tripialosgr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιάΣήμερα παρέλαβα την καινούρια μου GTX970 Gigabyte G1 Gaming από ένα μαγαζάκι του skroutz. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το κουτί δεν ήταν με κάποιο τρόπο σφραγισμένο. Μέσα στο κουτί η κάρτα γραφικών ήταν μέσα σε αυτό το πλαστικό σακουλάκι που συνηθίζονται να μπαίνουν οι κάρτες το οποιο ήταν σφραγισμένο με απλή ταινία.Ήθελα να ρωτήσω εδώ τα παιδιά το οποια έχουν πάρει και αυτοί την παρόμοια κάρτα, αν και σε εσάς ήρθε έτσι.Πως μπορώ να καταλάβω αν η κάρτα είναι όντως καινούρια και δέν έχει ανοιχτή?? θα έπρεπε να έχει κάποια ειδικά αυτοκόλλητα? Ευχαριστώ
Sheogorath Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Για ρλωτα το παλικάρι αν την πήρατε απο το ίδιο μαγαζί! http://www.insomnia.gr/topic/580500-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C/
tripialosgr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 ok του έστειλα μήνυμα αλλα όπως και να έχει, δεν υπάρχει κάποι στάνταρ όσο αναφορά αυτό το θέμα? Δηλαδή πως μπορεί να καταλάβει κάποιος αν ιάνει όντως καινούρια η κάρτα του?
Sheogorath Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Λογικά δεν είναι καινούρια και θα την επέστρεφα. Αν δεν συνεργαστούν, ΓΓΚ και τους παίρνεις τα σώβρακα
Xristaras12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Υπήρξαν κ αλλα θεματα απο αλλα καταστήματα με ανοιχτές συσκευασίες και είχα διαβάσει ότι οι εταιρίες έτσι τις στέλνουν. και το δικό μου κουτί μητρικής της 990ΧΑ αλλα και η 7770 που ειχα πάρει(απο διαφορετικά καταστήματα)ήρθαν με ανοιχτές συσκευασίες αλλα στο εσωτερικό ήταν ολα σφραγισμένα και στην θέση τους. 2
tripialosgr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Υπήρξαν κ αλλα θεματα απο αλλα καταστήματα με ανοιχτές συσκευασίες και είχα διαβάσει ότι οι εταιρίες έτσι τις στέλνουν. και το δικό μου κουτί μητρικής της 990ΧΑ αλλα και η 7770 που ειχα πάρει(απο διαφορετικά καταστήματα)ήρθαν με ανοιχτές συσκευασίες αλλα στο εσωτερικό ήταν ολα σφραγισμένα και στην θέση τους. όταν λες ήταν σφραγισμένο μέσα εννοείς ότι η " ζελατίνα" ήταν κλειστή με απλή ταινία η ήταν κλειστή με κάποιο αυτοκόλλητο του κατασκευαστή?
Xristaras12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 κλειστά με απλή ταινία. αν είχαν παραβιαστεί θα φαινόταν. τα αντιστατικά σακουλάκια ηταν ατσαλάκωτα τελείως. 1
thor777 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλώς ή κακώς οι περισσότερες εταιρίες δεν σφραγιζουν το κουτί με εξωτερική ζελατίνα (αν δεν κάνω λάθος η msi gtx 970 πρέπει να έχει) και το αντιστατικό σακουλάκι δεν είναι σφραγισμένο αλλα το κλείνουν με απλή ταινία. Οποτε μονο με μια προσεκτική παρατήρηση οπως είπε και ο Xristaras καταλαβαίνεις τις περισσότερες φορές αν εχει ανοικτεί. Ετσι και αλλιώς υπάρχει και η εγγύηση αν πάει κατι στραβά. 1
gkalas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ έτσι έχω παραλάβει δύο κάρτες από δύο διαφορετικά μαγαζιά.
trujillo2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 απο περιεργεια για ποιο μαγαζι ανεφερεσαι TS?
SeXBOX Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 κλειστά με απλή ταινία. αν είχαν παραβιαστεί θα φαινόταν. τα αντιστατικά σακουλάκια ηταν ατσαλάκωτα τελείως. Όλες οι μητρικές αν δεν κάνω λάθος ετσι έρχονται, με σφραγισμένα με ηλεκτροστατικά σακουλάκια μόνο τα μπιρμπιλίκια και τα κοκοκόψαρα, Έχουν μόνο ένα "notice paper" για το τι πρέπει να περιέχει μέσα για να δεις αν λείπει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα