pavloa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπάρχει το realtek high definition audio.. Γιατί να το εγκαταστήσω απο την στιγμή που χωρίς αυτό παίζουν τα ηχεία.. Υπάρχει κάποια διαφορά στον ήχο;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Είναι ο driver της κάρτας ήχου. Μεσα από αυτό ρυθμίζεις το equalizer, τη διαταξη των ηχείων (2.0-5.1 κτλ). Αν δεν το εγκαταστήσεις τα windows βάζουν τον δικό τους οδηγό. Διαφορά νομίζω έχει καλύτερη γιατι με τον οδηγο των windows μου έκανε κάτι σαν παράσιτα.
NEFTIS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Αν εχεις καλα ηχια (δεν ακους απο τα ηχεια του λαπτοπ) εχει τεραστια διαφορα στην ποιοτητα. Αλλα υποστηριζει και πολλαπλες εξοδους. Αλλα μαλλον δε σε ενδιαφερουν αυτα για να ρωτας. Τοτε αρκουν τα default.
pavloa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 To πέρασα τελικά το realtek έχω συνδέσει τα ηχεία 2,1 στην πράσινη υποδοχή και στην μπλέ έχω βάλει το στερεοφωνικό ....τα ηχεία 2,1 παίζουν μια χαρά... το στερεοφωνικό τίποτα....όμως οταν πατάω να κάνω δοκιμή μόνο τότε ακούγεται ο ήχος της δοκιμής απο το στερεοφωνικό Πως το ρυθμίζω ;; το δοκίμασα και στο είσοδο του μικροφώνου αλλά τίποτα
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Η μπλε θύρα είναι η line in, είναι είσοδος για αυτό δεν ακούς από το στερεοφωνικό. Μπορείς να πάρεις ένα Πηγή: τέτοιο ώστε να συνδεσεις και τα ηχεία και το στερεοφωνικό.
pavloa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τόσο καιρό έτσι το έχω συνδεμένο..απλά έλεγα αν μπορούσα μέσα απο realtek να κάνω την είσοδο του μικροφώνου να βγάζει ήχο ...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Άλλαξε το μικρόφωνο και κάντο είσοδο απτο Πηγή: realtek.
pavloa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ έχω περάσει αυτό.. https://www.google.gr/search?q=realtek+high+definition+audio&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI8faEuLfZxwIVyNsaCh289Q05&biw=1536&bih=758#imgrc=66E9Ns9lOYkheM%3A και δεν μου δίνει επιλογή να αλλάξω τον μικρόφωνο σε είσοδο...
Acepower Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό που θες να κάνεις, ισοδυναμεί με το να μιλάς από τα αυτιά σου... Εμ δεν γίνεται!
pavloa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα...αφού έχω δει οτι γίνετε ..και αν διαβάσεις μου είπαν να κάνω το μικρόφωνο είσοδο για ηχεία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα