Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάπου διάβασα ότι ίσως η Rx490 θα βασίζεται σε μια βελτιωμένη έκδοση της Polaris αρχιτεκτονικής και όχι στην Vega , δεν ξέρω αλλά έχει μια βάση , δηλαδή οι Rx490/Rx490x να έχουν GDDR5x vram και οι αντικαταστάτες των Fury να έχουν τελικά Vega με HBM2 .  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eχουν πλάκα τα σχόλια "όπου θα λειτουργεί σωστά το xfire θα φθάνει τα επίπεδα της 1080!!!!!!!!!! :confused:  :confused:  :confused:  :confused:

Mια κάρτα στο επίπεδο της 970 πώς ακεριβώς θα φτάσει την 1080?, και 100% scalling να έκανε στην καλύτερη να παίξει στα ίδια με μια custom 980τι, 1070, η 480 θα έπρεπε να επανακαθορίσει τους νόμους της φυσικής για να φτάσει την 1080.

Ρε πόδια γιατί εχω μπερδευτεί .. Για 1080p ultra και για τώρα που ίσως ειναι overkill αλλα και για το σχετικό μέλλον το να προτιμήσω ; rx480 η r9 390χ Msi ? η κατανάλωση ρεύματος δε με ενδιαφέρει την Msi την βρίσκω απο φίλο εδω στα 330

Μέχρι τέλη Ιουλίου θα πρεπει να εχω πάρει καστανιά αυτό ρωτάω !

Πρακτικά δεν θα ειναι δυνατότερη η 390χ ;

Λιγάκι ναι.

Αλλά καίει ένα σωρό ρεύμα. Ειδικά αν πάρεις καμία factory overclocked. Ξέρω τι σου λέω, Sapphire R9 390X Nitro έχω.

Eχουν πλάκα τα σχόλια "όπου θα λειτουργεί σωστά το xfire θα φθάνει τα επίπεδα της 1080!!!!!!!!!! :confused:  :confused:  :confused:  :confused:

Mια κάρτα στο επίπεδο της 970 πώς ακεριβώς θα φτάσει την 1080?, και 100% scalling να έκανε στην καλύτερη να παίξει στα ίδια με μια custom 980τι, 1070, η 480 θα έπρεπε να επανακαθορίσει τους νόμους της φυσικής για να φτάσει την 1080.

ειναι απλο 

https://www.computerbase.de/2016-06/radeon-rx-480-test/13/#diagramm-call-of-duty-black-ops-iii-2560-1440_2

ενα απο τα λιγα site που εκανε πραγματικες μετρησεις..

φτανει απο το -11% μεχρι το 20% στο cod το θεμα ειναι οτι απο την μερα που η amd καταργησε τα bridges η διαφορα αναμεσα σε sli και cf ειναι κοντα στο 35% διοτι δεν εχει κατι περα απο το Limit της pcie ωστε να κραταει η καρτα

Μέχρι τέλη Ιουλίου θα πρεπει να εχω πάρει καστανιά αυτό ρωτάω !

Πρακτικά δεν θα ειναι δυνατότερη η 390χ ;

Οι διαφορές από εδώ και πέρα θα είναι μικρές μεταξύ των δύο καρτών. Και οι κάρτες midrange είναι οπότε χτύπα την φτηνότερη.

δε μπορω να καταλαβω πως σηκωνουν τοσο o/c οταν ηδη η καρτα τραβαει ρευμα 75+75. 

Με τοσο o/c λογικα πανε πανω απο 200watt , πως κατανεμονται αυτα στις pci-e και 6pin? δεν ειναι εκτος προδιαγραφων?

καμια aib δεν θα βγει με 6 pin ολες λογικα θα ειναι με 1 6pin και 18Pin η 2 6 pin  

το λεγαμε αυτες οι καρτες εχουν κλοκαριστει πολυ χαμηλα για αυτο ακριβως τον λογο οτι ειδαμε με τις καρτες 7χχχ το βλεπουμε ξανα τωρα

ναι αλλα βλεπουμε οτι καποιοι reviewers σηκωσαν μεχρι και 200watt , δεν υπαρχει μεγαλος κινδυνος να καψουν τα παντα στο διαβα τους? ειναι 25% πανω απο τις προβλεπομενες μεγιστες τιμες.

Έχουμε και λέμε:

Γκρίνια για τις τιμές, βγήκαν off

Γκρίνια για την απόδοση , off εκτός αυτών που ήθελαν απόδοση 980Ti

Τώρα έχουμε γκρίνια για το TDP και αν όχι όλοι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν τι μπορεί να δώσει ή PCI-e και τι το 6pin.

Αν λυθεί και αυτό με BIOS fix θέλω να δω τι άλλο θα βρει ο καθένας να γκρινιάζει.

Προσωπικά την βρίσκω την κάρτα πολύ VFM.

Για κάποια σχόλια περί απόδοσης Dx11 κτλπ δεν σχολιαζω καν γιατί εκεί πονάει ή πράσινη και ελπίζω το 2018 να τους βρει και με async ;)

PS στο διπλανό τοπικ δεν έγινε ούτε θέμα για τα προβλήματα τις πράσινης μάλλον εκεί δεν γράφουν όσοι δεν τους ενδιαφέρει ή πολύ απλά τα έκαναν γαργαρα όπως τόσα άλλα.

• Like 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...