benign Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Είναι εποχή διακοπών, από μέσα Αυγούστου ξανά για κάρτες, όλο και κάποια προσφορά θα παίξει, θα έχουν βγει και οι custom.. Ετσι,αντε να παμε για καμακι με τα καυτα γκομενακια στις παραλιες! Αντι να ειμαστε ανετοι ,μας πιανει μερικους αγχος και ανυπομονησια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Κοίτα και εγώ θέλω να κερδίσει ένα γύρο η AMD μονο και μονο γιατί αυτό θα ωφελήσει εμάς (τιμές/perf με περισσότερο ανταγωνισμό, βλέπε intel που πετάει χαρταετό χρονια στο desktop consumer CPU), και οι δυο από τις τρεις προηγούμενες GPU που είχα ήταν AMD (7970/6950). Αλλα χωρίς να σε ξέρω τα σχόλια σου στο topic τους τελευταίους μήνες τείνουν προς "είμαι κόκκινος και το κράζω γιατί ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!". Μπα δεν με ενδιαφέρει αν κερδίσει ή όχι ή τουλάχιστον δεν καίγομαι. Αλλά όταν βλέπω στραβά τα λέω. Πχ όταν είδα το θέμα του ρεύματος είπα ορίστε πατάτα που πρέπει να δωθεί λύση . Όταν άρχισε και έγινε καραμέλα και άρχισαν οι φωτιές και οι πυρκαγιές εκεί τι θέλεις να πω; Να μην γράψω τι είναι σωστό και τι όχι; Ή ιατν μου λέει ο άλλος είναι biased τα παιχνίδια πρέπει να πω ναι; Τα χρώματα και τα κασκόλ εμένα σαν χρήστη δεν με βοηθάνε πουθενά, αντίθετα σκοτώνουν από που ζητάω σαν καταναλωτής, καλό VFM, ανοιχτό κώδικα και ότι άλλο θα βοηθήσει να απολαυσω ένα παιχνίδι ή ότι άλλο βρε παιδί μου. Ελπίζω να καταλαβες τι θέλω να πω Κόκκινος με Intel; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Εδώ η ίδια η AMD χρησιμοποιεί intel στα GPU test που κάνουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kimonas121 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 η Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALFR3D Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ετσι,αντε να παμε για καμακι με τα καυτα γκομενακια στις παραλιες! Αντι να ειμαστε ανετοι ,μας πιανει μερικους αγχος και ανυπομονησια. καυτα γκομενακια? Κακως, να τους βαλουν custom ψυξη και 8pin τροφοδοσια, εδω βγηκε η 480 βγαινει σε λιγο η 1060, vega, zen, 1002 πραγματα, με γκομενακια θα ασχολουμαστε.. πιο φτηνα σου'ρχεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εδώ η ίδια η AMD χρησιμοποιεί intel στα GPU test που κάνουν Μα γιατί ; Αφού οι FX είναι το ίδιο δυνατοί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 http://www.3dmark.com/compare/fs/9202637/fs/9188962# grain of salt κτλ 1060 OC (1911 core χωρις mem OC) vs 480 OC (1350/2200) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 http://www.3dmark.com/compare/fs/9202637/fs/9188962# grain of salt κτλ 1060 OC (1911 core χωρις mem OC) vs 480 OC (1350/2200) Πολύ χαμηλό Graphics Score... Και σε λάθος thead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μα γιατί ; Αφού οι FX είναι το ίδιο δυνατοί.. Λάθος τοπικ!! Μία ενημέρωση δεν βλάπτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 https://linustechtips.com/main/topic/623373-enter-the-rx-480-aib-cards/ κάρτες απο Gigabyte,Msi,Asus,Powercolor,XFX,Sapphire 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigKnight Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 https://linustechtips.com/main/topic/623373-enter-the-rx-480-aib-cards/ κάρτες απο Gigabyte,Msi,Asus,Powercolor,XFX,Sapphire Asus, GIGABYTE,λογικά θα έφτιαξαν τα τραγικά πρόβληματα ψύξης που είχε η 300 σειρά AMD. Η MSI-SAPPHIRE είχαν το καλύτερο σύστημα ψύξης στην 300 σειρά, με την XFX να είναι καλύτερη από Asus-Gigabyte αλλά χειρότερη από MSI-SAPPHIRE. Η powercolor ήταν καλή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μακάρι να βγάλει ή sapphire την toxic 480!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 https://linustechtips.com/main/topic/623373-enter-the-rx-480-aib-cards/ κάρτες απο Gigabyte,Msi,Asus,Powercolor,XFX,Sapphire Και σημερα αναρωτιομουν τι κανουν με τις custom, γιατι δεν εβγαιναν πληροφοριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Msi και Asus φαίνονται πολύ όμορφες .. Η Asus με 3 ανεμιστήρες παίζει να ειναι και πάγος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Msi και Asus φαίνονται πολύ όμορφες .. Η Asus με 3 ανεμιστήρες παίζει να ειναι και πάγος Σίγουρα θα είναι πάγος.Αλλά σχεδόν όλες οι κάρτες που είχα με 3 φανάκια κρεμούσαν απο το βάρος. Είναι ένα θέμα και αυτό. Προσωπικά η asus μου φαίνεται λίγο υπερβολή στην εμφάνηση.Αλλά γούστα Και σημερα αναρωτιομουν τι κανουν με τις custom, γιατι δεν εβγαιναν πληροφοριες. Το πάνε υπερβολικά αργά στην amd νομίζω.Κατ εμέ πολύς κόσμος θα περιμένει 5-6 μέρες απο την κυκλοφορία τον custom rx 480 για να δει τις 1060. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα