lupus_Hegemonia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια χαρά. Έχω ένα δίλημα, όσο αφορά την αναβάθμιση του ήχου στο σαλόνι μου. Διαθέτω μια 42'' LG (μοντέλο: 42LB630V) και είναι τοποθετημένη πάνω σε έναν SY362 TV πυλώνα-έπιπλο, αυτό εδώ: http://www.tsourapa.com.gr/eshop/epiplo-tv-sydney/23-sy362.html Η τηλεόραση (μαζί με τον πυλώνα-έπιπλο) είναι ουσιαστικά στο άνοιγμα μιας εσωτερικής πόρτας που ενώνει το καθιστικό με το σαλόνι και η οποία είναι μόνιμα ανοικτή. Το δίλημά μου είναι ότι, χρειάζομαι είτε μια soundbar που να τοποθετηθεί ΜΟΝΟ (δυστυχώς) πάνω στην tv (είτε να "κρέμεται"/αιωρείται κάτω απ' την tv, είτε να 'ναι από πάνω της) - και φυσικά χρειάζομαι και αντάπτορες για να την κάνω "attached" πάνω στην tv, είτε χρειάζομαι ένα 5.1 ηχοσύστημα με όμως ΑΣΥΡΜΑΤΑ μπρος-πίσω ηχεία, διότι δεν γίνεται να "τρέχουν" καλώδια στο άνοιγμα (πόρτα) που προανέφερα... Έχει κανένας καμιά λύση/ιδέα να μου προτείνει; Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτι δεν καταλαβαίνω. Έχεις ψάξει τις ηχόμπαρες που ταιριάζουν με την tv σου; Δεν στριμάρουν ήχο ασύρματα ή με bluetooth; Γιατί εδώ πχ http://www.tvstore.nl/accessoire/454889/197386/lg-42lb630v.html βλέπω αυτή τη δυνατότητα. Βάλε και μια φωτό της δικιάς σου υλοποίησης για να πάρεις πιο σαφείς απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά, ναι, έχεις δίκιο, θα ανεβάσω φωτό για να σας βοηθήσω. Απ' την άλλη, όχι, δεν έχω διαλέξει ηχόμπαρα, γιατί πρώτα πρέπει να δω ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ θα μπορέσει να τοποθετηθεί πάνω στην τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Να η LG μου και να και το έπιπλο - βλέπετε ότι είναι σε κενό χώρο (άνοιγμα πόρτας) και δεν μετακινείται από εκεί. EDIT. Δεν ξέρω γιατί μου τις βγάζει πλαγιαστές τις φωτό, στον υπολογιστή τις δείχνει κανονικά (όρθιες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα