Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, atheatos είπε

Καντο fanboys only, γιατι αρκετοι εχουμε vega αλλα δεν καθομαστε κρυμενοι πισω απο την δικαιολογια του mining να σχολιαζουμε.

Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι όλοι όσοι σχολιάζουν fanboys.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Πήρες Vega και λες ότι είσαι ευχαριστημένος με την κάρτα σου ; Όλα οκ, κανείς δεν έφερε αντίρρηση σ' αυτό. Το να βγαίνεις τώρα και να λες ότι η Vega 64 έχει perf/w ή ότι πλησιάζει/ξεπερνάει την 1080Ti είναι ανακρίβειες και θες κράξιμο τουλάχιστον. Προσωπικές επιθέσεις(Βρίσιμο κλπ) δεν βλέπω εγώ κάπου, τώρα παιδικά πράγματα(Μπηχτές για το rig του άλλου) κλάιν..Το πρόβλημα σ' αυτό το φόρουμ ανέκαθεν ήταν οι ανακρίβειες, όσο ήταν ο Ailuros mod υπήρχε τάξη. Τώρα ξεσάλωσαν πάλι.

Αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Ειπα οτι σε medium power envelope, που ειναι το mining και οι κονσολες καθως και τα APU polaris k vega εχουν κορυφαιο perf/watt.

Για αυτο και miners, sony, microsoft, intel πηγαν εκει.

Τα retail vega 56/64 εχουν υπερβολικο voltage , εχοντας λιωσει τις καρτες επιβεβαιωνω οτι undervolted εχουν εξαιρετικο perf per watt.

Λες και ηθελαν δηλαδη intel, sony k microsoft την δικια μου επιβεβαιωση.

• Like 2

1 ώρα πριν, Chrysostomos είπε

Πέτρο φίλε μου,κανείς δεν επιτίθεται προσωπικά σε κάποιον για την επιλογή του.

Αυτή ήθελε να πάρει ο καθείς,με γεια του με χαρά του.

Αλλά όπως λες και εσύ σωστά,αναφέρουμε τις ανακρίβειες.

Κοίτα να δεις όμως...όταν κάποιος αντικρούει αυτές τις ανακρίβειες,είναι ξαφνικά fanboy,ψεύτης και δε ξέρω και εγώ τι άλλο.

Συγκεκριμένα εγώ μετά από 15 χρόνια είναι η πρώτη φορά που πήγα σε nvdia.Πότε πρόλαβα και έγινα πρασινοφρουρός δεν ξέρω.

Έτσι ακριβώς. Και εγώ όταν πριν καιρό αποφάσισα να πάρω fs monitor,είπα οτι για τα επόμενα 3-4 χρόνια θα είμαι με amd gpus. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα όμως,δεν αξίζει σε καμιά περίπτωση η vega -όχι οτι δεν είναι αρκετή,αλλά θεωρώ οτι πάνω από 600,βαριά 650 για μια custom δεν.. βάλε και το οτι δεν υπάρχουν ούτε με το κυάλι,ήδη περίμενα πόσους μήνες.

Τώρα όσοι κατάφεραν και αγόρασαν σε σωστή τιμή μπράβο τους,αλλά έχουμε καταντήσει να φοβόμαστε τι σχόλια θα κάνουμε ,για να μην μας χαρακτηρίσουν φανμ,πόις ή να μας πουν οτι κάνουμε επιθέσεις. Ε όχι,τα σωστά να λέγονται και οι ανακρίβειες να ξεκαθαρίζονται.

Στο μεταξύ το πιο αστείο της υπόθεσης είναι οτι "τσακωνόμαστε" και συζητάμε για προϊόν που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καν στην ελλάδα,και στο εξωτερικό μόνο προπαραγγελία με άγνωστη ημερομηνία διάθεσης και διαστημική τιμή. Ουσιαστικά ανύπαρκτο. 

• Like 1

3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Παιδικές απαντήσεις εντελώς..Να παραγγείλω και 'γω μια 1080Ti τώρα και να 'ρθω να του την πω για την δύναμη της Vega 64..Το φιάσκο της Intel τώρα εντάξει, εντελώς άκυρο και χωρίς νόημα αφού σε game performance δεν άλλαξε τίποτα, ο Ryzen του εξακολουθεί να τρώει σκόνη.

Ενω το θεμα της οθονης ειναι ωριμο θεμα και σχετικο ε? Ο, τι να ναι

3 ώρες πριν, Chrysostomos είπε

Billeiros μάλλον σου ξεφεύγει ότι το φιάσκο που λες πιάνει όλους τους επεξεργαστές.

Αν θες να πεις εξυπνάδα ενημερωσου τουλάχιστον.

Καταρχην τους amd δεν τους επηρεαζει καθολου το meltdown. Εσυ ενημερωσου. Και δοξα το Θεο ειμαι αρκετα εξυπνος δε χρειαζεται να λεω εξυπναδες

2 ώρες πριν, Chrysostomos είπε

το έγραψα και πριν.

Αν δεν σας αρέσει ο αντίλογος και η κριτική,στο επόμενο θέμα βάλτε τίτλο owners only.

Εγω θα λεγα να το κανουμε '' haters only''. Γαντι ταιριαζει

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα θα ήταν να μην επηρεάζονταν καθόλου από αυτές τις απειλές.,για να δώσεις τέτοια κακή απάντηση πριν.

Spoiler

Αφού δεν χρειάζονται εξυπνάδες μη τις λες τότε.

Δεν είσαι 15 ετών πιστεύω.

θα ταίριαζε και billeiros topic για να σου απαντήσω στο ύφος σου.

Πρώτος και καλύτερος εσύ δεν αντέχεις μια διαφορετική άποψη από την δική σου και απαντάς όπως απαντάς σε όποιον γράφει κάτι άλλο.

Επεξ/σία από Chrysostomos
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mcrae13 είπε

αλλά έχουμε καταντήσει να φοβόμαστε τι σχόλια θα κάνουμε ,για να μην μας χαρακτηρίσουν φανμ,πόις ή να μας πουν οτι κάνουμε επιθέσεις. Ε όχι,τα σωστά να λέγονται και οι ανακρίβειες να ξεκαθαρίζονται.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και για να τελειωνουμε. Ναι η liquid vega υπολειπεται 15% (μ.ο. σε ολα τα games) μονο της 1080ti.Οσο κι αν δεν αρεσει σε μερικους που προλαβαμε κ αγορασαμε αυτο το μαπα προιον. 

Επεξ/σία από billeiros

12 λεπτά πριν, billeiros είπε

Και για να τελειωνουμε. Ναι η liquid vega υπολειπεται 15% (μ.ο. σε ολα τα games) μονο της 1080ti.Οσο κι αν δεν αρεσει σε μερικους που προλαβαμε κ αγορασαμε αυτο το μαπα προιον. 

Θα είχε ενδιαφέρον, εάν ανέβαζες αποτελέσματα από τα παιχνίδια που παίζεις, ώστε να δούμε αυτό το μόνο -15%.

Επίσης, ενδιαφέρον θα είχε να δούμε και αποτελέσματα από τα παιδιά που έχουν 1080ti.

Στην τιμή που βρίσκεις τη liquid, πάντως, πας ασυζητί σε ti. Πανάκριβη και χειρότερη της ti.

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε

Θα είχε ενδιαφέρον, εάν ανέβαζες αποτελέσματα από τα παιχνίδια που παίζεις, ώστε να δούμε αυτό το μόνο -15%.

Επίσης, ενδιαφέρον θα είχε να δούμε και αποτελέσματα από τα παιδιά που έχουν 1080ti.

Στην τιμή που βρίσκεις τη liquid, πάντως, πας ασυζητί σε ti. Πανάκριβη και χειρότερη της ti.

Δε διαφωνω πως στις τιμες που παιζουν η ti ειναι πολυ καλυτερη αγορα.Η vega ειναι αναμεσα στην 1080 και ti με ελπιδοφορο μελλον. 

Εγω να ανεβάσω. Να δουμε βεβαια ποιος εχει 1080ti για να ανεβασει. Μονο στον υπνο τους τη βλεπουν κ τη λατρευουν σαν Θεο 

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1

Τα βασικά για τις Vega 56 - 64

Η Vega 56 βγήκε για να ανταγωνιστή την 1070 με  χαμηλότερη τιμή .

Η Vega 64 βγήκε για να ανταγωνιστή την 1080 με χαμηλότερη τιμή . 

Επειδή όμως έχουν απίστευτες επιδώσεις στο mining η τιμή τους εκτοξεύτηκε στα ύψη .

Ανεξαρτίτος που η τιμή πήγε στον θεό δεν μπορείς να βρεις καμία κάρτα στην αγορά .

Η vega αγοράζεται πριν προλάβει να εμφανιστεί στα καταστήματα από τους  miner 

• Like 1
  • Thanks 1

19 λεπτά πριν, billeiros είπε

Δε διαφωνω πως στις τιμες που παιζουν η ti ειναι πολυ καλυτερη αγορα.Η vega ειναι αναμεσα στην 1080 και ti με ελπιδοφορο μελλον. 

Εγω να ανεβάσω. Να δουμε βεβαια ποιος εχει 1080ti για να ανεβασει. Μονο στον υπνο τους τη βλεπουν κ τη λατρευουν σαν Θεο 

Ανεβάζω εγώ αν θές,αν και δεν έχει ιδιαίτερο νόημα μιας και κυκλοφορούν εκατοντάδες αποτελέσματα και από τις δύο. 

BTW όταν ήμουν στην κόκκινη μεριά είχα κάνει ένα σωστό συγκριτικό με φίλο και συμφορουμίτη. Δες εδώ 

Τώρα αν θες να ανεβάσεις κανενα benchaki από μερικά games για να συγκρίνουμε οκ

Υπάρχει και το ανάλογο τόπικ

• Like 5

54 λεπτά πριν, billeiros είπε

Εξήγησέ μου, σε παρακαλώ, ποιο είναι το ελπιδοφόρο μέλλον της vega. Έβγαλε κάρτα η amd που θ' αξιοποιηθεί σε 2 χρόνια; Τόσο προηγμένη είναι η τεχνολογία της που καλύπτει και τις επόμενες 2-3 γενιές gpu;

1,5 χρόνο μετά τις 1080-1080ti, κυκλοφόρησε η amd τις vega. Συγγνώμη αλλά αυτό στην τεχνολογία σημαίνει ότι είσαι 1 αιώνα πίσω, όσο αξιοπρεπής ή ελπιδοφόρα και αν θεωρηθεί η vega.

Καλορίζικη, λοιπόν, η κάρτα, να την ευχαριστηθείς και να στηρίξεις την αγορά σου (προσωπικά, το ίδιο θα έκανα), αλλά καλό θα ήταν να συγκρίνουμε μήλα με μήλα και πορτοκάλια με πορτοκάλια.

Αυτό το ''-15% μόνο και είναι μια χαρά'', θυμίζει το ολίγον έγκυος. Ή είσαι κορυφαία κάρτα, ευθέως ανταγωνιστική της ti, ή δοκίμασε την τύχη σου σε 2 χρόνια πάλι με το navi.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, IoaZ είπε

Τα βασικά για τις Vega 56 - 64

Η Vega 56 βγήκε για να ανταγωνιστή την 1070 με  χαμηλότερη τιμή .

Η Vega 64 βγήκε για να ανταγωνιστή την 1080Ti με χαμηλότερη τιμή . 

Επειδή όμως έχουν απίστευτες επιδώσεις στο mining η τιμή τους εκτοξεύτηκε στα ύψη . 

fixed.

Spoiler

billeiros χαλάρωσε μια κάρτα αγόρασες.

στο φόρουμ είναι περισσότεροι οι κάτοχοι της Τi από ότι η κάρτα σου.

ότι δεν σου δίνουν σημασία,γράφουν εδώ στο θέμα,ή ότι δεν το διατυμπανίζουν καλή ώρα,δεν λέει κάτι.

βάλε και εσύ ένα δικό σου benchmark και όχι από το ίντερνετ να δούμε πως βλέπεις τις διαφορές που μας λες συνέχεια.

• Like 2

2 ώρες πριν, billeiros είπε

Εν αντιθέσει με τις Vega, οι 1080ti είχαν κανονικά διαθεσιμότητα και δεν χρειαζόταν το Palantyr του Saruman για να ξέρεις πότε θα παραλάβεις, ούτε να στείλεις 2-3 ticket στο amazon (παθών), οπότε όποιος ήθελε να αγοράσει Ti το έχει κάνει και δεν είναι η χρηματική διαφορά τέτοια που να δικαιολογεί αυτό που λες (η λογική λέει ότι αυτός που έχει να δώσει 600-700+ για Vega, έχει και τα ~800-850 για μια 1080ti - και προφανώς συγκρίνω τιμές έξω, γιατί εδώ η αγορά είναι ότιναναι).

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...