Προς το περιεχόμενο

Αγορά plasma tv

TechnoV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι σε αναζήτηση plasma τηλεόρασης Full HD. Γνωρίζω τα βασικά και την ποιότητα μιας plasma. Η tv θα μπει σε σαλόνι κ θα παίζει κ PS4. Μπάτζετ μέχρι 600 ευρώ. Γνωρίζουμε κάποιο αξιοπρεπές μοντέλο με καλή ποιότητα χρωμάτων και γρήγορη απόκριση από 42 έως 55 ίντσες;

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εκτος απο καμια ξεχασμενη η κατι LG που ισως βρεις κ για τις οποιες δεν θα καιγομουν ,απλα δεν

έχω διαβάσει σε έγκυρα site και έχω δει κάμποσα τεστ ότι μια plasma tv αναπαράγει πολύ όμορφα τα χρώματα. Γιατί τόσο αρνητικός;

• Like 1

εχουν αποσυρθεί. Εχουν καλύτερη ποιότητα σε χρώματα απο τις led, οι LG ή οι παλίες ξεχασμενες samsung που κυκλοφορούν νομίζω δεν αξίζουν. (με τίποτα plasma LG)

Δεν μπορείς να φτάσεις σε ποιότητα τις παλιες πλασμα pioneer ή panasonic. Σταματήσαν και οι 2 εταιρείες τις πλασμα ήταν ασύμφορες σε κόστος παραγωγής.

Προχώρα σε αγορά LED.

Aν θες να τα σκάσεις, καμια σφραγισμένη panasonic, αν βρεις και είναι αρκετα ακριβές 1500+ ευρώ

ή μεταχειρισμένη pioneer με λίγες ώρες λειτουργίας.

• Like 2

έχω διαβάσει σε έγκυρα site και έχω δει κάμποσα τεστ ότι μια plasma tv αναπαράγει πολύ όμορφα τα χρώματα. Γιατί τόσο αρνητικός;

Panasonic Plasma εχω κ εψαχνα να την αντικαταστησω αλλα δεν θα βρεις καλες Plasma διαθεσιμες πλεον 

• Like 1

αν βλεπεις ταινιες κυριως σε σκοτεινο χωρο τοτε δεν θα βρεις καλυτερη εικονα ,ουτε σε πιστοτητα ουτε σε κινηση εκτος κ αν επενδυσεις υπερβολικα χοντρα

αν βρεις πουθενα καμια ξεχασμενη Panasonic σε νορμαλ τιμη χτυπα την κ θα με θυμηθεις

• Like 1

Καίνε και το άπειρο ρεύμα...

αυτό με μάρανε. Εδώ πάνω στην Sharp από πίσω είναι εντατική, μυριάδες καλώδια από pc, στερεοφωνικά κτλ... όλα καίνε.

Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να βρω εύκολα plasma, έστω μεταχείρα. Αν ενδιαφέρεται κανείς ας μου στείλει και ανταλλαγή με την Sharp Aquos που έχω.

Plasma Panasonic έχω κι εγώ (ΤΧ-P50VT30) και απ'ότι βλέπω στο ελληνικό site, οι τελευταίες Plasma 3D εμφανίστηκαν στον κατάλογο του 2014.

Κρίμα, γιατί όταν παρακολουθείς ταινίες (MKV κλπ) ή συνδρομητικό κανάλι (εκτός από DIGEA) η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή.

Στο skroutz, πάντως, εμφανίζονται μερικά μοντέλα προς πώληση.

• Like 2

εχω κ εγω μια p42ut30 και δεν εχω να πω λογια..

σκεφτομαι απο τωρα την στιγμη που θα πρεπει να αλλαξω τηλεωραση και να παω σε led.και κανω προσευχες να μην χαλασει ποτε :P

η τηλεοραση σε FHD εχει τοσο ομορφη εικονα..

• Like 1

αυτό με μάρανε. Εδώ πάνω στην Sharp από πίσω είναι εντατική, μυριάδες καλώδια από pc, στερεοφωνικά κτλ... όλα καίνε.

προσωπικά με καίνε... ο συνδυασμός led a++, openwrt router dlna server μαζι με transmission καθώς και logitech z5500 καίνε τα μισά από μια πλάσμα

think Green :-P

• 2 μήνες μετά...

Έχω κι εγώ μία Plasma Panasonic TXP42G30 εδώ και 5 χρόνια η οποία πράγματι έχει πολύ καλή οθόνη αλλά κάηκε η κάρτα δικτύου και μου ζήτησαν 250€ για επισκευή που φυσικά και δεν έδωσα. Κατά τ άλλα, εξαιρετική!

Έχω κι εγώ μία Plasma Panasonic TXP42G30 εδώ και 5 χρόνια η οποία πράγματι έχει πολύ καλή οθόνη αλλά κάηκε η κάρτα δικτύου και μου ζήτησαν 250€ για επισκευή που φυσικά και δεν έδωσα. Κατά τ άλλα, εξαιρετική!

κ εμενα καικε , απο διακοπη ρευματος...

δεν το πιστευω... :@

τωρα , μπορεις να παρεις usb wifi module. βγαινει πολυ φθηνοτερα..

• Like 1

Από την αντιπροσωπία μου είπαν ότι ένα usb lan adaptor που είδα και είναι συμβατό,δεν θα με καλύψει.Εχεις να μου προτείνεις κάτι συγκεκριμένο που δοκίμασες και δούλεψε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...