Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Υπάρχει πρόβλημα αλλά θα το λύσουν με νέο οδηγό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλά προσωπικά το πρόβλημα το βρίσκω περισσότερο ψυχολογικό παρά ουσιαστικό αλλά όπως είχα πει εξ αρχής δεν είναι κάτι δύσκολο να γίνει, το έκαναν. Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι κάνουν την τρίχα τριχιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλά προσωπικά το πρόβλημα το βρίσκω περισσότερο ψυχολογικό παρά ουσιαστικό αλλά όπως είχα πει εξ αρχής δεν είναι κάτι δύσκολο να γίνει, το έκαναν. Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι κάνουν την τρίχα τριχιά. Ναι, και αν αυτοί οι "κάποιοι" δεν κάναν την "τρίχα τριχιά" δεν θα λύνανε το πρόβλημα. Για να κάνανε launch έτσι, δεν ξέραν καν ότι υπήρχε. Product -> Feedback -> Iterative Improvement Όσο λες τον κόσμο να μην δίνει feedback τόσο κανεις stagnate την βελτίωση ενός προϊόντος. Logic 101. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Κανείς δεν είπε να μην υπάρξει feedback, κανείς δεν είπε να μη διορθωθεί κάποιο πρόβλημα και να κρυφτεί κάτω απο το χαλί. Αυτά ανήκουν στην ίδια σφαίρα παραληρήματος με τα "τί, δεν πιάνει την 1070 με o/c χωρίς o/v η κάρτα? σκουπίδι για πέταμα" και όλα όσα γράφονται τη στιγμή που από τις μέχρι τώρα μετρήσεις, η FE () φαίνεται να κάνει ακριβώς αυτά που υποσχέθηκε. Οι ενστάσεις εστιάζουν (1)στο πόσο σοβαρό/πιθανό είναι όντως αυτό το πρόβλημα και (2)στο πόσο αναδείχθηκε όταν φαίνεται πως είναι κοινό θέμα τα τελευταία χρόνια, αλλά κιχ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fivestars12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Το προβλημα ηταν ουσιαστικο γιατι μπορει να δημιουργηθουν προβληματα σε κακομεταχειρισμενa pc ή budget pc(για τα οποια στοχευεται η καρτα). Ας ελπισουμε οτι ολοι αυτοι που αγορασαν και θα αγορασουν την 480 γνωριζουν για το συγκεκριμενο προβληματα ωστε να μην παθει τιποτα το pc τους μεχρι να διορθωθει.( απο οτι φαινεται συντομα γιατι ηδη εργαζονται στα drivers που θα λυσουν το προβλημα). Και τελος, επειδη εγινε και με αλλες καρτες δεν σημαινει οτι αυτη τη φορα ειναι λιγοτερο επικινδυνη ή σημαντικη η τωρινη κατασταση. Εστω και 1 μητρικη να καηκε τις προηγουμενες φορες γιατι να μην γινει προσπαθεια να ενημερωθει ο κοσμος ωστε αυτη τη φορα να μην ειναι αυτος ο ενας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkphantomggr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Κανείς δεν είπε να μην υπάρξει feedback, κανείς δεν είπε να μη διορθωθεί κάποιο πρόβλημα και να κρυφτεί κάτω απο το χαλί. Αυτά ανήκουν στην ίδια σφαίρα παραληρήματος με τα "τί, δεν πιάνει την 1070 με o/c χωρίς o/v η κάρτα? σκουπίδι για πέταμα" και όλα όσα γράφονται τη στιγμή που από τις μέχρι τώρα μετρήσεις, η FE ( ) φαίνεται να κάνει ακριβώς αυτά που υποσχέθηκε. Οι ενστάσεις εστιάζουν (1)στο πόσο σοβαρό/πιθανό είναι όντως αυτό το πρόβλημα και (2)στο πόσο αναδείχθηκε όταν φαίνεται πως είναι κοινό θέμα τα τελευταία χρόνια, αλλά κιχ. Δηλαδη οτι μετα απο 10 λεπτα δεν θα δεις τις επιδοσεις που εβλεπες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δηλαδη οτι μετα απο 10 λεπτα δεν θα δεις τις επιδοσεις που εβλεπες? ??? Αν εννοείς αυτό που γράφω "όλα όσα γράφονται τη στιγμή που από τις μέχρι τώρα μετρήσεις", εννοώ πως ακόμα δεν έχουν μπει στο παιγνίδι custom εκδόσεις με καλύτερη τροφοδοσία/ψύξη. Ίσως κι από εκεί να "βγάλουμε" κάτι παραπάνω. Οι νέες "πράσινες", ακόμα και νερόψυκτες (hybrid, έστω) μάλλον έχουν πιάσει ταβάνι (ψηλό ταβάνι, αλλά ταβάνι). Επίσης, ναι...μετά από 10΄δεν θα δεις τις επιδόσεις που έβλεπες λόγω throttling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Κανείς δεν είπε να μην υπάρξει feedback, κανείς δεν είπε να μη διορθωθεί κάποιο πρόβλημα και να κρυφτεί κάτω απο το χαλί. Αυτά ανήκουν στην ίδια σφαίρα παραληρήματος με τα "τί, δεν πιάνει την 1070 με o/c χωρίς o/v η κάρτα? σκουπίδι για πέταμα" και όλα όσα γράφονται τη στιγμή που από τις μέχρι τώρα μετρήσεις, η FE () φαίνεται να κάνει ακριβώς αυτά που υποσχέθηκε. Οι ενστάσεις εστιάζουν (1)στο πόσο σοβαρό/πιθανό είναι όντως αυτό το πρόβλημα και (2)στο πόσο αναδείχθηκε όταν φαίνεται πως είναι κοινό θέμα τα τελευταία χρόνια, αλλά κιχ. Εσύ καταλαβες μία χαρά τι έγραψα, τουλάχιστον υπάρχουν και μερικοί που εκτός από το να την πουν στον άλλον σκέφτονται πρώτα Το προβλημα ηταν ουσιαστικο γιατι μπορει να δημιουργηθουν προβληματα σε κακομεταχειρισμενa pc ή budget pc(για τα οποια στοχευεται η καρτα). Ας ελπισουμε οτι ολοι αυτοι που αγορασαν και θα αγορασουν την 480 γνωριζουν για το συγκεκριμενο προβληματα ωστε να μην παθει τιποτα το pc τους μεχρι να διορθωθει.( απο οτι φαινεται συντομα γιατι ηδη εργαζονται στα drivers που θα λυσουν το προβλημα). Και τελος, επειδη εγινε και με αλλες καρτες δεν σημαινει οτι αυτη τη φορα ειναι λιγοτερο επικινδυνη ή σημαντικη η τωρινη κατασταση. Εστω και 1 μητρικη να καηκε τις προηγουμενες φορες γιατι να μην γινει προσπαθεια να ενημερωθει ο κοσμος ωστε αυτη τη φορα να μην ειναι αυτος ο ενας. Από τους πρώτους που είπα ότι πρέπει να διορθωθεί ειμουν εγώ. Απλά από ένα σημείο και μετά έγινε κουραστικό να μην έχει ειπωθεί τίποτα για τις πράσινες και τώρα όλος τυχαίος μόλις ή κόκκινη έβγαλε μία κάρτα με χαμηλό TDP ορμηξε το μισό νετ να την φάει. Κάτι ακόμη που είπα αρκετές φορές και κανείς δεν το έδωσε σημασία είναι ότι τα 75w limit είναι για τους κατασκευαστές μητρικών σαν όριο στο οποίο θα επεμβαίνει ή προστασία όπως στο άθλιο παράδειγμα του τυπα στο video που έκλεινε το σύστημα. Δεν έκλεινε από βραχυκύκλωμα έκλεινε γιατί ή συγκεκριμένη μητρική από τον 2ο παγκόσμιο είχε limit εκεί. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Btw, κάπου πήρε το μάτι μου μια σύγκριση του κυκλώματος τροφοδοσίας της 480 (6+1) σε σχέση με τις 1070/1080 (5+1)...με τελικό "σκορ" διαμάντι (480) vs γραφίτη (όχι όμως κάρβουνο) (10χ0). Υποσχέσεις για τις custom. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Φαίνεται πως οι drivers για Dx11 παραμένουν αρκετά πιο cpu heavy στην AMD σε σύγκριση με την Nvidia. Προφανώς αυτό δεν θα είναι πρόβλημα σε Dx12 αλλα φαίνονται μεγάλες διαφορες σε κάποια games ακόμα και με i5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Καλά προσωπικά το πρόβλημα το βρίσκω περισσότερο ψυχολογικό παρά ουσιαστικό αλλά όπως είχα πει εξ αρχής δεν είναι κάτι δύσκολο να γίνει, το έκαναν. Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι κάνουν την τρίχα τριχιά. Δυστυχώς δεν είναι έτσι! Έχω μία παλιά AM2+ μητρική με ένα phenom II x6 1090t και 8gb ο οποίος έχει μία καλοσυντηριμένη μητρική! Είχα βάλει στόχο να αγοράσω την RX 480 8gb reference και μάλιστα λόγω του blower cooler μιας και προτιμώ τη ροή αέρα που δημιουργεί στο κουτί και δεν με ενδιαφέρει και το oc! Δεν υπάρχει περίπτωση να την βάλω πάνω στη μητρική μου με αυτά που έχω ακούσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ο Gibbo λεει παντως πως ειναι υπερβολες ολα αυτα για την καταναλωσηhttps://forums.overclockers.co.uk/showpost.php?p=29728515&postcount=10774 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δυστυχώς δεν είναι έτσι! Έχω μία παλιά AM2+ μητρική με ένα phenom II x6 1090t και 8gb ο οποίος έχει μία καλοσυντηριμένη μητρική! Είχα βάλει στόχο να αγοράσω την RX 480 8gb reference και μάλιστα λόγω του blower cooler μιας και προτιμώ τη ροή αέρα που δημιουργεί στο κουτί και δεν με ενδιαφέρει και το oc! Δεν υπάρχει περίπτωση να την βάλω πάνω στη μητρική μου με αυτά που έχω ακούσει! Αν η μητρική σου δεν είναι ελαττωματική δεν υπάρχει ζήτημα , ειδικά αν δεν κάνεις o/c . Εγώ έχω έναν 1090τ στο δεύτερο μηχάνημα o/c & overvolted από την πρώτη μέρα (φοβερό CPU by the way). Θεωρείς ότι αυτό στρεσάρει λιγότερο τη μητρική από ότι λίγα watt παραπάνω στο pci-e; πρώτα από όλα αν έχεις 2* full width pci-e slots η μητρική αντέχει τουλάχιστον 150watt μέασα από τα pci-e lanes. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Η δική μου άποψη είναι ότι τα spikes είναι πιο επικίνδυνα ειδικά εάν φτάνουν σε παλιούς ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές Αλλά γενικά το να κάτσουμε να αναλύσουμε τις παραπάνω μετρήσεις είναι δύσκολο γιατί απαιτεί τεχνικό υπόβαθρο καλό και εμπειρία σε μετρήσεις και σχετικές μετρητικές διατάξεις και το πώς επηρεάζουν άλλα υλικά και κυκλώματα Νομίζετε ότι τα spikes πού είδατε είναι ακριβή ? Τόσο σε αυτή την περίπτωση όσο και σε άλλες nV ? Νομίζετε ότι δεν έχουμε τραβήξει παραπάνω ρεύματα όσοι ασχολούμαστε με OC ? Γενικά το bios δεν νομίζω να προσφέρει τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αν η μητρική σου δεν είναι ελαττωματική δεν υπάρχει ζήτημα , ειδικά αν δεν κάνεις o/c . Εγώ έχω έναν 1090τ στο δεύτερο μηχάνημα o/c & overvolted από την πρώτη μέρα (φοβερό CPU by the way). Θεωρείς ότι αυτό στρεσάρει λιγότερο τη μητρική από ότι λίγα watt παραπάνω στο pci-e; πρώτα από όλα αν έχεις 2* full width pci-e slots η μητρική αντέχει τουλάχιστον 150watt μέασα από τα pci-e lanes. Δεν είναι προβληματική η μητρική από όσο γνωρίζω αλλά δεν υπάρχει και λόγος να δημιουργήσω από μόνος μου πρόβλημα! Δεν έχω κάνει κανένα OC και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει το sport! Η μητρική έχει απλά ενα 16χ slot! Δυστυχώς έχει έρθει η ώρα της αναβάθμισης για την GPU γιατί η HD 4850 512mb δεν την παλεύει μία και πραγματικά τα specs της rx 480 8 gb reference στα 250 ευρώ το Σεπτέμβρη υπολόγιζω μου αρέσαν πολύ! Τα πράγματα είναι απλά για τη συγκεκριμένη κάρτα! Ο σχεδιασμός του power delivery στη reference είναι επαρκής για 4gb DDR5 και όχι για τα 8gb! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα