Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προφανώς ο γέροντας θα τρέξει περισσότερο φορώντας παπουτσια στίβου λόγω καλύτερης πρόσφυσης. Συμφωνούμε!

Με τα παπούτσια στίβου πετυχαίνεις καλύτερη πρόσφυση.Ο γέροντας όμως δεν αλλάζει. Συμφωνούμε!

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον ssd.Δεν αλλάζει την γενική εικόνα του υπολογιστή αλλά μια πολύ ιδιαίτερη παράμετρο.Συμφωνούμε!

Ο γέροντας θα εξακολουθεί να είναι γέροντας και ο τενεκές θα εξακολουθεί να είναι τενεκές. Δεν είπε κάνεις το αντίθετο, αλλα καλοσυντηρημένος!

Τώρα αν εσείς θέτε απλά να αλλάξετε αυτή την ασήμαντη προς την γενική εικόνα παράμετρο ή αν εσείς θέλετε να νομίζετε

πως κάνατε τον γέροντα Γιουσέιν Μπολτ,τότε πάω πάσο   --> Αυτό που το είδες γραμμένο???

Είπα, οτι αν το θέλεις, είναι η καλλίτερη αναβάθμιση που θα δώσει παράταση ζωής και στην τελική ο ssd θα μεινει για μελλοντική χρήση!

Σαφώς δεν αποδίδει οτι μπορεί.

Link.png Site:

• Like 1
Δημοσ.

άδικα μειώνω την ζωή του πληκτρολογίου.

Ο υπολογιστής εκτελεί διεργασίες.Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο χρόνος εκτέλεσης-διεκπεραίωσης της εργασίας και όχι
ο χρόνος που απαιτείται ώστε να προετοιμαστεί ο υπολογιστής για να είναι σε θέση να ξεκινήσει την εκτελέση-διεκπεραίωση της εργασίας που του αναθέσαμε.

Είμαι σίγουρος πως δεν το πιάσατε το υπονοούμενο και μην με ρωτάτε το γιατί.Όπως έχω πει και στο παρελθόν,έχω μαντικές ικανότητες

Δημοσ.

:/ τλκ θα υπαρξει διαφορα;κ αν ναι αξιζει;

αξιζει . στην τελικη δες το και αλλιως (σαν μια επενδυση που θα χρησιμοποιησεις και σε μελλοντικη αναβαθμιση)

Δημοσ.

:/ τλκ θα υπαρξει διαφορα;κ αν ναι αξιζει;

Ναι αξίζει αλλά δες και για ram.Για SSD πάρε έναν καλό,αρκετά μεγάλο με 5 χρόνια εγγύηση αν γίνεται να τον κρατήσεις και για άλλο σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...