tsoumak Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Καλησπερα σας.Θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι που πραγματικα με ανησυχει.Εχω ενα pc με nvidia gtx 980 στα 4 Ghz ι7 4790κ και τροφοδοτικο coolermaster G750M GM SERIES 750W MODULAR 80+ BRONZE (RS750-AMAAB1-EU). Λογω καλοκαιριου δεν πολυ επαιζα στο pc παρα μονο παιχνιδια του fb.Αγορασα το rocket league και οταν πηγα να παιξω ο υπολογιστης εκανε restart χωρις να γραψει καποιο error code η κατι εστω.Με το που εβγαζε το λογοτυπο της εταιρειαςτου παιχνιδιου μου εκανε restart ,αλλες φορες με αφηνε να μπω στο μενου ενω και καποιες αλλες εχω παιξει 3-4 αγωνες ενω με εχει πεταξει παλι εξω εν ωρα αγωνα.Σκεφτηκα οτι ηταν θεμα παιχνιδιου.Εβαλα το dying light και αυτο μετα απο καποια ωρα εκανε restart ο υπολογιστης ενω με εχει αφησει να παιξω και τριωρο.Εβαλα και αλλα2 παιχνιδια μη αγορασμενα και παλι το ιδιο .Ολα ηταν μεσω steam.Eνας φιλος ειπε να τσερκαρω θερμοκρασιες και ειναι αυτεσς σε λειτουργια παιχνιδιου.(βλεπε κατω)Εχω διαγραψει το steam,εχω αλλαξει το γραμμα απο c:/ το εκαν install στο d:/ ,εβαλα τα windows 7(ειχα και τα ξαναεβαλα παλι τα windows 8,1 pro)αλλα τιποτα...Τι να κανω??Φταιει η καρτα??το τροφοδοτικο??Το πηρα απο e-shop ετοιμο αλλα ειμαι απο νησι και συν το κουτι που αγορασα ειναι πολυ βαρυ ειναι το cosmos 2.Τσεκαρα και τα φανακια ολα δουλεουν.Οσο εχω ανοιχτο τον υπολογιστη δεν παθαινει κατι μονο οταν βαζω παιχνιδια στο steam.Ευχαριστω εκ των προτερων.
Sheogorath Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Αν τα 75 της κάρτας είναι χωρίς παιχνίδι, αυτό φταίει! Ψήνεται! Την γυρίζεις απλά πίσω και λες τι φταίει γραπτώς! (Υψηλή θερμοκρασία) 1
tsoumak Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ευχαριστω παρα πολυ για την γρηγορη απαντηση αλλα χωρις παρεξηγηση και με ολο το σεβασμο σιγουρα υψηλη θερμοκρασια γιατι ειχα διαβασει οτι οκ ειναι στους βαθμους αν εχετε την καλοσυνη απαντηστε μου και θα τη στειλω αυριο κιολας.Η εικονα που εχω ανεβασει ειναι εν ωρα παιχνιδιου!!!
Sheogorath Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Αν είναι σε Load και όχι Idle είναι μια χαρά. Οπότε κάτι άλλο... Next!
tsoumak Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 σε load ειμαι ...δηλαδη δεν υπαρχει λυση???
XronisR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Βγαλε την καρτα,ξυλωσε τους drivers με ddu και δοκιμασε να παιξεις το παιχνιδι αυτο του fb(λογικα ελαφρα θα ειναι)με την onboard.
tsoumak Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 ευχαριστω για την απαντηση απλα με παραξενευει οτι μονο οταν παιζω παιχνιδια του steam κανει restart αλλιως οση ωρα εχω τον υπολογιστη ανοιχτο ειτε παιζω παιχνιδα του fb ειτε οχι δεν εχω θεμα .Θα δοκιμασω και το titanfallπου το εχω σε origin μηπως φταει η πλατφορμα(steam)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα