mastoras007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Στο πατρικό μου σε ενα χωριο στη Μυτιληνη δέν έχει ερθει ακόμα το ψηφιακό σήμα και δέν ξέρω πότε και άν θα έρθει. Κανάλια παίζουν 1-2 και αυτα πολύ χάλια.. Οχι συνδρομητικά...υπάρχει κάποια κεραία κάποια συσκευη τελος πάντον χωρίς συνδρομή που να πιάνει κανάλια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Τι κεραία έχεις; Είναι σωστά στοχευμένη; Ενισχυτή έχεις; Είναι στο φούνλ; Σε τι απόσταση είναι ο σταθμός εκπομπής; (για τα αναλογικά αυτό). Μετά η κεραία της digea, που είναι ακριβώς και που είσαι εσύ; Οπτική επαφή έχεις; Κανένα βουνό για να κάνει ανάκλαση μπας και σου έρθει παίζει στο πλάι; Πιάτο παίζει να βάλεις ή..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 καναλια πιαναμε κανονικά μέχρι που η κεραία στο βουνο απεναντι σταματησε να εκπεμπει αναλογικό σήμα.ενυσχητες έχουμε αλλα όπος είπα δέν πιανουν κανάλια γιατι δέν υπάρχει αναλογικό σήμα ελάχιστα πιανει νομιζω ερτ αλλα με πολλα χιόνια. Σταθμος εκπομπής ενωείς του ψηφιακου?δέν το γνωρίζω αλλα φανταζωμαι πολυ μακρυα το χωριο είναι μέσα στα βουνα.. οπτικη επαφή δέν υπάρχει το χωριο είναι με 60 κατοικους να φανταστεις και απο το σιτε της digea λέει δέν είναι διαθέσιμο..οποτε το θέμα να πιασει ψηφιακά καναλια το ξεχνάμε ακομα και αποκοδικοποιητη να βάλω.. Ποιατο ιταν λές τι ενωείς? Μπορώ να βάλω πιάτο για απλά κανάλια χωρις συνδρομή?απο που θα πέρνει σήμα απο δορηφορο? Ειναι η φουκαριαρα η μάνα μου στο χωριο πέρα απο την τηλεώραση δέν έχουν τιποτα άλλο να περάσει η ωρα τους .. αν κάνει δουλεια το πιάτο να το πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μυτιλήνη έχει έναν σταθμό η digea πάντως (στον άνω χάλικα περίπου), δοκίμασε να γυρίσεις την κεραία, να βάλεις πιο ψηλό ιστό ή να ψάξεις για ανακλάσεις απο κανένα βουνό πρώτα και μετά αν δεν κάνεις δουλειά έτσι οκ αλλάζεις τεχνική Όχι τίποτα άλλο αλλά πιάτο και στα σχετικά πάνω απο 100ρικο θα σου πάει ενώ σκέτος αποκωδικοποιητής επίγειου πάει στο 20ρικο (που στην χειρότερη θα σου μείνει καβάτζα...). (το χωριό ποιο είναι; Αν δεν θες να γράψεις στείλε σε pm να δω τα βουνά μια). Για πιάτο πιάνεις απο eutelsat 3d με "ειδικό" δέκτη....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 επηδη ακόμα δέν το έχω πολυκαταλάβει... Αν πχ πάρω αυτο το συγκεκριμένο πιάτο θα πληρώνω συνδρομη η θα συνδέετε σε κάποιο συγκεκριμένο δοριφόρο και θα έχω κανάλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι, δεν πληρώνεις, μπαίνεις eutelsat 3d και παίζει με τον κατάλληλο δέκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα