Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η υποχρεωτικη προσθηκη οδηγου αφορα μονο νεους οδηγους και τα κρητηρια ειναι λιγο διαφορετικα για καθε εταιρεια.

Για οσους εχουν αδεια οδηγησς πανω απ 3-4 χρονια περιπου αναλογα με την ασφαλεια  δεν τιθεται θεμα και τους καλυπτει κανονικα καθε ασφαλεια .

• Like 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/9/2015 στις 6:53 ΜΜ, PETM889 είπε

Το ξερω...προσεχω και συνηθως πηγαινω με τον πατερα μου...απλα ρε παιδι μου αυτό το πραγμα σε αυτην την χωρα με τρελαινει..εχεις επιτυχει,ουσιαστικα το εχεις το διπλωμα(απλα όχι στα χερια σου) και παλι σε θεωρουν παρανομο...δλδ τωρα σε θεωρουν παρανομο και αν στο τελος της εβδομάδας σ ερθει το διπλωμα δεν εισαι..?! δλδ το χαρτι σαν χαρτι εχει σημασια η το ότι εχεις περασει τις εξετασεις...χαζομάρες...η χωρα μας παντα πισω θα είναι...

Την κάθε χώρα την προσδιορίζουν οι κάτοικοι της κ εσύ την χώρα σου θέλεις να την πας πίσω. 

Γιατί έτσι γουστάρεις θέλεις να πας βόλτα με το αμαξάκι.  Σου το ξεκαθάρισαν και ο δάσκαλος και το υπουργείο ,το γράφει πάνω το χαρτί. Απλά σου γνωστοποιεί ότι πέρασες. 

Εσύ όμως θέλεις να πάρεις το οκ από το ινσομνια,  σου λένε και από εδώ ΟΧΙ  αλλά εσύ εκεί " έλα μωρέ με την κωλοχωρα" εγώ θα το παίρνω! 

Σορυ κιόλας αλλά μάλλον στο κεφάλι σου έχεις άχυρα 

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.

Εχω την εντυπωση, οτι θεωρητικα το διπλωμα φαινεται οτι υπαρχει απο τη στιγμη που περνας τις εξετασεις. Αν δειτε τις ημερομηνιες πανω, συμπτιπτουν. Αν οντως ισχυει αυτο και σε καλυπτει και καποια ασφαλεια, το μονο που μπορει να παθεις ειναι να φας κληση επειδη δεν το κουβαλας μαζι σου, αν δε κανω λαθος περι των 20 ευρω.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 8/8/2019 στις 8:51 ΜΜ, yiannis1991 είπε

@angmar Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να βάλεις και δεύτερο οδηγό στο όχημα ώστε να τον καλύψει. Γι' αυτό πολλοί όταν τρακάρουν με το αυτοκίνητο του πατέρα τους τον φωνάζουν να έρθει ότι και καλά οδηγούσε αυτός. Ίσως ισχύει σε κάποιες ασφαλιστικές.

Λάθος κάνεις.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Λάθος κάνεις.

Πάντως στην ασφάλεια γράφει και τον οδηγό. Δεν ξέρω τι γίνεται αν γίνει ατύχημα και το οδηγάει άλλος. Πως θα αντιδράσει η ασφαλιστική σε αυτήν την περίπτωση..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Πάντως στην ασφάλεια γράφει και τον οδηγό. Δεν ξέρω τι γίνεται αν γίνει ατύχημα και το οδηγάει άλλος. Πως θα αντιδράσει η ασφαλιστική σε αυτήν την περίπτωση..

Αυτό είναι αν ο κάτοχος δεν έχει δίπλωμα.Και αν ο οδηγός είναι νέος ,λίγο καιρό με δίπλωμα.

Αν ήταν να πρέπει να δηλωθεί ο κάθε ένας που θα οδηγήσει ένα αμάξι τότε θα έπρεπε να βάζεις μέσα όλη την οικογένεια σου,τους γνωστούς σου,το παιδί στο πάρκινγκ-πλυντήριο-συνεργείο.

Ειδικά σε αυτο που έκανα quote φωνάζουν τον μπαμπά τους γιατί δεν έχουν δηλωθεί ως νέοι οδηγοί οπότε θα πληρώσουν πρόστιμο στην ασφάλεια για το επασφάλιστρο.Ασε που μπορεί να φοβούνται κλπ ώς πιτσιρικάδες.

Η ασφάλεια κοιτάει αν είναι νόμιμος ο οδηγός,ανάλογο δίπλωμα ,μη μεθυσμένος .Αν είναι δεν έχει λόγο να μην αποζημιώσει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτό είναι αν ο κάτοχος δεν έχει δίπλωμα.Και αν ο οδηγός είναι νέος ,λίγο καιρό με δίπλωμα.

Αν ήταν να πρέπει να δηλωθεί ο κάθε ένας που θα οδηγήσει ένα αμάξι τότε θα έπρεπε να βάζεις μέσα όλη την οικογένεια σου,τους γνωστούς σου,το παιδί στο πάρκινγκ-πλυντήριο-συνεργείο.

Ειδικά σε αυτο που έκανα quote φωνάζουν τον μπαμπά τους γιατί δεν έχουν δηλωθεί ως νέοι οδηγοί οπότε θα πληρώσουν πρόστιμο στην ασφάλεια για το επασφάλιστρο.Ασε που μπορεί να φοβούνται κλπ ώς πιτσιρικάδες.

Η ασφάλεια κοιτάει αν είναι νόμιμος ο οδηγός,ανάλογο δίπλωμα ,μη μεθυσμένος .Αν είναι δεν έχει λόγο να μην αποζημιώσει. 

Όντως, με λίγο googlάρισμα είδα ότι πρέπει να δηλώνονται οι οδηγοί ως 23 ετών και οι νέοι οδηγοί, όχι όλοι.

"Η πρώτη είναι η περίπτωση που το όχημα το οδηγεί οδηγός κάτω των 23 ετών, όπως για παράδειγμα το παιδί μίας οικογένειας. Στο συγκεκριμένο σενάριο, κατά τη σύναψη της ασφάλειας αυτοκινήτου, ο βασικός οδηγός οφείλει να δηλώσει ως δεύτερο οδηγό τον νέο κάτω των 23 ετών.

Ο λόγος είναι πως μία ασφάλεια αυτοκινήτου που καλύπτει έναν οδηγό κάτω των 23 ετών θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει επασφάλιστρο νέου οδηγού, καθώς υπάρχει αυξημένο ρίσκο εμπλοκής σε κάποιο ατύχημα λόγω απειρίας ανεξάρτητα από τα έτη που κατέχει το δίπλωμα του.

Η δεύτερη περίπτωση δήλωσης δεύτερου οδηγού είναι η διάρκεια του διπλώματος. Ένας οδηγός άνω των 23 ετών, ο οποίος έχει αποκτήσει δίπλωμα τους τελευταίους δώδεκα μήνες, οφείλει να δηλώνεται ως δεύτερος οδηγός στην ασφάλεια αυτοκινήτου, καθώς χρειάζεται αντίστοιχα επασφάλιστρο λόγω απειρίας.

Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, η ασφάλεια αυτοκινήτου θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τα ονόματα και τα στοιχεία των δεύτερων οδηγών, ώστε να είναι ενεργή σε περίπτωση εμπλοκής σε ατύχημα."

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...