fallen4ngel Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλημέρα! Η Rx σε παιχνίδια χτυπάει 980 ή κάνω λάθος; Εάν γυρίσεις σε προηγούμενες σελίδες, θα το θυμηθείς Εφόσον είναι εφάμιλλων επιδόσεων η σύγκριση ισχύει. Κατά τα άλλα, δεν καταλαβαίνω προς τι ο οδυρμός; Οδυρμός; Σίγουρα όχι. Αλλά θέλεις να μετράς, μέτρα σωστά. εκτός αν τα 1500 είναι στοκ Και στην τελική μετρήσεις γίνονται στο ίδιο σύστημα αν δεν κάνω λάθος. Για αυτό είπα ότι είναι άκυρο ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 θα βρω και τα max clock, απλά για εμας τους gpu miners το undervolt είναι πιο σημαντικό. λοιπόν το undervolt δεν δίνει απόδοση στο 3dmark και αυτό μάλλον γιατι η κάρτα δεν throttlarei καθόλου και σε στοκ βολτ. Πάντως μείωσα από 1.15 σε 1.05 και έβγαλε κανονικά το firestrike RX 480 @ 1325 / 2000 RX 480 @ 1325/2200 R9 290X VAPOR-X @ 1150/1500 H κάρτα sto 1325/2200 εχει ήδη φτάσει το graphics skor της 290Χ @ 1150/1500 δηλαδή 13800 3dmark points. Καλορίζικη η κάρτα και καλά games...στο overclock παίζει μπάρα-μπάρα με custom r9 290X oc/ gtx 970 oc ...φυσιολογικά οι custom rx480 θα ξεπερνάνε άνετα σε oc της 290Χ/gtx 970....Τερατάκι η κάρτα...Καλορίζικη και πάλι! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Πάντως είδα οι οι σωλήνες της nitro δεν ειναι χαλκινς όπως της 380. Θα επηρεάσει αυτό την ψύξη της κάρτας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μικρό update. Την έχω σετάρει για ethereum mining από το πρωί. 1075mv & δοκιμάζω τα 1050mv . μέχρι στiγμής δεν έχει κρασάρει πιάνει απόδοση R9 290X και το gpu-z δείχνει 100-110 watt για το core. η μνήμη δεν νομίζω να τραβάει πάνω από ένα 40αρι. Εντωμεταξύ επειδή είχα πολύ καιρό να έχω κάρτα με blower type cooler , το κουτί γλυτώνει μεγάλο θερμικό φορτίο (CPU, HDD κλπ). Αυτό για όσους προβληματίζονται ανάμεσα σε custom ή Ref. Pro-Tip. οποιος αγοράζει μέσω amazon έχει 30 μέρες να σκεφτεί αν θα κρατήσει την κάρτα, ως τότε φαντάζομαι ότι θα έχουμε δει και τις custom. έχει βρει κανείς πουθενά reference 4gb; οι περισσότερες έχουν 8γβ. Μιλάμε για απόλυτο VFM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigKnight Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μικρό update. Την έχω σετάρει για ethereum mining από το πρωί. 1075mv & δοκιμάζω τα 1050mv . μέχρι στiγμής δεν έχει κρασάρει πιάνει απόδοση R9 290X και το gpu-z δείχνει 100-110 watt για το core. η μνήμη δεν νομίζω να τραβάει πάνω από ένα 40αρι. Εντωμεταξύ επειδή είχα πολύ καιρό να έχω κάρτα με blower type cooler , το κουτί γλυτώνει μεγάλο θερμικό φορτίο (CPU, HDD κλπ). Αυτό για όσους προβληματίζονται ανάμεσα σε custom ή Ref. Pro-Tip. οποιος αγοράζει μέσω amazon έχει 30 μέρες να σκεφτεί αν θα κρατήσει την κάρτα, ως τότε φαντάζομαι ότι θα έχουμε δει και τις custom. έχει βρει κανείς πουθενά reference 4gb; οι περισσότερες έχουν 8γβ. Μιλάμε για απόλυτο VFM. Απόδοση 290Χ-390Χ έχεις με το OC, έτσι? Πάντως οι AIB πάντα είναι αρκετά δυνατοτερες από τις reference gpus με ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ OC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Απόδοση 290Χ-390Χ έχεις με το OC, έτσι? Πάντως οι AIB πάντα είναι αρκετά δυνατοτερες από τις reference gpus με ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ OC. ο/c μόνο στη μνήμη από 2000 σε 2200. Ο πυρίνας στοκ μου δίνει απόδοση 290Χ στο eth mining. μιλάμε για τα μισά και κάτω watt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigKnight Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ο/c μόνο στη μνήμη από 2000 σε 2200. Ο πυρίνας στοκ μου δίνει απόδοση 290Χ στο eth mining. μιλάμε για τα μισά και κάτω watt Eth mining? Δεν γνωρίζω από όρους. Το κάνεις λιανο? Stock επιδόσεις χωρίς OC είναι παραπάνω από 970 αλλά κάτω από 390 σωστά? Με OC μόνο στην μνήμη φτάνει την 290Χ-390Χ? Που σημαίνει αν κάνεις OC και στον πυρήνα, πάει παραπάνω από 290χ-390Χ επιδόσεις? Αρχαριος εδώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Eth mining? Δεν γνωρίζω από όρους. Το κάνεις λιανο? Stock επιδόσεις χωρίς OC είναι παραπάνω από 970 αλλά κάτω από 390 σωστά? Με OC μόνο στην μνήμη φτάνει την 290Χ-390Χ? Που σημαίνει αν κάνεις OC και στον πυρήνα, πάει παραπάνω από 290χ-390Χ επιδόσεις? Αρχαριος εδώ! Δεν μιλάει για απόδοση σε παιχνίδια μιλάει για GPU mining καμία σχέση το ένα με το άλλο. Με τέτοια απόδοση και κατανάλωση οι miners θα τρίβουν τα χέρια τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Οσον αφορα τα παιχνιδια ακομα δεν εχω προλαβει να τσεκαρω. Στο 3dmark με 1325/2200 πιανω τις επιδοσεις της r9 290X @ 1150/1500. To eth mining ειναι παραγωγη του νομισματος ethereum (ξαδερφακι του bitcoin) σε αυτο η rx 480 πιανει την 290Χ και χωρις o/c. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλη φαση. Περιμένουμε και απο κανα παιχνιδάκι benchmarks,no pressure xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλη φαση. Περιμένουμε και απο κανα παιχνιδάκι benchmarks,no pressure x μαλλον θα ανεβάσω το βραδάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DOR1K1N Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Off Topic***Υπαρχει πουθενα κανα αρθρο (ή μπορει να γινει) για GPU/CPU Mining και αν αξιζει?Επισης και με τι υλικα?? Kαι ποσο ειναι (αν υπαρχει) κερδος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistac75 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Οσον αφορα τα παιχνιδια ακομα δεν εχω προλαβει να τσεκαρω. Στο 3dmark με 1325/2200 πιανω τις επιδοσεις της r9 290X @ 1150/1500. To eth mining ειναι παραγωγη του νομισματος ethereum (ξαδερφακι του bitcoin) σε αυτο η rx 480 πιανει την 290Χ και χωρις o/c. Και πάλι όμως δε μας δίνεις να καταλάβουμε τι στο καλό είναι αυτό. Ακόμα και στο youtube που είδα δε κατάλαβα. Βγάζεις λεφτά με αυτό ή είναι κάτι άλλο. Κάντο λιανά σε παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ledaque Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Και πάλι όμως δε μας δίνεις να καταλάβουμε τι στο καλό είναι αυτό. Ακόμα και στο youtube που είδα δε κατάλαβα. Βγάζεις λεφτά με αυτό ή είναι κάτι άλλο. Κάντο λιανά σε παρακαλώ ρε παιδια google δε μπορουμε να εξηγησομε τι ειναι το mining σε αυτο το thread γιατι ειναι ψιλοπεριπλοκο θεμα και θα αλλαξει τελειως κατευθυνση το thread google: "eli5 bitcoin" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Nice, τέτοια θέλω να βλέπω Ωραίο post, και μια έγκυρη σύγκριση με την 970: http://www.3dmark.com/fs/9179701 Πιστεύω ότι στα 1350 και πάνω με 2200 στην μνήμη με περνάς άνετα. Συν βεβαια ότι έχει 8gb η κάρτα, άμα βγάλουν drivers της προκοπης στα dx11 παιχνίδια θα είναι ένα μικρό τερατάκι και εκεί. Οι 480 σίγουρα μου φαίνονται καλύτερο value από τις 1060 + 2gb μνήμη + καλύτερο scale με OC + Πιο φτηνή κατά 50+ ευρώ υπολογίζω + 256 bit mem bus - επιδόσεις σε VR - κατανάλωση Βεβαια καλο είναι να περιμένουμε και reviews αλλα πάνω κάτω που κυμαίνεται ξέρουμε. Βαλε μεσα στη προσθεση και τη μη υποστηριξη sli !!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα