Peleus17 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω το Ζ3 Compact. Πολύ ωραία, τέλεια ποιότητα οθόνη για την ανάλυση που έχει, 801, 2 ραμ (μου το χαλάει λιγάκι εδώ αλλά δεν πειράζει). Τώρα έχω το Moto G 2014 Android 5.0.2 και δεν παλεύεται η κατάσταση με αυτό. Τι λέτε, να το πάρω?
greekbusters Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Η ραμ δεν γεμίζει πότε και είναι γρηγοροτατη,μην σε απασχολει. Αν θες μικρό και γρήγορο κινητό είναι ότι καλύτερο και δεν θα απογοητευτείς. Ειδικά από μπαταρία θα εκπλαγείς.
marios elsa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλό είναι αλλά ακριβό με αυτά τα λέτε μπορείς να πάρεις πολύ καλύτερα τηλ
Masma Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 εχει ενα δικιο αυτη τη στιγμη κανει 400€.Νομιζω οτι βρισκεις καλυτερα στα χρηματα αυτα.
Peleus17 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 379 όχι Ελλάδα Edit :: Εσείς τι προτείνετε σε αυτό το εύρος τιμής?
greekbusters Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Βρε παιδιά περίμενα να ακούσω καμμία πρόταση. Τι απλά πετάμε το υπάρχουν και καλυτερα έτσι απλά;αποδειξτε αυτο που λέτε μην την πετάτε από...την φράση. :-) :-) 1
greekbusters Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 g3 ? ουτε καν ανωτερο του κομπακτ. το ειχα και ξερω πολυ καλα. μονο σε καμερα υπερεχει και αυτο στο αυτοματο.πουθενα αλλου Για σ5 δεν εχω αποψη δεν ξερω. Αυτο που ξερω ειναι οτι εχει καλυτερη διαχειρηση ραμ οπως και ειναι πιο σπιρτοζικο . ειδικα στο ανοιγμα εφαρμογων
marios elsa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 1) το z3 combat το έχει ο κολλητός μου και το έχω δουλέψει λίγο το τηλ.. το s5 ειναι πολύ καλύτερο σε ανάλυση -κάμερα με άριστη λήψη το βράδυ με δυνατό φακο-ταχυτατο αδιάβροχο με πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας..
greekbusters Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 καλυτερη αυτονομια απο το ζ3 δεν εχει σε καμμια περιπτωση....Ελεος δλδ. καμερα εννοειται και σε αναλυση λογικο λογω fhd.σε ταχυτητα ομως και σπιρταδα δεν ειναι σιγουρα. Εχω τεσταρει με το νοτε 3 του κολλητου μου και το ζ3 ανοιγε τα παντα πιο γρηγορα . κλασματα μεν , πιο γρηγορα δε. Παντως απο μπαταρια απλα το ζ3 ειναι αλλουυυυ
marios elsa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε άμα δεις έγραψα με καλή αυτονομία όχι καλύτερο για το s5 έχει μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη ανάλυση μην περιμένεις και καλύτερη μπαταρία!!!
Peleus17 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Από άποψη λογισμικού πάντως το S5 είναι για κλάματα. Το Ζ3c είναι αιώνες μπροστά. Το G3 ούτε με σφαίρες. Μάλλον για Ζ3c με βλέπω. Τι σε "χαλάει" στο Moto G?Τέρμα αργό. Και 5.1.1 δεν βλέπω να έρχεται σύντομα.
AntiCambeR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά την αναβάθμιση έκανες Factory reset+Wipe Cache? Σε κάποια κινητά που "κολλούσαν" μετά την αναβάθμιση,το έκαναν και έφτιαξε. Εχεις διαβάσει απόψεις χρηστών για το Moto G σχετικά με αυτό για να καταλάβεις τι γίνεται?
Peleus17 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, εννοείται πως το έκανα. Και είναι τελείως άδειο. Δεν έχω πολλές εφαρμογές. Ούτε 20. Συν το ότι οποίες δεν χρησιμοποιώ από την μαμά, τις έχω απενεργοποιησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα