Προς το περιεχόμενο

Νέο Xbox One bundle από την Microsoft, με Elite Controller και 1TB Solid State Hybrid Drive

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο χειριστήριο ομολογώ. Τα αντίστοιχα scuf controllers για το Ps4 είναι το ίδιο ή ακομα και πιο ακριβά ανάλογα με το customization. 

Αυτό που με ενοχλεί αφόρητα στα δικο μου dualshock 4 είναι πως τα thumbsticks είναι πολυ σκληρά, δλδ 10 λεπτά cod να παίξω μούδιασε το χέρι μου. 

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατί δεν είμαι ακόμα 20 χρονών... γιατί????

θα χαραμιζες την εμπειρια και ωριμοτητα σου για να παιξεις xbone?

να ηταν PS4 να το καταλαβω! :P

Δημοσ.

Ναι για αυτό το PS4 έχει διπλάσιες πωλήσεις και πήρε exclusives όπως το Street Fighter V,  επειδή κοιμάται η Sony LOL.    

Κατσε δες την Ε3 2015 και ψαξε να νεα αποκλειστικα που θα βγουν το 2015-2016.Οι πωλησεις ειναι επειδη οι περισσοτεροι πανε σαν τα προβατα και αγοραζουν χωρις να χωρις να δουν τι προσφερει το xbox.Απλα γιατι τα παιχνιδια τρεχουν 1080p.Εγω εχω παιξει και στις 2 κονσολες και εχω να πω οτι η εμπειρια σου προσφερουν πανω κατω ιδια εμπειρια.Και τα 1080p ειναι μεγαλη προπαγανδα.Δεν υπαρχει καμια μεγαλη διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι μετα τις φαπες που εφαγε απο την sony, εκανε πολυ καλες κινησεις. Εγω προσωπικα μονο το forza ζηλευω απο το xbox.

Δημοσ.

Τo launch και η τιμη του φταινε.Ο Phil Spencer που το ανελαβε τωρα,το παει πολυ καλα το πραγμα.Αλλα και παλι μια χαρα πουλαει το xbox.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τους καταλαβαίνω τους papares...Αντί να κάνουν κάτι να βελτιώσουν την κονσόλα και να την κάνουν ανώτερη του Ps4, αυτοί κοιτάνε να πουλάνε malakies...Φαίνεται, τους έχει μείνει μεγάλο στοκ σε κονσόλες και δεν ξέρουν πώς να τις ξεφορτωθούν, πριν αρχίσουν να λανσάρουν το slim. Θα τους παραδεχόμουνα εαν έλεγαν: "yes, we've lost the console war, so lets build a better console now" και όχι δούλεμα με αυτόν τον τρόπο: "ταχύτερος σκληρός και πιο designάτο controller" λες και πραγματικά αυτό χρειαζόμασταν για να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια μας πιο πολύ. Μεγάλοι άρπαγες τελικά και οι της Microsoft...

Δημοσ.

Δεν τους καταλαβαίνω τους papares...Αντί να κάνουν κάτι να βελτιώσουν την κονσόλα και να την κάνουν ανώτερη του Ps4, αυτοί κοιτάνε να πουλάνε malakies...Φαίνεται, τους έχει μείνει μεγάλο στοκ σε κονσόλες και δεν ξέρουν πώς να τις ξεφορτωθούν, πριν αρχίσουν να λανσάρουν το slim. Θα τους παραδεχόμουνα εαν έλεγαν: "yes, we've lost the console war, so lets build a better console now" και όχι δούλεμα με αυτόν τον τρόπο: "ταχύτερος σκληρός και πιο designάτο controller" λες και πραγματικά αυτό χρειαζόμασταν για να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια μας πιο πολύ. Μεγάλοι άρπαγες τελικά και οι της Microsoft...

Γιατι δεν ανακοινωσε backwards compatibility και ενα καρο αποκλειστικα?Νεες δυνατοτητες με windows 10?Τι αλλο να κανει για να την κανει ανωτερη του ps4?Τα specs ή να πιασει του devs και να τους πληρωσει για να βγαλουν το παινχιδι 900p και στο ps4?

• Like 1
Δημοσ.

Τι βελτιώσεις θα έπρεπε να κάνουν?

1. PS4 1.84 teraflops GPU

Xbone 1.31 teraflops GPU

2. PS4 8GB GDDR5 Ram

Xbone 8GB GDDR3 Ram

3. PS4 Όλα τα παιχνίδια 1080p 30-60 fps

Xbone σχεδόν όλα τα παιχνίδια 720-900p 30-60 fps

4. Τέλος, αν θέλω όλες αυτές τις multimedia και social media εφαρμογές (που βαραίνουν και καταλαμβάνουν χώρο και "bandwidth"), έχω το pc (όλοι έχουν) και κάνω τη δουλειά μου ακόμα καλύτερα. H κονσόλα πρέπει να είναι καθαρά για gaming

Δημοσ.

Γιατι δεν ανακοινωσε backwards compatibility και ενα καρο αποκλειστικα?Νεες δυνατοτητες με windows 10?Τι αλλο να κανει για να την κανει ανωτερη του ps4?Τα specs ή να πιασει του devs και να τους πληρωσει για να βγαλουν το παινχιδι 900p και στο ps4?

1. PS4 1.84 teraflops GPU

Xbone 1.31 teraflops GPU

2. PS4 8GB GDDR5 Ram

Xbone 8GB GDDR3 Ram

3. PS4 Όλα τα παιχνίδια 1080p 30-60 fps

Xbone σχεδόν όλα τα παιχνίδια 720-900p 30-60 fps

4. Τέλος, αν θέλω όλες αυτές τις multimedia και social media εφαρμογές (που βαραίνουν και καταλαμβάνουν χώρο και "bandwidth"), έχω το pc (όλοι έχουν) και κάνω τη δουλειά μου ακόμα καλύτερα. H κονσόλα πρέπει να είναι καθαρά για gaming

Δημοσ.

Φίλε αυτό είναι μεγάλη προπαγάνδα.Οι διαφορές είναι μικρές.Και για να τις δεις πρέπει να έχεις τις κονσόλες δίπλα δίπλα.Επίσης σε αρκετά παιχνίδια το one Έχει πιο σταθερά fps.Δες πώς ήταν η κονσόλα το πέρυσι και πώς φέτος.Έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές με στροφή προς το gaming.Να φανταστώ ότι στην προηγούμενη γενιά είχες 360 Ε?Γιατί εκεί η διαφορά στα multiplatform ήταν μεγαλύτερη από τώρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...