PETM889 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα μου ειναι το εξης...Περασα τις εξετασεις για το διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου αλλα μου ειπε ο δασκαλος οτι θα πρεπει να περιμενω ενα μηνα μεχρι να ερθει το διπλωμα...αυτον τον μηνα μπορω να οδηγω εχοντας μια βεβαιωση οτι πετυχα στις εξετασεις για το διπλωμα η οχι? δλδ αν με σταματησουν στο δρομο θα το δεχτουν η μπα?? Ευχαριστω
tony81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Και μένα το ίδιου μου είπαν και έκανα βέβαια δεν με σταμάτησαν. Προχώρα στην γειτονιά σου σιγά σιγά και όταν έρθει το καλό πας και παραπέρα
dialer1453 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα μου ειναι το εξης...Περασα τις εξετασεις για το διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου αλλα μου ειπε ο δασκαλος οτι θα πρεπει να περιμενω ενα μηνα μεχρι να ερθει το διπλωμα...αυτον τον μηνα μπορω να οδηγω εχοντας μια βεβαιωση οτι πετυχα στις εξετασεις για το διπλωμα η οχι? δλδ αν με σταματησουν στο δρομο θα το δεχτουν η μπα?? Ευχαριστω Ας πούμε ότι πέρασες σε μια σχολή. Όταν μπεις στο λεωφορείο και έχεις κόψει φοιτητικό εισιτήριο θα σου ζητήσουν πάσο ή θα τους δείξεις τη βεβαίωση του σχολείου σου με τα μόρια εισαγωγής; Προφανώς οδηγείς μόνο αφού εκδοθεί το δίπλωμά σου.
akpe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Οτιδήποτε σου δώσουν ως «βεβαίωση» μέχρι να έρθει το δίπλωμα δεν έχει νομική ισχύ αν τυχόν σε σταματήσουν και είναι στο χέρι του αστυνομικού το αν θα το δεχτεί ή το αν θα φας κλήση. 1
PETM889 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά φοβάμαι μην με πιάσουν και μου πουν ότι πρέπει να πάει δικαστικώς αφού σε πιάσαμε χωρίς δίπλωμα....κανονικά θα πρέπει να είναι όπως στο εξωτερικό.....περνάς τις εξετάσεις και αμέσως παίρνεις και την καρτέλα σ που λέει ότι μπορεί να οδηγείς....αλλά εδώ είναι Ελλάδα κύριοι.....χαχα
skoudinio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 οδηγάς κανονικά. ετσι ακι αλλιως οταν σου ερθει το διπλωμα λεει ημερομηνια που περασες οχι που εκδόθηκε. το πολυ πολυ αν σε σταματήσουν θα σ κόψει μια κληση οτι δεν φέρεις το διπλωμα μαζι προστημο 20 ευρωπουλα. ακραίο βεβαία. αν δειξεις την βεβαιωση θα καταλαβει και θα σε διωξει. 2
PETM889 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό σκέφτηκα και εγώ.... Δηλαδή το χαρτί μας νοιάζει!!; Το δίπλωμα οδήγησης βεβαιώνει ότι έχεις περάσει τις εξετάσεις...και ότι μπορείς να οδηγάς...η βεβαίωση ότι επιτυχές στις εξετάσεις το ίδιο δεν είναι....; Κοινή λογική.... Ευχαριστώ
tony81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Πες την αλήθεια ότι και να σου λέγαμε τσαρκα θα έβγαινες
PETM889 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ρε σιγα μην περιμενα και το διπλωμα..χαχαχ εξαλλου αν με πιασουν δεν είμαι παράνομος στην ουσια....εν αναμονη νομιμος..αυτό είμαι χαχα 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ρε σιγα μην περιμενα και το διπλωμα..χαχαχ εξαλλου αν με πιασουν δεν είμαι παράνομος στην ουσια....εν αναμονη νομιμος..αυτό είμαι χαχα Εκτός της τυχόν κλήσης, να έχεις υπ'όψιν σου ότι η ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου δεν σε καλύπτει εάν, παρ'ελπίδα, εμπλακείς σε οποιοδήποτε ατύχημα. 4
PETM889 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Εκτός της τυχόν κλήσης, να έχεις υπ'όψιν σου ότι η ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου δεν σε καλύπτει εάν, παρ'ελπίδα, εμπλακείς σε οποιοδήποτε ατύχημα. Το ξερω...προσεχω και συνηθως πηγαινω με τον πατερα μου...απλα ρε παιδι μου αυτό το πραγμα σε αυτην την χωρα με τρελαινει..εχεις επιτυχει,ουσιαστικα το εχεις το διπλωμα(απλα όχι στα χερια σου) και παλι σε θεωρουν παρανομο...δλδ τωρα σε θεωρουν παρανομο και αν στο τελος της εβδομάδας σ ερθει το διπλωμα δεν εισαι..?! δλδ το χαρτι σαν χαρτι εχει σημασια η το ότι εχεις περασει τις εξετασεις...χαζομάρες...η χωρα μας παντα πισω θα είναι...
panos2171 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν με σταμάτησαν με το φορτηγό δεν είχα κανένα θέμα όταν τους έδειξα το κανονικό Β κατηγορίας και το τυπωμένο από το τμήμα συγκοινωνιών Γ. 'Ισως εκεί έχουν κατανόηση διότι μιλάμε για επαγγελματικό όπου δε μπορείς να περιμένεις δυο μήνες τα ζώα για να αρχίσεις να δουλεύεις. Στο ερασιτεχνικό φαντάζομαι είναι ανάλογα το που θα πέσεις. 1
PETM889 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν με σταμάτησαν με το φορτηγό δεν είχα κανένα θέμα όταν τους έδειξα το κανονικό Β κατηγορίας και το τυπωμένο από το τμήμα συγκοινωνιών Γ. 'Ισως εκεί έχουν κατανόηση διότι μιλάμε για επαγγελματικό όπου δε μπορείς να περιμένεις δυο μήνες τα ζώα για να αρχίσεις να δουλεύεις. Στο ερασιτεχνικό φαντάζομαι είναι ανάλογα το που θα πέσεις. οντως αυτη ειναι αλλη περιπτωση...σε εμας με το ερασιτεχνικο οπως ειπες εξαρταται που θα πεσεις...
haris_216 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μου αρέσει πολύ το ότι ο TS (νέος άνθρωπος προφανώς) αφού κριτικάρει τα κακώς κείμενα της Ελλάδος (που δεν τον βολεύουν) μετά δηλώνει ότι θα παρανομήσει καθώς δεν βρίσκει λογικό το νόμο. Μπορεί και να 'χει δίκιο και να είναι λάθος ο νόμος, αλλά μέχρι να αλλάξει, είναι νόμος και άρα επιβάλεται υπακοή σε αυτόν και όχι εφαρμογή ανάλογα με την άποψη του καθενός μας. Και μετά το off topic να πω ότι, όπως είπε και ο paredwse, το θέμα της ασφαλιστικής είναι σημαντικό. Ακόμα και ο άλλος να φταίει, ακόμα και ο μπάτσος να κάνει τα στραβά μάτια, να είσαι σίγουρος ότι η ασφαλιστική θα το ψάξει μέχρι εκεί που δεν παίρνει αν πρόκειται να γλυτώσει να πληρώσει το "μάρμαρο" 1
PETM889 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μου αρέσει πολύ το ότι ο TS (νέος άνθρωπος προφανώς) αφού κριτικάρει τα κακώς κείμενα της Ελλάδος (που δεν τον βολεύουν) μετά δηλώνει ότι θα παρανομήσει καθώς δεν βρίσκει λογικό το νόμο. Μπορεί και να 'χει δίκιο και να είναι λάθος ο νόμος, αλλά μέχρι να αλλάξει, είναι νόμος και άρα επιβάλεται υπακοή σε αυτόν και όχι εφαρμογή ανάλογα με την άποψη του καθενός μας. Και μετά το off topic να πω ότι, όπως είπε και ο paredwse, το θέμα της ασφαλιστικής είναι σημαντικό. Ακόμα και ο άλλος να φταίει, ακόμα και ο μπάτσος να κάνει τα στραβά μάτια, να είσαι σίγουρος ότι η ασφαλιστική θα το ψάξει μέχρι εκεί που δεν παίρνει αν πρόκειται να γλυτώσει να πληρώσει το "μάρμαρο Δεν μπορούμε να ακολουθούμε τυφλα τους νομους απλα επειδή εχουν εγκριθεί....θα πρεπει να ακολουθούμε μονο αυτους π διεπονται από λογικη και εξηγούνται...γτ να μην παιρνω το διπλωμα κατευθείαν αφου περασω τις εξετασεις? γιατι το ελληνικο δημοσιο με ολη την γραφειοκρατεια που υπαρχει καθυστερει χαρακτηριστικα για ένα τοσο απλο θεμα....και ενταξει θα οδηγησω παρανομα για λιγο(που παλι νομιμος θα είμαι) και αν με πιασουν θα δεχτω τις συνεπειες ενός παραλογου νομου...για αυτό είμαι αντιθέτως και με το στρατο....όχι για το γεγονος αν θα υπηρετησω την πατριδα αλλα για τον παραλογισμο του..ξερω βγηκα off topic αλλα πιστευω ότι στηριξα επαρκως την αποψη μου... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα