panomelene Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλο το φορούμ Θα ήθελα να ρωτήσω mining με 7950 κάνεις ; δεν ξέρω σχεδόν τίποτα πάνω σε mining και θα ήθελα να μάθω τα βασικά και εάν σε συμφέρει,για να ξεκινήσεις εκος απο ρευμα και pc θες κάτι άλλο ; Επίσης εάν δεν κάνει mining 24/24 υπάρχει θέμα; Αυτη τη στιγμή bitcoin η litecoin είναι καλύτερο ; (η κάποιο άλλο ; ) Υ.γ η 7950 θα αγοραστεί μεταχειρισμένη σε λίγες μέρες εάν ολα πάνε καλά
kougi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Για το bitcoin που εχω διαβασει, πλεον εχουν γινει τοσο δυσκολα τα "προβληματα" που πρεπει να λυθουν που απαιτειται πολυς χρονος, επεξεργαστικη ισχυς, και ρευμα για να εχεις αποτελεσμα. Εκτος αν δεν πληρωνεις ρευμα σε κανονικες τιμες, τοτε θα μπορουσες να ασχοληθεις. Ολα αυτα που σου λεω τα ειχα διαβασει για το bitcoin, που πλεον 1bitcoin=800κατι ευρω
panomelene Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ τώρα που διαβάζω λίγα σε κάτι σελίδες που βρήκα οτί πλεόν δεν αξίζει Μάλλον θα αφήσω την 7950 (έαν την πάρω πάντα) μόνο για gaming
k_skidrow Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν αξιζει πλεον οποια καρτα και να εχεις. 1
Inler Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν αξιζει και ειδικα με 7950 που θα την παρεις λογικα και χωρις εγγυηση και να σου μεινει στο χερι μετα...Μονο αν δεν πληρωνεις ρευμα και αυτο με παραπανω απο 1 καρτες για να πεις οτι κανεις κατι
chek2fire Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 αν έχεις καλή κάρτα με μπόλικη μνήμη πάνω της δες το mining του ethereum.
StigmaX Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Το mining είναι πλέον σπορ για λίγους. Οι πιθανότητες είναι να μπεις μέσα,και ούτε τα έξοδα της κάρτας να μη βγάλεις. Το bitcoin ξέχασε το πλέον, μόνο οι μεγάλοι μπορούν, και ακόμα και αυτοί κάθε έξι μήνες αλλάζουν εξοπλισμό. Litecoin, αν κάναμε τη συζήτηση πριν ένα δύο χρόνια, θα σου έλεγα ναι. Αλλά η αξία του έχει πέσει, οπότε νομίζω ότι και εκεί δεν πας πουθενά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα