Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό έλεγε πριν της Κοπεγχάγης ή έχω θέμα?

Οτι γραφει,.δεν ξεγραφει. :devil: 

Ναι ειχα γραψει λαθος,μπερδευτηκα απο ενα βιβλιο που διαβαζω για την οικολογια και εγραψα λαθος πολη. :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οτι γραφει,.δεν ξεγραφει. :devil: 

Ναι ειχα γραψει λαθος,μπερδευτηκα απο ενα βιβλιο που διαβαζω για την οικολογια και εγραψα λαθος πολη. :-D

Α εντάξει δεν έχω ξεφύγει τόσο ακόμα :P Πάντως και το διορθωμένο άκυρο είναι, δε θυμάμαι ο Κινέζος με το πέτσινο να με κρατάει όμηρο με κάποιο τρόπο  :-D (είχα και 380 πριν κάνα δεκάμηνο εφόσον είδα ότι είναι καλύτερη από 960, δεν είμαι biased)

Α εντάξει δεν έχω ξεφύγει τόσο ακόμα :P Πάντως και το διορθωμένο άκυρο είναι, δε θυμάμαι ο Κινέζος με το πέτσινο να με κρατάει όμηρο με κάποιο τρόπο  :-D (είχα και 380 πριν κάνα δεκάμηνο εφόσον είδα ότι είναι καλύτερη από 960, δεν είμαι biased)

Δεν εχει σημασια ποιας εταιριας ειναι η καρτα που αγοραζουμε και εγω αλλαζω ποτε AMD ποτε Nvidia, αναλογα τις αναγκες μου και τις τιμες που προσπαθω να με συμφερουν. Αλλα σαν gamer και καταναλωτης,δεν θελω να με κοροιδευουν στυγνα,ουτε προκειται να γινω υπερασπιστης οποιασδηποτε εταιριας μου βιαζει το πορτοφολι και δεν με σεβεται. Στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο,προσωπικα κρινω οτι το εχει παρακανει η πρασινη και θεωρει τους πελατες της κοροιδα. Και χρεωνει πολυ υψηλα,και δεν εχει καλη αποδοση σε dx12 ενω ερχονται πολυ σημαντικοι τιτλοι σε 2 μηνες και δηλωσε ψευτικες θερμοκρασιες στην επιδειξη της 1080 ,ταχα στους 67 βαθμους σε πολυ απαιτητικο game σε max settings ενω ολοι οι reviewers οταν δοκιμασαν βρηκαν 82+  και εβαλε την reference καρτα σε πολυ ακριβη τιμη και οπως λενε οι Αγγλοι σχετικα, where will it all end? :).

Επειδη εχω φιλους ξενους,βλεπω οτι ασχετα τι καρτα αγοραζουν,σαν καταναλωτες ειναι πολυ απαιτητικοι και φωναζουν πολυ ασχημα οταν δεν παιρνουν προιον ανταξιο των χρηματων τους. Επομενως αντι να ταυτιζονται μερικοι με εναν κακο επαγγελματια,καλυτερα να εχουν σωστη καταναλωτικη συνειδηση και να μαθουν να μην αγοραζουν σαν αντιδραση,για μια χρονικη περιοδο, ακομη και ενα και δυο χρονια,αν τα λεφτα που καλουνται να ξοδεψουν δεν αντιστοιχουν σε πραγματικες αυξησεις σε επιδοσεις. Γιατι αλλιως ενθαρρυνουμε και αυτες τις δυο εταιριες αλλα και τα gaming studios να τεμπελιαζουν και απο πανω να ζητανε και υπερογκα ποσα.

Ειπαμε ,υπαρχει κριση,ενταξει και πρεπει να στηριχτουν οι εταιριες,αλλα να βαλουν το ποπακι τους κατω και να δουλεψουν σοβαρα και να παραγουν πραγματικα καλα προιοντα με ρεαλιστικη αναλογια επιδοσεων-τιμων.

Οποτε με θυμωνει και με λυπει συναμα οταν καποιοι σε μερικα φορα,οπως και εδω,επειδη τα εχουν και τους περισσευουν φαινεται η επειδη ειναι κουτοφραγκοι,εχουν και παραεχουν μαλιστα το συνδρομο που ανεφερα πριν.

O Κινεζος εχει κομπλεξ απο τοτε που ηταν υπαλληλος στην AMD. :P

• Like 1

μια ερώτηση γιατί με εδιαφέρει η 480 μονο γιατί έχει HDMI 2 αν ενόσω με την 390 που έχω θα έχω θέματα αν φυσικά ξέρετε και ο λόγος δουλεύω τώρα το Displayport αλλα τώρα με τους νέους οδηγούς δεν μου πετα τόσο πολύ μαύρη οθόνη "διορθοδικε" αρκετά αλλα δεν ξέρω στην μπορία και για αυτό κοιτώ μήπως μπορώ να τις ενόσω και ησυχάσω μια και καλή από μαύρες οθόνες

Κανεις

και δηλωσε ψευτικες θερμοκρασιες στην επιδειξη της 1080 ,ταχα στους 67 βαθμους σε πολυ απαιτητικο game σε max settings ενω ολοι οι reviewers οταν δοκιμασαν βρηκαν 82+  και εβαλε την reference καρτα σε πολυ ακριβη τιμη και οπως λενε οι Αγγλοι σχετικα, where will it all end? :).

Ξέρεις βέβαια ότι είχε limit στα 60FPS αυτό που έδειξαν, σωστά ; Που σημαίνει ότι η κάρτα δεν δούλευε στο max άρα και οι θερμοκρασίες θα ήταν χαμηλότερες, να μου πεις για το 2.1Ghz στον πυρήνα που θα έπιανε δήθεν η FE ναι οκ.

Ξέρεις βέβαια ότι είχε limit στα 60FPS αυτό που έδειξαν, σωστά ; Που σημαίνει ότι η κάρτα δεν δούλευε στο max άρα και οι θερμοκρασίες θα ήταν χαμηλότερες, να μου πεις για το 2.1Ghz στον πυρήνα που θα έπιανε δήθεν η FE ναι οκ.

Δηλαδή λες ξεκάθαρα μας δούλεψαν και σε αυτό (θερμοκρασία), δεν το γνώριζα αυτό οπότε ας το βάλω στο κουβαδάκι με τα ψέμματα.

Κραταω πισινή βέβαια γιατί μπορεί να μην ισχύει άλλωστε δεν έδειξαν την κάρτα ούτε ρυθμίσεις στους ανεμιστήρες ούτε τίποτα.

Όλα αυτά όσο υπάρχει ή σχεδόν απόλυτη κυριαρχία στην μερίδα GPU θα γίνεται και χειρότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...