Dantε Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Τα πράγματα είναι απλά για τη συγκεκριμένη κάρτα! Ο σχεδιασμός του power delivery στη reference είναι επαρκής για 4gb DDR5 και όχι για τα 8gb! Wut? Επισης το διαβασες αυτο ετσι? It is panic that has no doubt being created by parties to try and hurt AMD sales. The facts are all modern PCI-E gaming cards can and do exceed PCI-E limits on the voltage, we have not seen any failures on motherboards from this at all for past several years. All the current NVIDIA and AMD cards can draw more than PCI-E limit and no damage has being caused. It is nothing new, but for some reason some select individuals trying to make it sound like a bigger problem than it is and one which only effects RX 480 when in reality all cards are equally effected. I would not worry, of course some people will still be frightened by such scare mongering and as always we pride our selves on customer service so anyone who does not want to chance it can simply return their card, but cards such as 960, 970, 380, 390 etc. can also draw more power than PCI-E specification and no one made so much noise about those cards. Also AMD have already announced a fix for those who want to stay within PCI-E regulations and the driver that resolves this shall be released on July 5th, so there really is nothing to worry about. Αλλα υποθετω εμεις ξερουμε καλυτερα,ειμαστε επιστημονες εξαλλου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Wut? Επισης το διαβασες αυτο ετσι? Αλλα υποθετω εμεις ξερουμε καλυτερα,ειμαστε επιστημονες εξαλλου. Δεν λέω ότι είμαι επιστήμονας ή πανεπιστήμονας! Και ούτε με ενδιαφέρει το overpower draw από το 6pin μιας και το τροφοδοτικό μου είναι coolermaster 750 watt gold rated ενός έτους με εγγύηση 5 ετών συνολικά!Και ούτε με νοιάζει αν η κάρτα είχε 5fps λιγότερα και έκαιγε λιγότερο ρευμα!Απλά η μητρική μου είναι κάποιον ετών και low level και δεν θα ήθελα για οποιονδήποτε λόγο να μπω σε διαδικασία αλλαγής μητρικής, μνημών κτλ κτλ κτλ! Δεν θα το διακινδύνευα για οποιονδήποτε λόγο ΛΟΓΩ άλλων αναγκών! Απλά δεν θα αγοράσω την reference και θα πάρω κάποια sapphire με 8πινο για να τελειώνει η υπόθεση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimex Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δεν λέω ότι είμαι επιστήμονας ή πανεπιστήμονας! Και ούτε με ενδιαφέρει το overpower draw από το 6pin μιας και το τροφοδοτικό μου είναι coolermaster 750 watt gold rated ενός έτους με εγγύηση 5 ετών συνολικά!Και ούτε με νοιάζει αν η κάρτα είχε 5fps λιγότερα και έκαιγε λιγότερο ρευμα!Απλά η μητρική μου είναι κάποιον ετών και low level και δεν θα ήθελα για οποιονδήποτε λόγο να μπω σε διαδικασία αλλαγής μητρικής, μνημών κτλ κτλ κτλ! Δεν θα το διακινδύνευα για οποιονδήποτε λόγο ΛΟΓΩ άλλων αναγκών! Απλά δεν θα αγοράσω την reference και θα πάρω κάποια sapphire με 8πινο για να τελειώνει η υπόθεση... Όλες οι μητρικές έχουν μια ανοχή τουλάχιστον 10% σε spikes που δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα και από κει και πέρα διαθέτουν και επιπλέον προστασία. Σε μια μητρική 6 χρόνων θα ανησυχούσα μη χαλάσει επειδή ήρθε γενικά η ώρα της και όχι από το τι θα βάλω στα expansion slots... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δεν λέω ότι είμαι επιστήμονας ή πανεπιστήμονας! Και ούτε με ενδιαφέρει το overpower draw από το 6pin μιας και το τροφοδοτικό μου είναι coolermaster 750 watt gold rated ενός έτους με εγγύηση 5 ετών συνολικά!Και ούτε με νοιάζει αν η κάρτα είχε 5fps λιγότερα και έκαιγε λιγότερο ρευμα!Απλά η μητρική μου είναι κάποιον ετών και low level και δεν θα ήθελα για οποιονδήποτε λόγο να μπω σε διαδικασία αλλαγής μητρικής, μνημών κτλ κτλ κτλ! Δεν θα το διακινδύνευα για οποιονδήποτε λόγο ΛΟΓΩ άλλων αναγκών! Απλά δεν θα αγοράσω την reference και θα πάρω κάποια sapphire με 8πινο για να τελειώνει η υπόθεση... Σωστή η απόφασή σου για την Sapphire πιστεύω, αλλά τα υπόλοιπα με κινδύνους καψίματος μητρικής κτλ δεν χρειάζονται, γιατί πρώτον δεν ισχύουν,και δεύτερον αποπροσανατολίζουν τους πιθανούς αγοραστές που δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Όλες οι μητρικές έχουν μια ανοχή τουλάχιστον 10% σε spikes που δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα και από κει και πέρα διαθέτουν και επιπλέον προστασία. Σε μια μητρική 6 χρόνων θα ανησυχούσα μη χαλάσει επειδή ήρθε γενικά η ώρα της και όχι από το τι θα βάλω στα expansion slots... Σωστή η απόφασή σου για την Sapphire πιστεύω, αλλά τα υπόλοιπα με κινδύνους καψίματος μητρικής κτλ δεν χρειάζονται, γιατί πρώτον δεν ισχύουν,και δεύτερον αποπροσανατολίζουν τους πιθανούς αγοραστές που δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα. Απλά μιλάμε για μητρική AM2+ αγορασμένη το 2008 και δεν θα ήθελα να έχω οποιοδήποτε πρόβλημα για οποιονδήποτε λόγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Και δε θα εχεις.Ακομα και τη reference να παρεις. Αλλα απο οτι φαινεται τσιμπαει ο κοσμος αβερτα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 η παραπληροφορηση ειναι τεραστια τις τελευταιες μερες με το θεμα. Και παντα ολο τυχαιος γινεται με τις καρτες της amd . Οπως και για το oc της καρτας. βγηκε ενας τυχαιος και ανεβασε ενα βιντεο πριν ληξει καν το nda και ειπε οτι δεν μπορουσε να την ανεβασει και απο εκεινη την μερα υπαρχει αυτη η ''καραμελα'' 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δυστυχώς δεν είναι έτσι! Έχω μία παλιά AM2+ μητρική με ένα phenom II x6 1090t και 8gb ο οποίος έχει μία καλοσυντηριμένη μητρική! Είχα βάλει στόχο να αγοράσω την RX 480 8gb reference και μάλιστα λόγω του blower cooler μιας και προτιμώ τη ροή αέρα που δημιουργεί στο κουτί και δεν με ενδιαφέρει και το oc! Δεν υπάρχει περίπτωση να την βάλω πάνω στη μητρική μου με αυτά που έχω ακούσει! Επιλογή του καθενός είναι. Εδώ πόσος κόσμος πιστεύει στο μπαμπούλα της ντουλαπας!!! Όλες οι μητρικές έχουν μια ανοχή τουλάχιστον 10% σε spikes που δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα και από κει και πέρα διαθέτουν και επιπλέον προστασία. Σε μια μητρική 6 χρόνων θα ανησυχούσα μη χαλάσει επειδή ήρθε γενικά η ώρα της και όχι από το τι θα βάλω στα expansion slots... Το 10% είναι σχετικό, δεν μας δίνει νούμερα κανένας κατασκευαστής δυστυχώς. Το θέμα είναι ότι από την στιγμή που είναι PCI-e compliant έχουν προστασία με minimum τα 75watt, κάπου είχα βρει/διαβασει τις προδιαγραφές των ακίδων του bus εάν το βρω πάλι θα το ποσταρω. Στο θέμα των lanes δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά εάν έχει πάνω από 1 PCI-e. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 η παραπληροφορηση ειναι τεραστια τις τελευταιες μερες με το θεμα. Και παντα ολο τυχαιος γινεται με τις καρτες της amd . Οπως και για το oc της καρτας. βγηκε ενας τυχαιος και ανεβασε ενα βιντεο πριν ληξει καν το nda και ειπε οτι δεν μπορουσε να την ανεβασει και απο εκεινη την μερα υπαρχει αυτη η ''καραμελα'' http://www.fudzilla.com/news/graphics/41032-amd-s-power-problem-is-a-problem-after-all AMD fanboys claimed that it was all part of a conspiracy by Nvidia fanboys to damn the card to oblivion. We were inclined to agree, given that only one reviewer had noticed the problem, and it could easily have been a card issue. Ιδού λοιπόν η επίσημη απάντηση: Fortunately, we can adjust the GPU’s tuning via software in order to resolve this issue. We are already testing a driver that implements a fix, and we will provide an update to the community on our progress on Tuesday (July 5, 2016). Για το αν θα επηρεάσουν οι αλλαγές στο λογισμικό τις επιδόσεις θα το δούμε και το παραβλέπω για την ώρα. Εμένα το απλό και μάλλον λογικό μου ερώτημα είναι γιατί κάτι σχετικό ΔΕΝ το είχαν ανακαλύψει πριν την κυκλοφορία των καρτών να το έχουν διορθώσει πριν κυκλοφορήσει το υλικό. Γιατί ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα δεν βλέπω να ισχυρίζεται πουθενά η AMD ίσα ίσα το παραδέχεται άμεσα και με απόλυτη εντιμότητα πράγμα που συνήθως δεν βλέπουμε στην πράσινη. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 μα δεν νομιζω να ειπε κανεις οτι δεν υπαρχει προβλημα. φυσικα και υπαρχει .απλα δεν ειναι η πρωτη καρτα που συμβαινει . Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενω εχει ξανασυμβει στην 480 γινεται παραπανω ''βαβουρα'' σε σχεση με καρτες της αντιπαλης εταιριας. Απο την πρωτη μερα ξερουν οτι υπαρχει προβλημα και ειπαν οτι το δουλευουν . Απλα εδω ειμαστε και θα το δεις οτι και μολις φτιαχτει το προβλημα θα συνεχισει να υπαρχει αυτος ο ''στιγματισμος'' .Πολλοι καταναλωτες δυστυχως δεν ψαχνονται καθολου και απλα ακουν τι λεει ο ενας και ο αλλος . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Είναι η πρώτη κάρτα που συμβαίνει καθώς η μέση καταναλώση της βρίσκεται σταθερά πάνω από 75 watts. Στις άλλες κάρτες η μέση κατανάλωση ήταν κάτω από 75 watts με spikes πανω από 75w. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 μα δεν νομιζω να ειπε κανεις οτι δεν υπαρχει προβλημα. φυσικα και υπαρχει .απλα δεν ειναι η πρωτη καρτα που συμβαινει . Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενω εχει ξανασυμβει στην 480 γινεται παραπανω ''βαβουρα'' σε σχεση με καρτες της αντιπαλης εταιριας. Απο την πρωτη μερα ξερουν οτι υπαρχει προβλημα και ειπαν οτι το δουλευουν . Απλα εδω ειμαστε και θα το δεις οτι και μολις φτιαχτει το προβλημα θα συνεχισει να υπαρχει αυτος ο ''στιγματισμος'' .Πολλοι καταναλωτες δυστυχως δεν ψαχνονται καθολου και απλα ακουν τι λεει ο ενας και ο αλλος . Nα ανοίξουμε τα αρχεία λοιπόν ΠΟΣΗ φασαρία δημιούργησε το σκάνδαλο με τα 3.5 γίγα μνήμης στις 970 τόσο εδώ στο forum όσο και οτιδήποτε αλλού και πόσα άρθρα γράφτηκαν για αυτό; Σταματήστε να είστε τόσο εύθικτοι με τις εταιρείες γιατί απλά είναι για το ΚΑΛΟ του καταναλωτή να βρίσκονται τα ελαττώματα και φυσικό όσο μεγαλύτερος ο ντόρος τόσο πιο άμεση η αντίδραση και αν εύκολο η ανάλογη διόρθωση. Από την άλλη εσύ θεωρείς ότι μια τόσο "απλή"¨διόρθωση μέσω λογισμικού δεν θα επηρεάσει τις επιδόσεις; Να έβλεπα λοιπόν όλα τα κόκκινα κασκολάκια πως θα τσιρίζανε για cheating αν είχε συμβεί στην πράσινη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 η απλα περιμενουμε τις custom που και προβλημα με την τροφοδοσια δεν θα εχουν και καλυτερες επιδοσεις ειλικρινα πιστευεις οτι πολλοι ειναι αυτοι που αγοραζουν reference ? και για τις δυο εταιριες ολοι custom παιρνουμε και οσο που λες για την 970 για δες που ειναι τα ποσοστα της σε μεριδιο αγορας. ( 7-8% ) παρολο τα ''3.5'' gb παρα πολυς κοσμος την αγορασε ( και δικαια ηταν πολυ καλο vfm οταν βγηκε και κυριως μεχρι να βγει η 390 ) . πιστευεις οτι θα γινει το ιδιο με την 480 που εχει ακομα καλυτερη αναλογια perf/$ ; ( προφανως οχι στην ελλαδα ) .Εγω οχι παντως γιατι το marketing παιζει τον μεγαλυτερο ρολο στην τελικη . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Nα ανοίξουμε τα αρχεία λοιπόν ΠΟΣΗ φασαρία δημιούργησε το σκάνδαλο με τα 3.5 γίγα μνήμης στις 970 τόσο εδώ στο forum όσο και οτιδήποτε αλλού και πόσα άρθρα γράφτηκαν για αυτό; Σταματήστε να είστε τόσο εύθικτοι με τις εταιρείες γιατί απλά είναι για το ΚΑΛΟ του καταναλωτή να βρίσκονται τα ελαττώματα και φυσικό όσο μεγαλύτερος ο ντόρος τόσο πιο άμεση η αντίδραση και αν εύκολο η ανάλογη διόρθωση. Από την άλλη εσύ θεωρείς ότι μια τόσο "απλή"¨διόρθωση μέσω λογισμικού δεν θα επηρεάσει τις επιδόσεις; Να έβλεπα λοιπόν όλα τα κόκκινα κασκολάκια πως θα τσιρίζανε για cheating αν είχε συμβεί στην πράσινη. Τωρα κανεις μια συγκριση που απλα δεν υπαρχει και τα κοκκινα κασκολακια οπως μας αποκαλεις (βαζω και τον εαυτο μου μεσα αν και δεν ειμαι) ειπαμε απο την αρχη οτι υπαρχει θεμα, σε αντιθεση τα πρασινα κασκολακια (θα μου επιτραπει η εκφραση) οταν ειχε αναφερθει το θεμα οποιος εκανε αναφορα πανω σε αυτο ηταν το λιγοτερο γραφικως. Η λυση παντως θα δοθει και σιγουρα δεν εχει να κανει με τις custom, το παραπανω κομμενο hardware ομως δεν υπαρχει τροπος να φυτρωσει με καποιο μαγικο τροπο. Η πλακα ειναι οτι το ολο θεμα εγινε για τα 3.5Gb και η πρασινη ακομη δεν το παραδεχτηκε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα