Προς το περιεχόμενο

LG 32LB650V ίσως πρόβλημα με 3D

X4Tz1S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα , έχω μια απορία , από την μέση και αριστερά όταν παίζω 3D φαίνονται κάπως θολά ενώ από την μέση και δεξιά όλα καλά . Μου είπαν στο service ότι έκαναν επαναφορά και λειτουργεί κανονικά , έχω μια αμφιμβολία για τον λόγο ότι δεν νομίζω ότι ήταν θέμα ρυθμίσεων . Αύριο θα την παραλάβω . Έχει συμβεί και σε άλλους ή έχει κάποιος από εδώ μέσα άποψη περί του θέματος ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω την ιδια και δεν ειχα θεμα.Καλα και γιατι δεν σου ειπαν να κανεις εσυ μια επαναφορα πριν την πας?

Αφου σου ειπαν ολα οκ πιστευω οτι θα ειναι ολα οκ.

Ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου , όπως την πήγα έτσι την πήρα καμιά διαφορά . Πραγματικά απαράδεκτοι στο service η LG αλλά αφού θέλει να έχει κάποιον άλλον ιδιώτη από το να έχει δικό της service στην Ελλάδα αυτά τραβάμε ... 

Επρεπε την ωρα που πηγες να παραλαβεις να βαλεις μια ταινια σε στικακι να παιξει ωστε να εισαι σιγουρος οτι ειναι οκ και αν δεν... να τους πεις ξαναφιαξτην.

Επρεπε την ωρα που πηγες να παραλαβεις να βαλεις μια ταινια σε στικακι να παιξει ωστε να εισαι σιγουρος οτι ειναι οκ και αν δεν... να τους πεις ξαναφιαξτην.

Δεν το δέχονται, μόνο σε blu-ray σου λένε ότι είναι σωστό το αρχείο για να δεχτούν ότι δεν παίζει σωστά η τηλεόραση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...