Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Boiler παιζει σαν ιδεα ή μπααα? Και πως να ζεσταινει το νερο ??? Απο το νερο των καλοριφερ ??? Αν ναι θα εχουν επιβαρυνση οι υπολοιποι αφου δεν θα εχει θερμομιδομετρητη .
idomeneas7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγουρα δεν παιρνει το boiler μετρητη? Παλιότερα μέναμε σε κτήριο με 4-5 διαμερισματα που ειχε "αυτονομη" θερμανση με αεριο οπως κι εσεις (με κοινο καυστηρα) αλλά και boiler. Δεν ξερω αν ηταν κοινο ή ατομικό, τι και πως, πάντως είχε 100%.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγουρα δεν παιρνει το boiler μετρητη? Παλιότερα μέναμε σε κτήριο με 4-5 διαμερισματα που ειχε "αυτονομη" θερμανση με αεριο οπως κι εσεις (με κοινο καυστηρα) αλλά και boiler. Δεν ξερω αν ηταν κοινο ή ατομικό, τι και πως, πάντως είχε 100%. Το boliler ηταν για ολα τα διαμερισματα ?? Αν ναι ισως να γινεται .Εγω νομισα οτι λες για το δικο μου μονο διαμερισμα.
Liverpool89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχουν θερμοσίφωνες διπλης τριπλης ενεργειας. Κανονικα με το δικτυο των καλοριφέρ επρεπε να εχει συνδεσει και τον θερμοσίφωνα. τωρα για το πως θα κατανέμονται οι θερμιδες ολο και κατι θα υπαρχει. Οσα κερδιζεις απο το φυσικο αεριο τα δινεις στο ρευμα. Οι αλλοι πως ζεσταινουν νερο το χειμωνα; 1
papars Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ έχω βάλει τριφασικό ταχυθερμοσιφωνα σε σειρά με τον ηλιακό. Ο τ/θ έχει 2 σκάλες λειτουργίας, την μεγάλη την έχω ανοίξει ελάχιστες φορές, πέρυσι πχ δεν την άνοιξα καθόλου. Βλέπω λοιπόν την θερμοκρασία του ηλιακού και ανάλογα ανοίγω τον τ/θ, όταν το νερό είναι μεταξύ 24 και 30 ανοίγω την μια φάση. Όταν είναι από 19 έως 24 τις 2 και από εκεί και κάτω τις 3. Απλά προσέχω μην γίνει πατάτα και μείνει ανοιχτός ο τ/θ με ήδη ζεστό νερό γιατί φτάνει η θερμοκρασία στο Θεό και ρίχνει το θερμικό και θέλει επέμβαση. Ο ηλιακός μου είναι 200 λίτρα και δεν έχω καν συνδέσει ρεύμα σε αυτόν. Του έχω βάλει μόνο ένα ψηφιακό θερμόμετρο δίπλα από τον διακόπτη του τ/θ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μεσα στο μπανιο ή στο παταρι δεν μπορω να βαλω ταχυθερμοσυφωνα που να δουλευει αυτος με ρευμα αντι για τον ηλιακο οταν χρειαζεται ? Αν ναι μπορει να συνδεθει και με την ντουζιερα και τον νιπτηρα που ειναι μεγαλος και καθε πρωι λουζω τα μαλλια μου 365 μερες τον χρονο ? Μιλαω για κατι μκρο σε μεγεθος
Invader Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Το καλύτερο είναι να ζεσταίνεις το νερό με το καλοριφέρ.Επιβάρυνση δε το λες γιατί το στοιχείο που είναι μέσα στην ουσία αντιστοιχεί σε 1 φέτα από καλοριφέρ.Οτιδήποτε άλλο είτε στοιχίζει,είτε σου βγάζει την ψυχή.Γιάννη για 1 λούσιμο δεν είναι κόστος ο ταχυθερμοσίφωνας αλλά άμα το έχεις θα το χρησιμοποιείς και αλλού.Δες για μόνιμη λύση αν σε παίρνει. 2
idomeneas7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Οι αλλοι πως ζεσταινουν νερο το χειμωνα; Αυτο το ξερεις?
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο το ξερεις? Τα αλλα δυο διαμερισματα με ηλιακο οπως εμενα και το αλλο που ειναι μικρο με ενα 80αρι στο παταρι .
dollyyy19 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 η καλυτερη λυση,και απο θεμα κοστους,και απο θεμα ασφαλειας ειναι ο 80αρης στο παταρι.αν εχεις αεριο,καλυτερο,αλλα αν δεν,80αρης.εδω σκεφτεσαι ταχυθερμαντηρα,ο 80αρης που σε προβληματιζει;βαλε τον θερμοστατη στους 70,αν υποθετεις οτι δεν θα σας φτανει η ποσοτητα του νερου......ο ταχυθερμαντηρας,μειωνει την ροη του νερου,για να προλαβαινει να το ζεστενει αρκετα.αν πας στους ακριβους,με 6κ καταναλωση,τοτε θα εχει κανονικη ροη.αλλα και παλι,ενοσω λουζεσαι,θα ειναι αναμενος.δεν αποκλειει κανενας την ακτινογραφια...... 1
lary7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μεσα στο μπανιο ή στο παταρι δεν μπορω να βαλω ταχυθερμοσυφωνα που να δουλευει αυτος με ρευμα αντι για τον ηλιακο οταν χρειαζεται ? Αν ναι μπορει να συνδεθει και με την ντουζιερα και τον νιπτηρα που ειναι μεγαλος και καθε πρωι λουζω τα μαλλια μου 365 μερες τον χρονο ? Μιλαω για κατι μκρο σε μεγεθος Γιαννη βαλε ενα τετοιο ταχυθερμ και ξεμπερδευης, εχεις και εκπτωση στο ρευμα δεν υποτιθετε; Το μονο του προβλημα ειναι οτι θελει πολυ χοντρα καλωδια (και οσο ποιο κοντα γινετε) και απευθειας συνδεση στον πινακα. Καιει ακριβως οσο ρευμα χρειαζεσαι και εχεις ζεστο νερο σε 5 δευτερολεπτα. Το μονο προβλημα που ειδα οταν εβαλε ο κουμπαρος μου ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις καυτο μπανιο, με μεγαλη ροη δεν βγαζει καυτο νερο , αλλα κυριως αυτο ειναι θεμα με τις γυναικες 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Σας ευχαριστω παιδια....Με το τελος του Οκτωβρη που ο ηλιακος θα εχει θεματακια θα φωναξω υδραυλικο να το δουμε.
johnbond Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 ,με 6κ καταναλωση,τοτε θα εχει κανονικη ροη.αλλα και παλι,ενοσω λουζεσαι,θα ειναι αναμενος.δεν αποκλειει κανενας την ακτινογραφια...... Έχει συμβεί τέτοιο περιστατικό;Δεν έχω ακούσει τίποτα,αλλά ακούγεται λογικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα