Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Η επόμενη κάρτα της AMD θα είναι η RX 490 και πολύ πιθανόν να είναι DUAL GPU, σύμφωνα με πρόσφατες φήμες.(Σαν την R9 295x2). Οπότε λογικά θα είναι ένα τέρας, καθώς η 1080 είναι ισοδύναμη με την 295χ2, μια κάρτα πριν από δύο γενεές καρτών. Το θέμα είναι η τιμή της. Αν κοστολογηθει όπως η 1070 και έχει διπλασιες επιδόσεις, τότε θα γίνει μεγάλος πανικός και στα δύο "στρατόπεδα". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Όσο αφορά το raw power καλά τα λέει, αν μου έδιναν να επιλέξω μια από τις δύο θα διάλεγα εύκολα τη 1080 για πολλούς λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Το gaming performance μας ενδιαφέρει και εκεί είναι ένα 20% πίσω η 295x2 στο μέσο όρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Όταν ή πράσινη αποφασίσει να αλλάξει λίγο τακτική και να στρώσει το Dx12 θα το σκεφτώ και εγώ για εκεί. Για την ώρα δεν έχω βίτσιο να πληρώνω premium για να πάρω μία κάρτα που δεν έχει καν σωστή υποστήριξη του. Όλα τα άλλα δεν τα βάζω καν μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Σωστή υποστήριξη για DX12 θα δούμε το 2018 από NVIDIA, αλλά κάτσε να βγει το Vega να δούμε πως θα τα πάει σε σχέση με τις 1070/1080 γιατί αν κρίνω από την 480, οι διαφορές δεν θα 'ναι και τόσο μεγάλες(υπέρ της AMD). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Όταν ή πράσινη αποφασίσει να αλλάξει λίγο τακτική και να στρώσει το Dx12 θα το σκεφτώ και εγώ για εκεί. Για την ώρα δεν έχω βίτσιο να πληρώνω premium για να πάρω μία κάρτα που δεν έχει καν σωστή υποστήριξη του. Όλα τα άλλα δεν τα βάζω καν μέσα. Oι pascal, ίσως όχι τόσο όσο οι amd, αλλά υποστηρίζουν σε hardware επίπεδο το dx12, δεν είναι ότι υπάρχει και καμιά ειδοποιός διαφορά στο performance από αυτά που έχω δει (άσε που η πλειοψηφία είναι και θα συνεχίσει να είναι για αρκετό καιρό σε 11). Το gaming performance μας ενδιαφέρει και εκεί είναι ένα 20% πίσω η 295x2 στο μέσο όρο. Αν μιλάμε για gaming performance (κάτι που δεν έκανε συγκεκριμένο ο χρήστης με το αρχικό post), τότε ναι, αν και μάλλον λιγότερο από 20% κατά μέσο όρο αλλά anyway. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Oι pascal, ίσως όχι τόσο όσο οι amd, αλλά υποστηρίζουν σε hardware επίπεδο το dx12, δεν είναι ότι υπάρχει και καμιά ειδοποιός διαφορά στο performance από αυτά που έχω δει (άσε που η πλεοψειφία είναι και θα συνεχίσει να είναι για αρκετό καιρό σε 11). Αν μιλάμε για gaming performance (κάτι που δεν έκανε συγκεκριμένο ο χρήστης με το αρχικό post), τότε ναι, αν και μάλλον λιγότερο από 20% κατά μέσο όρο αλλά anyway. Τώρα σοβαρά το λες ή μας δουλευεις; Θέλεις να σου βρω τι έλεγαν; Και πως θα το διορθωναν με drivers; Όπως σωστά ειπώθηκε από το 2018 και μετά ναι μπορεί να έχει μέχρι τότε απλά δεν έχει σωστή υποστήριξη γιατι ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ HARDWARE. Caps μπας και το καταλάβουν μερικοί αν και χλωμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Τώρα σοβαρά το λες ή μας δουλευεις; Θέλεις να σου βρω τι έλεγαν; Και πως θα το διορθωναν με drivers; Όπως σωστά ειπώθηκε από το 2018 και μετά ναι μπορεί να έχει μέχρι τότε απλά δεν έχει σωστή υποστήριξη γιατι ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ HARDWARE. Caps μπας και το καταλάβουν μερικοί αν και χλωμό. Ναι γιατί τα caps όπως και το φώναγμα στο real life βοηθάνε ως γνωστόν, λολ. Δεν το λέω εγώ, έτσι είναι. Δε χρειάζεται να μου βρεις, τα γνωρίζω. Δε θα κάτσω να ψάξω να σου βάλω link γιατί δε με νοιάζει. Είδα όμως ότι το τελευταίο update του Rise Of The Tomb Raider έχει βελτιωμένο dx12 support για AMD gcn 1.1 κάρτες και από nvidia στις Pascal και μόνο *hint*. Είχα δει και μια δήλωση της AMD, που έλεγε ότι καμιά κάρτα δεν υποστηρίζει ακόμα πλήρως το dx12, ενδιαφέρον κι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Βρε καλά μας κάνουν όλες οι εταιρείες. Ότι μας αξίζει παίρνουμε και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Βρε καλά μας κάνουν όλες οι εταιρείες. Ότι μας αξίζει παίρνουμε και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!! Έτσι είναι μεγάλε αλλά μη σκας, my argument is invalid έτσι κι αλλιώς, με χαρτζιλίκι είμαι ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Έτσι είναι μεγάλε αλλά μη σκας, my argument is invalid έτσι κι αλλιώς, με χαρτζιλίκι είμαι ακόμα. Δεν θα εριχνα τόσο το επίπεδο να πω κάτι τέτοιο, άλλωστε ακόμη και το χαρτζιλίκι μέσα από το ίδιο σπίτι είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δεν θα εριχνα τόσο το επίπεδο να πω κάτι τέτοιο, άλλωστε ακόμη και το χαρτζιλίκι μέσα από το ίδιο σπίτι είναι Τώρα είμαστε off topic αλλά δεν πειράζει Μιας που εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη, μπορώ να έχω τη μια βδομάδα δωρεάν συνεδρίες που πήγαν χαμένες στον άλλο ή ήταν limited time offer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Την άλλη βδομάδα που θα επιστρέψω Ελλάδα θα πιω καφεδακι σίγουρα με κάποιους από εδώ μέσα. Τώρα αν θέλεις ή δεν σε ενοχλούν οι "γεροι" ευχαρίστως. Όσο για το άλλο θέμα καλά τσιμπησες και εσύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Την άλλη βδομάδα που θα επιστρέψω Ελλάδα θα πιω καφεδακι σίγουρα με κάποιους από εδώ μέσα. Τώρα αν θέλεις ή δεν σε ενοχλούν οι "γεροι" ευχαρίστως. Όσο για το άλλο θέμα καλά τσιμπησες και εσύ A το παίζουμε έτσι τώρα...Ενημέρωσε εσύ άμα θες και θα δω αν με βολέψει, δεν έχω θέμα με τoυς "γέρους", φάση έχουν αρκετοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Βρε καλά μας κάνουν όλες οι εταιρείες. Ότι μας αξίζει παίρνουμε και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!! Ειναι το συνδρομο της Στοκχολμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα