Προς το περιεχόμενο

Το δίλημμα με Asus Windows Tablets

stefant24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε όλους τους αγαπητούς συμφορουμίτες και στην ΟΥΣΙΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!! Έχω ένα δίλημμα να πάρω το Asus Vivotab 8 ή το Vivotab Note 8 ????? H χρηματική διαφορά δεν μου λέει τίποτα ώστε να αποφασίσω ποιο από τα δύο. Οι επεξεργαστές και οι κάμερες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Για αυτό όσοι έχουν ένα από αυτά (είτε έχουν δει και έχουν δοκιμάσει από κοντά) ας μου γράψουν την απόψη τους γιατί το αγόρασαν μπας και αποφασίσω και εγώ. :unsure:  :unsure:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το vivotab 8 έχει νομίζω λίγο καλύτερο επεξεργαστή..καμερες έχουν πάνω κάτω και τα δύο τις ίδιες.Αν δεν σε ενδιαφέρει πολύ το πενάκι πάρε το το vivotab 8

το vivotab 8 έχει νομίζω λίγο καλύτερο επεξεργαστή..καμερες έχουν πάνω κάτω και τα δύο τις ίδιες.Αν δεν σε ενδιαφέρει πολύ το πενάκι πάρε το το vivotab 8

Καλημέρα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ έχω ακούσει ότι μποροούμε να κάνουμε και overclock αν ναι τότε ποιο είναι το καλύτερο?

Οπότε πάω στο vivotab 8 το σκέτο. Δεν πειράζει που το άλλο έχει 5 megapixel αντί 2 που έχει το σκέτο ?

κοίτα όσον αφορά τις κάμερες γενικά στα tablets μην περιμένεις και πολλά  :(

δεν νομίζω να έχει τόση μεγάλη διαφορά...ίσα ίσα μπορεί να είναι καλύτερη από ότι νομίζεις..

κοίτα όσον αφορά τις κάμερες γενικά στα tablets μην περιμένεις και πολλά  :(

δεν νομίζω να έχει τόση μεγάλη διαφορά...ίσα ίσα μπορεί να είναι καλύτερη από ότι νομίζεις..

ΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ (ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ CAPS LOCK ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ) ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ VIVOTAB 8 

ΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ (ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ CAPS LOCK ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ) ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ VIVOTAB 8 

τίποτα φίλε καλή αγορά  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...