Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχουμε κάποιο καλό o/c review της 480 μέχρι στιγμής; Μπορεί να χτυπήσει τα 1500Mhz σε αέρα η reference ή αναμονή για τις custom;

Αλλιώς η 1070 μάλλον παραμένει μονόδρομος για μένα για 1080p...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δοκίμασες 1350/2200?

ναι αλλά μάλλον θέλει overvolt το οποίο το wattman δεν επιτρέπει αν έχω καταλάβει... δεν το έχω ψάξει καλά ακόμα λόγω χρόνου και προτεραιότητας που δίνω στο undervolt.

1300/2200 @ 1075mv (1150mv stock)

post-164351-0-11511200-1467918571_thumb.png

• Like 2

Update το voltage δεν παει πανω απο 1150 στο wattman . Απο οτι φαινεται μεχρι να υποστιριχθει απο trixx/afterburner δεν μπορω να ξεπερασω τα 1325. Θα φανει το σ/κ που θα εχω χρονο.

Αυτη τη στιγμη προσπαθω να δω ποσο μπορω να κατεβασω τα volt και να ειμαι stable 1300/2200 k 1325/2200.

last one για σήμερα , αύριο θα τρέξω games.

Αν ξέρει κανεις κανένα από τα καινούρια games που να έχει standalone benchmark ας το ποστάρει στο thread.

1325/2200 @ 1115mv

post-164351-0-60838100-1467921184_thumb.png

• Like 3

Βγηκε ο νεος Driver που φτιαχνει το προβλημα με τη pcie θυρα

http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-16-7-1-driver-download.html

και καποια benches 

http://www.guru3d.com/news-story/radeon-rx-480-performance-benchmarks-with-16-7-1-driver.html

Blade περιμενουμε τωρα τα νεα σου αποτελεσματα :P

Μήπως αυτά είναι καλύτερο να μπούνε στο benchmark thread και όχι εδώ; Πριν έγινε χαμός για τον χρήστη που ανέβασε το αποτέλεσμα για την 980 , αλλά έχεις  γεμίσει 2 σελίδες με benchmarks...

Αν ξέρει κανεις κανένα από τα καινούρια games που να έχει standalone benchmark ας το ποστάρει στο thread.

1325/2200 @ 1115mv

3dmark 1325-2200 1115mv.PNG

Rise of the tomb raider....far cry primal....

μια ερώτηση γιατί με εδιαφέρει η 480 μονο γιατί έχει HDMI 2 αν ενόσω με την 390 που έχω θα έχω θέματα αν φυσικά ξέρετε και ο λόγος δουλεύω τώρα το Displayport αλλα τώρα με τους νέους οδηγούς δεν μου πετα τόσο πολύ μαύρη οθόνη "διορθοδικε" αρκετά αλλα δεν ξέρω στην μπορία και για αυτό κοιτώ μήπως μπορώ να τις ενόσω και ησυχάσω μια και  καλή από μαύρες οθόνες

Μήπως αυτά είναι καλύτερο να μπούνε στο benchmark thread και όχι εδώ; Πριν έγινε χαμός για τον χρήστη που ανέβασε το αποτέλεσμα για την 980 , αλλά έχεις γεμίσει 2 σελίδες με benchmarks...

Το θέμα δεν έγινε για τα benchmark, έγινε γιατί ήταν ξεκάθαρο vs (οπότε ξέρουν όλοι που θα πήγαινε) και μιας και δεν του άρεσαν του φίλου τα αποτελέσματα θεώρησε σωστό το κάνει την σύγκριση με full OC στην 980 και στοκ την 480.

Αυτό μόνο flame το θεωρώ παρά κάτι ουσιαστικό για να βγάλει συμπεράσματα ο καθένας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...