Sakiz105 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 239 στο mindfactory (+20 εξοδα αποστολης) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 239 στο mindfactory (+20 εξοδα αποστολης) link.? εμενα τη βγαζει 269 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δεν εχει σημασια ποιας εταιριας ειναι η καρτα που αγοραζουμε και εγω αλλαζω ποτε AMD ποτε Nvidia, αναλογα τις αναγκες μου και τις τιμες που προσπαθω να με συμφερουν. Αλλα σαν gamer και καταναλωτης,δεν θελω να με κοροιδευουν στυγνα,ουτε προκειται να γινω υπερασπιστης οποιασδηποτε εταιριας μου βιαζει το πορτοφολι και δεν με σεβεται. Στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο,προσωπικα κρινω οτι το εχει παρακανει η πρασινη και θεωρει τους πελατες της κοροιδα. Και χρεωνει πολυ υψηλα,και δεν εχει καλη αποδοση σε dx12 ενω ερχονται πολυ σημαντικοι τιτλοι σε 2 μηνες και δηλωσε ψευτικες θερμοκρασιες στην επιδειξη της 1080 ,ταχα στους 67 βαθμους σε πολυ απαιτητικο game σε max settings ενω ολοι οι reviewers οταν δοκιμασαν βρηκαν 82+ και εβαλε την reference καρτα σε πολυ ακριβη τιμη και οπως λενε οι Αγγλοι σχετικα, where will it all end? . Επειδη εχω φιλους ξενους,βλεπω οτι ασχετα τι καρτα αγοραζουν,σαν καταναλωτες ειναι πολυ απαιτητικοι και φωναζουν πολυ ασχημα οταν δεν παιρνουν προιον ανταξιο των χρηματων τους. Επομενως αντι να ταυτιζονται μερικοι με εναν κακο επαγγελματια,καλυτερα να εχουν σωστη καταναλωτικη συνειδηση και να μαθουν να μην αγοραζουν σαν αντιδραση,για μια χρονικη περιοδο, ακομη και ενα και δυο χρονια,αν τα λεφτα που καλουνται να ξοδεψουν δεν αντιστοιχουν σε πραγματικες αυξησεις σε επιδοσεις. Γιατι αλλιως ενθαρρυνουμε και αυτες τις δυο εταιριες αλλα και τα gaming studios να τεμπελιαζουν και απο πανω να ζητανε και υπερογκα ποσα. Ειπαμε ,υπαρχει κριση,ενταξει και πρεπει να στηριχτουν οι εταιριες,αλλα να βαλουν το ποπακι τους κατω και να δουλεψουν σοβαρα και να παραγουν πραγματικα καλα προιοντα με ρεαλιστικη αναλογια επιδοσεων-τιμων. Οποτε με θυμωνει και με λυπει συναμα οταν καποιοι σε μερικα φορα,οπως και εδω,επειδη τα εχουν και τους περισσευουν φαινεται η επειδη ειναι κουτοφραγκοι,εχουν και παραεχουν μαλιστα το συνδρομο που ανεφερα πριν. O Κινεζος εχει κομπλεξ απο τοτε που ηταν υπαλληλος στην AMD. Nα έχεις κόμπλεξ όταν είσαι τόσο μάγκας που έχεις φτιάξει μια εταιρία που βγάζει 7πλάσια κέρδη λίγο δύσκολο μου φαίνεται...Ίσα ίσα που πρέπει να βρίσκεται σε ένα συνεχόμενο mode τριψίματος στη μούρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 link.? εμενα τη βγαζει 269 http://www.mindfactory.de/Highlights/MindStar/main/true 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistac75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 http://www.mindfactory.de/Highlights/MindStar/main/true Μόλις πάτησα το λινκ και είδα ότι σε 40 δεύτερα τελείωνε η προσφορά!! Χαχαχα απίστευτο; Και ανα πέντε λεπτά ανανεώνεται!!! χαχαχα, όποιος τα έχει ας προλάβει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μόλις πάτησα το λινκ και είδα ότι σε 40 δεύτερα τελείωνε η προσφορά!! Χαχαχα απίστευτο; Και ανα πέντε λεπτά ανανεώνεται!!! χαχαχα, όποιος τα έχει ας προλάβει! Εγω εξασκω αυτοελεγχο και παιζω με μια παλια ηρωικη καρτουλα σχεδον οτι μου αρεσει με λιγες παραχωρησεις.Παιζω και αστυνομικα η survival horror adventures που δεν ειναι απαιτητικα και θα περιμενω τις custom και να πεσουν ακομη περισσοτερο οι τιμες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkphantomggr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Oι pascal, ίσως όχι τόσο όσο οι amd, αλλά υποστηρίζουν σε hardware επίπεδο το dx12, δεν είναι ότι υπάρχει και καμιά ειδοποιός διαφορά στο performance από αυτά που έχω δει (άσε που η πλειοψηφία είναι και θα συνεχίσει να είναι για αρκετό καιρό σε 11). Αν μιλάμε για gaming performance (κάτι που δεν έκανε συγκεκριμένο ο χρήστης με το αρχικό post), τότε ναι, αν και μάλλον λιγότερο από 20% κατά μέσο όρο αλλά anyway. τι ακριβως υποστηριζουν σε Hardware οι nvidia καρτες?το μονο πραγμα σε hardware Που εχουν ειναι conservative raster και raster views τα υπολοιπα τα κανουν emulation εξου και το αηδιαστικο fame pacing που βλεπουμε στο total warhammer..(και εξου γιατι κανεις δεν θα κανει frame pacing test σε dx12 στην Nvidia..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 σε bench παντως που ειδα 3-4 games dx12 η 1080 αποδιδει παρα πολυ καλα.αυτη τη στιγμη ειναι με διαφορα στην κορυφη.δεν ξερω απο που προκυπτει οτι οι pascal δεν θα αποδιδουν καλα σε dx12 οταν εχουμε τετοια νουμερα στα bench Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μην αρχίσω πάλι γιατί δεν αξίζει. Το θέμα είναι AMD δίπλα είναι το Nvidia εκεί βέβαια δεν τολμά κανείς ν γράψει (μέσα και εγώ) γιατί θα μας πνίξουν με τα κασκόλ τους. Πχ σε έλλειψη του SLI της 1060 συμφώνησαν ότι δεν χρειάζεται σε κάρτα αυτού του επιπέδου. Βέβαια παρακάτω οταν αναφέρουν επιδόσεις ακούω ότι είναι >980 και αναρωτιέμαι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 239 στο mindfactory (+20 εξοδα αποστολης) €30 βλέπω για Ελλάδα μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 €30 βλέπω για Ελλάδα μεταφορικά. rip,20 νομιζα ηταν.και παλι γλιτωνεις ενα 30αρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μην αρχίσω πάλι γιατί δεν αξίζει. Το θέμα είναι AMD δίπλα είναι το Nvidia εκεί βέβαια δεν τολμά κανείς ν γράψει (μέσα και εγώ) γιατί θα μας πνίξουν με τα κασκόλ τους. Μίλησε να φανταστώ ο μάστορας της αντικειμενικότητας Το ότι φοράς κασκόλ για το underdog δεν σε κάνει καλύτερο των άλλων "κασκολαδων". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Τώρα να πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα; underdog βγαινει και σε μοβακι; Καλά όσο για την άποψη σου.... οι παλιοί με γνωρίζουν αν είμαι αντικειμενικός ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Τώρα να πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα; underdog βγαινει και σε μοβακι; Καλά όσο για την άποψη σου.... οι παλιοί με γνωρίζουν αν είμαι αντικειμενικός ή όχι. Κοίτα και εγώ θέλω να κερδίσει ένα γύρο η AMD μονο και μονο γιατί αυτό θα ωφελήσει εμάς (τιμές/perf με περισσότερο ανταγωνισμό, βλέπε intel που πετάει χαρταετό χρονια στο desktop consumer CPU), και οι δυο από τις τρεις προηγούμενες GPU που είχα ήταν AMD (7970/6950). Αλλα χωρίς να σε ξέρω τα σχόλια σου στο topic τους τελευταίους μήνες τείνουν προς "είμαι κόκκινος και το κράζω γιατί ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 rip,20 νομιζα ηταν.και παλι γλιτωνεις ενα 30αρι Είναι εποχή διακοπών, από μέσα Αυγούστου ξανά για κάρτες, όλο και κάποια προσφορά θα παίξει, θα έχουν βγει και οι custom.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα