Pseudonumo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Χαίρετε!<br> έχω μία μητρική στα χέρια μου για pentium 4 , αλλα το τροφοδοτικό είναι 250w χωρίς καλώδιο atx 12v. <br> Η θέση στ μητρική για το καλωδιο με τα 4 pin υπαρχει.<br> έχω στη διάθεσή ένα διπλό καλωδιάκι που καταλήγει σε 2 pin΄, αντί για 4 που χρειάζομαι.Μπορώ να το χώσω σε 2 τρυπούλες του περιφερικου καλωδιου τροφοδοσιας ide και να κάνω τη δουλειά μου?<br><br> ελπίζω να έγινα κατανοητος
Sheogorath Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Εγώ πατένταρα ένα 6πιν , αλλάζοντας τα μαύρα στα κίντρινα και τα κίντρινα στα μαύρα! και δούλεψε!
Pseudonumo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 δεν εχω 6πινο δυστυχως! ψάχνοντας γοογλη βλεπω οτι το καλωδιο απ το τροφοδοτικο εχει κιτρινο(12v),μαυρο(gnd),μαυρο(gnd),κοκκινο(5v). επίσης, βλέπω οτι η θεση για τροφοδοσια του επεξεργαστη θελει 2 κιτρινα (12v) και 2 μαυρα(gnd). αρχικα καπως το χα κανει και δουλεψε, ομως τωρα δεν τα καταφερνω!! θυιζω εχ ενα καλωδιο με 2 pin
Pseudonumo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 ειαι σαν μισο 4πινο!υπαρχει κανα αταπτορακι αραγε
Pseudonumo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικα το θεμα λυθηκε,πηρα καλωδιο ρευματος απο ανεμιστηρακι και ενωσσ με μονωτικη το καλωδιο π ειχα και κουμοωσα τα molex. Το προβκημα φαινεται ηταν οτι δεν πηγαιναν αρκετα μεσα τα καλωδια ετσι οπως τα β;ζα χυμα,και δεν επαιρναν συνεπως ρευμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα