lex32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά,Έχω στο PC μου τον FX 8320 και την Gigabyte 990XA UD3.Στα Bios ειναι enable το SVM. Ωστόσο μέσα στα windows δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση το intel x86 emulator accelerator (haxm).To προβλημα μου είναι ότι ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον προγραμματισμό android εφαρμογών με το adroid studio και έτσι δεν μπορώ να τρέξω virtual συσκευές !
hliastsek Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Το android studio, προσωπικα ειναι οτι χειροτερο εχω δει σε προγραμμα. Γονατιζει τον υπολογιστη υπερβολικα (συγκρινοντας το με αντιστοιχα εργαλεια, οπως visual studio). Χρησιμοποιησε Genymotion Emulator που ειναι plug in του android studio, τρεχει με amd, και ειναι και 10 φορες πιο γρηγορο
lex32 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Το android studio, προσωπικα ειναι οτι χειροτερο εχω δει σε προγραμμα. Γονατιζει τον υπολογιστη υπερβολικα (συγκρινοντας το με αντιστοιχα εργαλεια, οπως visual studio). Χρησιμοποιησε Genymotion Emulator που ειναι plug in του android studio, τρεχει με amd, και ειναι και 10 φορες πιο γρηγορο Σε ευχαριστώ πολυ φίλε μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα