snotty123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους, καταρχην δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο ανοιξα το θεμα στη σωστη ενοτητα, αν οχι συνχωρεστε με :ρ Εχω ενα παλιο υπολογιστη με 2gb ram και intel® Core2 CPU στα 1.80GHz, περισσοτερες πληροφοριες δεν ξερω γιατι δεν έφτιαξα εγω αυτο το pc. Τελος παντων, θα ηθελα να μσθω αν αξιζει να βαλω εναν ssd για να κανω το pc μου να αντεξει περισσοτερο καιρο χωρις να χρειαστει αναβαθμιση και σκεφτομουν για τον kingston ssdnow v300 120gb με τιμη 51€ στο skroutz και σχεδον 5/5 αστερια, στις αξιολογησεις ολοι λενε πως τους βοηθησε να κσνει το παλιο pc τους να τρεχει σαν καινουριο και οταν αποφασισα να τον παω σε ενα μαγαζι υπολογιστων να ρωτησω μου ειπαν πως σε εναν τοσο παλιο υπολογιστη αν βαλω ssd δεν θα υπαρξει διαφορα η θα ειναι πολυ μικρη και δεν αξιζει. Λοιπον εσεις τι λετε να παρω ssd για το παλιο μου pc ΝΑΙ η ΟΧΙ?
chris19081966 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν θα ήταν κακή επιλογή, αλλά εγώ σε πρώτη φάση θα έβαζα άλλα 2 gb ram. 2
snotty123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ σε ευχαριστώ, σκοπευα να κανω και αυτο αργά η γρήγορα
trujillo2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 η χρήση του υπολογιστή ποια είναι? 1
snotty123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ελαφρυ gaming π.χ κανα world at war και ισως μερικες φορες λιγο editing
anonik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ανανέωση με SSD και έξτρα μνήμη σε παλιά συστήματα συνήθως ειναι μία αρκετά καλή λύση με μικρό κόστος. Το συγκεκριμένο μοντέλο SSD δεν είναι και ότι καλύτερο έχει βγάλει η kingston. Ψάξτο, υπάρχουν αρκετές αναφορές στο forum σε άλλα θέματα ήδη. Υπάρχει ανάλογη πρόταση σε χρήματα και χωρητικότητα σε αρκετά πιο καινούργιο δισκο. Δες εδώ
snotty123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ευχαριστω anonik! Όντως ειναι αρκετα καλυτερος απο τον kingston...τελικα μαλλον αυτον θα παρω
Rod@X Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Έβαλα τον 840 , σε παλιό διπύρηνο λαπτοπ με 1.7 cpu 2.8 ram ( τόσα βλέπει από τα 4 που έχει -32 bit) Η καλλίτερη αναβάθμιση αν θέλεις να του δώσεις παράταση ζωής. Στο κάτω-κάτω, ότι να γίνει, ο SSD θα σου μείνει για μελλοντική χρήση.....
snotty123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ευχαριστω πολυ φίλε για τη βοηθεια αλλα θελω να μείνω σε εναν ssd κοντα στα 50 ευρω Αααα επισης για να μην ανοιξω καινουργιο θέμα...αν η μητρική είναι πολυ παλια υπάρχει περιπτωση να μην υποστηριζει τον ssd?? γιατι το εχω ακουσει κ αυτο
Rod@X Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ποια μητρική έχεις? Αν έχει Sata σίγουρα θα κάνει και θα δεις διαφορα. Αν στο bios εχει και επιλογη AHCI mode, ακόμα καλλίτερα. 1
nightray Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους, καταρχην δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο ανοιξα το θεμα στη σωστη ενοτητα, αν οχι συνχωρεστε με :ρ Εχω ενα παλιο υπολογιστη με 2gb ram και intel® Core2 CPU στα 1.80GHz, περισσοτερες πληροφοριες δεν ξερω γιατι δεν έφτιαξα εγω αυτο το pc. Τελος παντων, θα ηθελα να μσθω αν αξιζει να βαλω εναν ssd για να κανω το pc μου να αντεξει περισσοτερο καιρο χωρις να χρειαστει αναβαθμιση και σκεφτομουν για τον kingston ssdnow v300 120gb με τιμη 51€ στο skroutz και σχεδον 5/5 αστερια, στις αξιολογησεις ολοι λενε πως τους βοηθησε να κσνει το παλιο pc τους να τρεχει σαν καινουριο και οταν αποφασισα να τον παω σε ενα μαγαζι υπολογιστων να ρωτησω μου ειπαν πως σε εναν τοσο παλιο υπολογιστη αν βαλω ssd δεν θα υπαρξει διαφορα η θα ειναι πολυ μικρη και δεν αξιζει. Λοιπον εσεις τι λετε να παρω ssd για το παλιο μου pc ΝΑΙ η ΟΧΙ? έχω έναν γέροντα 80 χρονών,αν του αγοράσω παππούτσια στίβου θα τρέχει γρηγορότερα;
kougi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 έχω έναν γέροντα 80 χρονών,αν του αγοράσω παππούτσια στίβου θα τρέχει γρηγορότερα; Δεν ισχυει αυτο που υπονοεις, οτι δε θα δει διαφορα επειδη το συστημα του ειναι πολυ παλιο. Εχω κανει πολλες τετοιες "αναβαθμισεις", μεχρι και σε πισι με 2 gigs ram, και η διαφορα ηταν τεραστια στα boot times και γενικοτερα στην σπιρταδα.. 3
hliastsek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 έχω έναν γέροντα 80 χρονών,αν του αγοράσω παππούτσια στίβου θα τρέχει γρηγορότερα; Δεν ισχυει κατι τετοιο.... προφανως με τον ssd θα δει τρελη διαφορα! 1
Rod@X Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 έχω έναν γέροντα 80 χρονών,αν του αγοράσω παππούτσια στίβου θα τρέχει γρηγορότερα; Αν πριν ήταν ξυπόλητος , θα πάει καλλίτερα και πιο μακριά από πριν και τους ομοίους του. Και μια και το πήγες στο τρέξιμο, of topic, Site: ετρεχε όσο λίγοι από τους νεότερους, μέχρι τα 93 του![/link]
nightray Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 προφανώς ο γέροντας θα τρέξει ταχύτερα φορώντας παπουτσια στίβου λόγω καλύτερης πρόσφυσης.Με τα παπούτσια στίβου πετυχαίνεις καλύτερη πρόσφυση.Ο γέροντας όμως δεν αλλάζει.Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον ssd.Δεν αλλάζει την γενική εικόνα του υπολογιστή αλλά μια πολύ ιδιαίτερη παράμετρο.Ο γέροντας θα εξακολουθεί να είναι γέροντας και ο τενεκές θα εξακολουθεί να είναι τενεκές.Τώρα αν εσείς θέτε απλά να αλλάξετε αυτή την ασήμαντη προς την γενική εικόνα παράμετρο ή αν εσείς θέλετε να νομίζετεπως κάνατε τον γέροντα Γιουσέιν Μπολτ,τότε πάω πάσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα