Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα τελευταια χρονια με το ebay εχω αγορασει πολλα καλωδια usb ολων των τυπων ενω στην περιγραφη και στα χαρακτηριστικα φαινοταν ολα οκ στην πραξη ηταν χαλια πχ μου εχει τυχει καλωδιο να μην φορτιζει χειρηστηρια ps3. η απορια μου ειναι τι γινεται και δεν δουλευουν τα καλωδια δεν καλη εσωτερικη συνδεση τι παιζει ακριβως? Χθες εφαγα 2 ωρες επειδη με ενα καλωδιο usb 3 ειχα συνδεσει ενα σκληρο στο one και ενω τον αναγνωριζε δεν μου εδινε επιλογες μεταφορας. Αναγκαστικα θα δωσω 15 ευρω για ενα Belkin μηπως τελικα τουλαχισοτν στα usb ειναι μονοδρομος το επωνυμο καλωδιο?

Δημοσ.

Οκ ορισμένα καλώδιο δεν ειναι πολύ καλής ποιότητας αλλα προσωπικά ποτε δεν εχει κάποιο πρόβλημα και ποτε δεν εχω δοκιμάσει επώνημα usb καλώδιο που κατα την γνώμη μου θεωρώ πεταμένα χρήματα

Δημοσ.

Είναι λογικό το πιο φθηνό να είναι και πιο χαμηλής ποιότητας χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δε λειτουργεί σωστά. Η φθηνή ποιότητα όμως συνεπάγεται και γρήγορη φθορά οπότε μπορεί και να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Τώρα όσο αναφορά τα καλώδια φόρτισης για τα χειριστήρια που λες έχει να κάνει με την εταιρεία. Η SONY είναι από τις πολύ λίγες εταιρείες που έχω παρατηρήσει ότι δε λειτουργούν οι συσκευές τις με οτιδήποτε δε φέρει την επωνυμία της εταιρείας της. Ίσως αυτό να συναίβει και στη προκειμένη περίπτωση.

Δημοσ.

εχω θεμα και με εξωτερικο σκληρο WD που με 3 μετρο oem καλωδιο δεν τον αναγνωριζει το xbox αναγκαστικα θα παρω belkin 1 μετρο 15 ευρω γιατι δεν γινεται δουλεια με τα 30cm που δινει η wd

Δημοσ.

Αφενός όλα τα καλώδια δεν είναι ίδια. Αφετέρου για τον δίσκο σου (υποψιάζομαι εξωτερικός 2,5άρης χωρίς επιπλέον τροφοδοσία) λογικά ακόμη και ένα oem καλώδιο 0,5-1μ θα σου κάνει την ίδια πάνω-κάτω δουλειά με το επώνυμο. Το τρίμετρο που έχεις είναι μεγάλο για τέτοια δουλειά, κάτι ξέρει η wd που δίνει 30cm. Όσο μεγαλύτερο είναι το καλώδιο usb, τόσο πέφτει η ταχύτητα μεταφοράς των δεδομένων.

Δημοσ.

Αφενός όλα τα καλώδια δεν είναι ίδια. Αφετέρου για τον δίσκο σου (υποψιάζομαι εξωτερικός 2,5άρης χωρίς επιπλέον τροφοδοσία) λογικά ακόμη και ένα oem καλώδιο 0,5-1μ θα σου κάνει την ίδια πάνω-κάτω δουλειά με το επώνυμο. Το τρίμετρο που έχεις είναι μεγάλο για τέτοια δουλειά, κάτι ξέρει η wd που δίνει 30cm. Όσο μεγαλύτερο είναι το καλώδιο usb, τόσο πέφτει η ταχύτητα μεταφοράς των δεδομένων.

πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα θα δοκιμασω με 90 cm καλωδιο ειναι ιδανικο γιατι πρεπει να εχω τον σκληρο σε ραφι

Δημοσ.

πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα θα δοκιμασω με 90 cm καλωδιο ειναι ιδανικο γιατι πρεπει να εχω τον σκληρο σε ραφι

Ρίξε μια ματιά εδώ που είχαμε μια σύντομη κουβέντα περι καλωδίων...

http://www.insomnia.gr/topic/438588-%CF%88%CE%AC%CF%87%CE%BD%CF%89-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/page-328?do=findComment&comment=54233725

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...