τα λεφτά να πάρεις ένα FreeSync, τα λεφτά που θα περισσέψουν τα βάζεις στην VEGA. :-D

Δεν πρόκειται να μπω σε τέτοια διαδικασία.

Φοβερό value η 470, ειδικά αν ανεβάζει ρολόγια πάνω από την 480.

ΒΤW: Ετοιμάζουμε με τον @Prospector8 review  rx 480 vs 970 G1

Έχουμε την 970 G1 και σε στοκ ρολόγια (που είναι ήδη υψηλά) και σε MAX clock με κοντά στα 1500 το boost.

Πιστεύω ως αύριο να είναι έτοιμο!

• Like 5

Ο Elmor παίρνει τη κάρτα στα χέρια του [RX 480] και μέσω του μικρού και θαυματουργού EVC του, την φτάνει στην ... συχνότητα των 1650MHz με ψύξη υγρού αζώτου.

Και περιμένετε δηλαδή 1600MHz στον αέρα στις custom;

783627abc13a97555452-1428190459.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...