Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,εκανα upgrade απο 7 σε 10 και αντιμετωπιζω το εξης: οταν κλεισω το pc (shutdown) ξεσυγχρονιζετε η ωρα και η ημερομηνια με αποτελεσμα οταν παω να τον ανοιξω να βγαζει μετα το boot logo μαυρη οθονη ενω ακουγετε κανονικα οτι μπηκε στα win.Οτι φταιει η ωρα για τη μαυρη οθονη το καταλαβα γιατι μετα τη μαυρη οθονη μπαινω στα bios και φτιαχω ωρα&ημερ. και μετα μπαινει κανονικα.καθε μερα μετα το κλεισιμο αλλαζει κ βγαζει πχ αλλη ωρα κ 1/9/2089 Eχω δοκιμασει πολλα συχρονισμο ωρας με ιντερνετ η χωρις και οτι εχω δει αλλα τιποτα!

Δημοσ.

Καλημέρα φαίνεται να έχει χαλάσει η μπαταρία πάνω στην μητρική. 

Μα πριν το upgrade δεν ειχε κατι,και αν ειναι αυτο  αλλαζει η μπαταρια? τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Είχα παρόμοιο θέμα με τα 7 ή 8,1(αλλά μιλάμε για μία ώρα μπροστά :P)

Τεσπα Πινακας ελεγχου->Ημερομηνία και ώρα->Ώρα Internet και αλλάζεις τον διακομιστή.

Δημοσ.

Είχα παρόμοιο θέμα με τα 7 ή 8,1(αλλά μιλάμε για μία ώρα μπροστά :P)

Τεσπα Πινακας ελεγχου->Ημερομηνία και ώρα->Ώρα Internet και αλλάζεις τον διακομιστή.

Τους εχω δοκιμασει ολους :-D πια ωρα..μεχρι και 2089 με εχει παει..πολυυυ μπροστααα!

Δημοσ.

Απο την στιγμη που χανει την ημερομηνια στο bios τοτε εχεις θεμα με την μπαταρια. Βαλε μια αλλη και ολα good.

Δημοσ.

Δε την χανει, τη δειχνει λαθος, αν την εχανε και ηθελε μπαταρια θα πηγαινε στην ημερομηνια παραγωγης της μητρικης, δλδ πιο πισω και οχι μπροστα.

Δημοσ.

Δε την χανει, τη δειχνει λαθος, αν την εχανε και ηθελε μπαταρια θα πηγαινε στην ημερομηνια παραγωγης της μητρικης, δλδ πιο πισω και οχι μπροστα.

Εγω πηρα μια μπαταρια να την αλλαξω καλου κακου προτεινεις κατι αλλο?

Εβαλα την μπαταρια αλλα παλι τα ιδια!μετα απο 3-4 ρισταρτ μπηκε με ημερομηνια 9-1-2349..αλλη φορα ηταν 2840...Πως γινεται αφου αμα δειτε το ημερολογια παει μεχρι 2099! εχω απογοητευτει,ενω ολα λειτουργουν κανονικα αυτο το πραγμα πρωτη φορα το βλεπω!

Δημοσ.

Αυτο το θεμα μου εχει τυχει απο πολυ παλια απο τα xp, χωρις να το ψαξω λυθηκε μονο του. Αλλαξε και τη μπαταρια αφου την πηρες και βγαλε τους hosts να μη ζηταει την ωρα απο το νετ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εχω κανει και με τα Hosts..asta! εκανα πληρης σαρωση κ βρηκε ενα hack tool και ενα worm εκανα καταργηση και σε λιγο θα δοκιμασω παλι εαν δεν γινει τιποτα γυριζω στα 7αρακια...κ να πανε στο καλο τα 10

Τελικα μολις εκανα ''downgrade'' σταα 7 παλι και ολα καλα...τι να πω ισως με ενα clean install  τα 10 να μην μου παρουσιαζαν τιποτα...προς το παρον τα αφηνω! Σας ευχαριστω για τις ιδεες και τη βοηθεια σας! :-D

Επεξ/σία από xrist0s4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...