Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα και format έβαλα Ubuntu, στην αρχή ήταν καλά αλλά τώρα κολλάνε και τα Ubuntu μετά από 10 - 20 λεπτά το ποντίκι τρέμει και μετά κολλάει για πάντα. Στην αρχή έλεγα ότι φταίει η κάρτα γραφικών γτ έβγαζε κάτι περίεργα χρώματα (στα Windows έλεγε συνέχεια stopped responding /recovered κάθε λίγο). Την έβγαλα τη κάρτα γραφικών και έβαλα το vga στη μητρική και κάποιες φορές κολλάει απίστευτα. Έβαλα θερμική πάστα στο cpu και Nortbridge η θερμοκρασία είναι στους 60C (κάποιες φορές βάζω τον μεγάλο ανεμιστήρα να χτυπάει μέσα για να δω αν κολλάει λόγο θερμότητας αλλά είναι του ίδιο). Το HDD είναι GOOD λέει το crystal disc. Δε ξέρω τι έχει και κολλάει μετά... Windows 10, Ubuntu, Ιντελ core 2 quad cpu 2.4GHz, Ram 2GB, 32 bit operation system , x64 based processor (64 bit είναι?). Λέτε να φτεει καμοια μητρική?

Δημοσ.

Όταν έφτανε και σε μένα να κολλάει το ποντίκι και να νεκρωνει η οθόνη εντελώς, ήταν μητρική.

Ξεκίναγε με τρέμουλο και σε δύο τρία δευτερόλεπτα νεκρωνε εντελώς. Άλλαξα μητρική και όλα κομπλέ. Με ταλαιπωρουσε βδομάδες μέχρι να καταλάβω τι φταίει. Τα είχα αλλάξει όλα. Μικρή πιθανότητα δίνω σε μνήμες.

Δημοσ.

Ωχ αν είναι να αλλάξω μητρική... Είναι όλες στα ίδια μέτρα? Δεν έχω αλλάξει ποτέ μητρική μόνο άλλα..

Δημοσ.

Όταν λες μέτρα;

Ανάλογα με το setup σου, θα επιλέξεις μία αντίστοιχη.

Αν δεν είσαι σίγουρος και το case χωροταξικα είναι δυσαναλογο, πήγαινε το να στο τσεκάρουν σε κάποιο κατάστημα αν και αποτι ξέρω τα βασικά κλιψακια που κουμπώνουν είναι κοινά.

Δημοσ.

Έχω βγάλει τη κάρτα γραφικών εδώ και 3 ώρες και δουλεύει καλά με vga (έκανα και stress test). Ελπίζω με την εγγύηση να μου πάρουν καινούρια. Γιατί αν τη δοκιμάσεις σε καινούριο PC θα δούλευει κανονικά για λίγο και φοβάμαι μη μου πουν οι είναι μια χαρά..

Το λειτουργικό δουλεύει νομίζω γτ όταν μιλούσα Skype με έβλεπε και με άκουγε κανονικά το ίδιο και εγώ απλά η εικόνα ήταν παγωμένη.

Αα και κάτι σημαντικό που άρχισε πριν μήνες ήταν ότι η οθόνη πηγενε σε sleep mode την ώρα που το χρησιμοποιουσα και δεν αναβε πάλι

Εκείνη τη περίοδο όμως είχα θέμα με τη θερμοκρασία λες να χάλασε από θερμότητα? Τη θερμοκρασία την έχω φτιάξει τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...