Προς το περιεχόμενο

ESET και Safe mode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον....

Ολα ξεκινησαν οταν εβαλα τα 10αρια.Ξαφνικα το eset σταματησε να εμφανιζεται στην γραμμη εργαλειων και δεν ετρεχε καθολου.Τελος παντων,οταν για αλλους λογους εβγαλα τα 10αρια και γυρισα στα 7αρια,το eset εξακολουθουσε να μην τρεχει.Ετσι λοιπον,το απεγκατεστησα και οταν πηγα να το εγκαταστησω ξανα αρχισαν τα προβληματα.Αρχικα οταν αρχιζει η εγκατασταση μου βγαζει αυτο:

post-354237-0-54775700-1441054375_thumb.png
Οταν παταω οκ βγαζει αυτο:
post-354237-0-96232200-1441054442_thumb.png

Ξεκιναω λοιπον να ψαχνω για αυτο το προβλημα,και κατεβασα ολα τα εργαλεια και εκανα οσα μου ελεγε και το σαιτ της ESET,ωστε να απεγκατασταθουν εντελως τα ''απομειναρια'' του προηγουμενου μου antivirus αλλα και ολων των antivirus που ειχα στο παρελθον.Ενα εργαλειο λοιπον,
post-354237-0-17086500-1441054571_thumb.png

μου ζηταει να μπω σε safe Mode ωστε να το ''τρεξω'' και να μου απεγκαταστησει το ESET.Ομως για πρωτη μου φορα,δεν μπορω να μπω στο safe mode Καθως δεν υπαρχει τετοια επιλογη στο BIOS,αλλα ακομα και πατωντας το F8 μονο του αλλα και με το shift Μαζι δεν μπορουσα να μπω σε safe mode.Το ψαξα λοιπον και αυτο και διαβασα οτι πρεπει να εχω το usb legacy ενεργοποιημενο στις ρυθμισεις του BIOS και να ξαναπροσπαθησω.Ομως δεν υπηρχε τετοια ρυθμιση και,επειτα απο αυτο,αποφασισα να κανω ενα start up repair,το οποιο βρηκε καποια προβληματα και τα διορθωσε ομως ακομα δεν μπορω να μπω σε safe mode.Ετσι λοιπον εχω καταληξει να μην εχω antivirus και να μην μπορω ΚΑΝ να μπω σε safe mode.Ζηταω λοιπον βοηθεια πρωτιστως για το προβλημα με το safe mode αλλα και για το antivirus οποιος ξερει.Σας ευχαριστω..

ΥΓ:Συγνωμη για το σεντονι που εγραψα......

post-354237-0-54775700-1441054375_thumb.png

post-354237-0-96232200-1441054442_thumb.png

post-354237-0-17086500-1441054571_thumb.png

Δημοσ.

καθαρισε λιγο appdata και τα σχετικα με το ccleaner, διεγραψε οτιδηποτε ειναι σχετικο με το eset και ξαναδοκιμασε fresh install

Δημοσ.

καθαρισε λιγο appdata και τα σχετικα με το ccleaner, διεγραψε οτιδηποτε ειναι σχετικο με το eset και ξαναδοκιμασε fresh install

Μολις τα εκανα ολα αυτα,προσπαθησα να εγκαταστησω το ESET και εχω παλι τα ιδια.Οταν λες Fresh install,εννοεις κατι αλλο περα απο το κανονικο install??

Επισης να πω οτι μπηκα και απο το Regedit και εσβησα οτι εχει να κανει με eset.Τελος απο το regedit Και παλι,οσο αφορα το θεμα με το safe mode,υπαρχει μια καρτελα διαβασα που λεει για boot και απο κει το κανω σε safe mode,αλλα αυτη η καρτελα δεν υπηρχε......

Δημοσ.

Όταν έκανες απεγκατάσταση κατόπιν έκανες επανεκκίνηση θυμάσαι ή κατευθείαν προσπάθησες να βάλεις πάλι το πρόγραμμα υποθέτω από εκεί μπορεί να ξεκινάει το πρόβλημά σου.

Κάτι για το safe mode με [WIN] + R και τρέχοντας msconfig δεν υπάρχουν επιλογές για safe mode στο boot (tab); 

Αν δεν έκανες επανεκκίνηση μπορείς να δοκιμάσεις ένα σημείο επαναφοράς στο κατάλληλο χρόνο αν υπάρχει βέβαια. Γιαυτό είναι καλό να κάνουμε μερικά χειροκίνητα σε τέτοιες περιστάσεις είναι τόσο γρήγορο και τσάμπα!

Δημοσ.

Όταν έκανες απεγκατάσταση κατόπιν έκανες επανεκκίνηση θυμάσαι ή κατευθείαν προσπάθησες να βάλεις πάλι το πρόγραμμα υποθέτω από εκεί μπορεί να ξεκινάει το πρόβλημά σου.

Κάτι για το safe mode με [WIN] + R και τρέχοντας msconfig δεν υπάρχουν επιλογές για safe mode στο boot (tab); 

Αν δεν έκανες επανεκκίνηση μπορείς να δοκιμάσεις ένα σημείο επαναφοράς στο κατάλληλο χρόνο αν υπάρχει βέβαια. Γιαυτό είναι καλό να κάνουμε μερικά χειροκίνητα σε τέτοιες περιστάσεις είναι τόσο γρήγορο και τσάμπα!

Το προβλημα λυθηκε,ως δια μαγειας το boot tab εμφανιστηκε και εκανα boot σε safe mode Και ετσι εσβησα εντελως το προηγουμενο eset και τωρα εγκατεστησα και τρεχω παλι το eset χωρις κανενα προβλημα.Ευχαριστω για την βοηθεια σας παντως!!!!!! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...