kormi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2003 Πριν λιγο τελειωσα με το Updated Norton Antivirus 2003 ενα Full System Scan και μου εβγαλε το εξης: "Norton antivirus has found 2 ifected files Norton antivirus fixed 0 and quarantined 0 infections Item........................... Virus Name Dummy.class..................Java.Nocheat VerifierBug.class.............Trojian.ByteVerify We recommend you let us delete all of the infections automatically." Παταω delete και μου βγαζει: " Infected 2 Repaired 0 Quaranteed 0 Deleted 0 You have not eliminated all viruses.There are still 2 infections remaining" Παταω Finished και παω στα quaranteed items και βλεπω μεσα τα εν λογω αρχεια.Πατω Delete και αυτη τη φορα δειχνει να τα διαγραφει. Τι μπορω να κανω ακομα ρε παιδες;Υπαρχει κινδυνος; Υ.Γ. Δυστηχως δεν ξερω πως να παραθεσω τα αντιστοιχα παραθυρα του Nortona (αν και τα εχω σωσει σα .JPEG) για να γινω ποιο παραστατικος.Προκαταβολικα Ευχαριστω για οσους δειξουν ενδιαφερον!! :?
pantelisgeor Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 dokimase na kaneis scan se safe mode.. kati mou vrike kai mena mia fora kai den ta vgaze kai se safe mode ta evgale
kormi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Μπηκα στο site της Symantec και βρηκα τα σχετικα για τα παραπανω trojans.Μπηκα απο safe mode και scanarisa παλι τους σκληρους αλλα στο τελος της διαδικασιας αφου δε μπορεσε και παλι να κανει repair αλλα ουτε και να τους διαγραψει μου εμφανισε ενα πολυ "καλο" μυνημα : YOUR COMPUTER IS STILL INFECTED .Τα ειχε παλι στα quaranteed items τα εκανα delete αλλα παλι μου εμφανισε το ιδιο μυνημα με παραπανω. Δωστε μου τα φωτα σας γιατι ανυσηχω!!!!Εχω καμια 30αρια giga βιντεο κ τραγουδια χωρις να τα εχω κανεi back up!Αν στραβωσει τιποτα θα το καψω :evil:
lallasgr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Bgale ton nortona kai katebase to antivir xp.Poly elafri programma kai mporei mono tou na kanei amesws delete oti arxeio brei apo trojan klp.An diabaseis merikes syzitiseis pou exoun ginei epanw sta AV tha katalabeis oti o nortonas einai apo ta xeirotera kai baria AV programmata... Filika!
kormi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Ευχαριστω πολυ ρε Lala για τη συμβουλη!Αλλα εχω εγκαταστημενο ολοκληρο το SYSTEMWORKS 2003 και θα αφησει τα αντερα του απο υπολειματα με την απεγκατασταση!!Τες πα!Αν δε μποεις να προτεινεις κατι αλλο που θα το βρω το προγραμματακι που ανεφερες?
rista Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Για τα trojans καλο ειναι να τα αφερεις με ενα antitrojan προγραμμα διοτι εκτος οτι θα σου σβηση τα προσθετα αρχεια θα σου επαναφερει και τις αλλαγμενες ρυθμισεις σε registry και οτι αλλο θα εχει πειραξει το trojan ενω ενα απλο antivirus θα κανει μονο delete το αρχειο που θα βρει και ετσι το pc θα εξακολουθει να ειναι <<κολος>>!
n0_NaiviE Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Dokimases na diagrapsis to arxeio mono sou ???? otan sou briskei ton io sou leei kai tin diadromi . An den mboris na to diagrapsis simenei oti einai idi anikto kai den mbori na to diagrapsi . kitakse ti programmata treoun stin arxi kai bgale to siggekrimeno kai meta diegrapseto !
dimlou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 φιλε αυτο το προβλημα το ειχα και γω αλλα ευτυχως καταφερα να το ξεπερασω... θα πρεπει ομως να σιγουρευτεις πατώντας πανω στο αρχειο που σου βρηκε μολυσμένο ο norton μετα την διαδικασια scan my computer που θα κανεις και να δεις την τοποθεσια στον υπολογιστη σου που ειναι αυτο.. μόλις το κανεις για δειξε την να δω αν μπορω να σε βοηθησω....
n0_NaiviE Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Dokimases na diagrapsis to arxeio mono sou ???? otan sou briskei ton io sou leei kai tin diadromi . An den mboris na to diagrapsis simenei oti einai idi anikto kai den mbori na to diagrapsi . kitakse ti programmata treoun stin arxi kai bgale to siggekrimeno kai meta diegrapseto !
kormi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Ρε παιδες μολις τελειωσα ενα ακομη scan και δε μου βρηκε ουτε ενα μολυσμενο αρχειο!!Τι παιζει?Για το θεο δηλαδη!!!Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα κ να μη φαινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.