The__Blade Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Το graphics score είναι καθαρά θέμα κάρτας. Άσε που έχεις παραπάνω physics score λόγω του μεγάλου overclock. όχι ακριβώς γιατι παιζει ρόλο το cpu overhead. Επίσης εγώ έχω pci-e 2.0 που είναι 1-2% πίσω από το 3.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 όχι ακριβώς γιατι παιζει ρόλο το cpu overhead. Επίσης εγώ έχω pci-e 2.0 που είναι 1-2% πίσω από το 3.0 Στο combined και το physics παιζει ρόλο , στο graphics και με athlon να το τρέξεις το ίδιο σκορ θα έχει μιας και το load στη cpu είναι ελάχιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Έχει 4790 και 2666mhz ram είναι λογικό να βγάζει παραπάνω από εμένα και εγώ το boost +50 το έχω Τότε ίσως έχει ανεβάσει τον ανεμιστήρα στο 100% η έχει πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία περιβάλλοντος από ότι εσύ και βάλε και την διαφορά από PCIe Gen 2.0 σε Gen 3.0 που του δίνει λίγο παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Με τον νέο οδηγό, σε αυτά τα λίγα benches που ξαναέγιναν, οι επιδόσεις είναι +-1-2%, οπότε όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Rise of the Tomb Raider – New patch adds DX12 multi-GPU & Async Compute support Για να δούμε πως τρέχει και αυτό τώρα που έχει Async support.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Με τον νέο οδηγό, σε αυτά τα λίγα benches που ξαναέγιναν, οι επιδόσεις είναι +-1-2%, οπότε όλα καλά. ΄Οντως. Γιατί δεν το πρόλαβαν πριν την κυκλοφορία εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω. Δεν γίνεται να έχουν μία φορά μια κυκλοφορία χωρίς ποναλάκια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Rise of the Tomb Raider – New patch adds DX12 multi-GPU & Async Compute support Για να δούμε πως τρέχει και αυτό τώρα που έχει Async support.. ετρεξα ενα νεο benchmark στα 1440p με αρκετα High/Very High και απο 46fps ,με το νεο patch εβγαλα 52. Νot bad! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Διάβασα για μεγάλη πτώση στα minimum frames με το async ενεργοποιημένο , μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 ετρεξα ενα νεο benchmark στα 1440p με αρκετα High/Very High και απο 46fps ,με το νεο patch εβγαλα 52. Νot bad! πως το περασες το νεο patch?το εχω το game απο windows store αλλα δεν ειδα κατι να αλλαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 ΄Οντως. Γιατί δεν το πρόλαβαν πριν την κυκλοφορία εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω. Δεν γίνεται να έχουν μία φορά μια κυκλοφορία χωρίς ποναλάκια; Μία πιθανή απάντηση είναι γιατί "who gives a flying f.ck" αφού το συγκεκριμένο "θέμα" ούτε πρωτόγνωρο είναι ούτε φαίνεται πως έχει κάποιο αντίκτυπο (χωρίς αυτό να σημαίνει πως καλώς υπάρχει). Αλλά αφού φρόντισε ο "ειδικός" Τύπος και οι ακόμα πιο ειδικοί "random" χρήστες να το κάνουν μεσανατολικό...ακόμα καλύτερα που το έφτιαξαν μέσα σε 5 ημέρες χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Πάμε πάλι λοιπόν στο κύριο μειονέκτημα της κάρτας: Δεν αποδίδει όσο μια 1070! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μία πιθανή απάντηση είναι γιατί "who gives a flying f.ck" αφού το συγκεκριμένο "θέμα" ούτε πρωτόγνωρο είναι ούτε φαίνεται πως έχει κάποιο αντίκτυπο (χωρίς αυτό να σημαίνει πως καλώς υπάρχει). Αλλά αφού φρόντισε ο "ειδικός" Τύπος και οι ακόμα πιο ειδικοί "random" χρήστες να το κάνουν μεσανατολικό...ακόμα καλύτερα που το έφτιαξαν μέσα σε 5 ημέρες χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Πάμε πάλι λοιπόν στο κύριο μειονέκτημα της κάρτας: Δεν αποδίδει όσο μια 1070! το ζητουμενο ειναι να πλησιαζει την 980 σε επιδοσεις οχι την 1070.αυτο θα το δουμε οταν βγουν οι custom σε dx12 παιχνιδια κυριως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Το ζητούμενο είναι η επόμενη polaris να είναι ένα 30% πιο γρήγορη από την 480 και σε τιμή κάτω από 5 κατοστάρικα γιατί δε γουστάρουμε πράσινα νταβατζιλίκια! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Πιο μετα ειναι ακομα χειροτερα στην 970 (chapter 2) ειναι το πιο broken game για nvidia GPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Πιο μετα ειναι ακομα χειροτερα στην 970 (chapter 2) ειναι το πιο broken game για nvidia GPU. Ναι μη νομίζεις και για AMD broken είναι, αφού γράφτηκε από τεμπέληδες Devs που δεν μπήκαν στο κόπο να το κάνουν έστω και ελάχιστα optimize. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα