adams24 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 καλησπέρα παιδία πώς μπορώ να απομονόσω τον ήχο από ένα βίντεο???
adams24 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 μάλλον δεν το έθεσα σωστά από βίντεο που έχω τραβήξει με την κάμερα μου θέλω να απομονώσω τον ήχο και να μείνει μόνο εικόνα το freemake είναι για να κατεβάζεις mp3 από youtube
TheELF Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/555104-επεξεργασια-video/?p=53726209
micos000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 μάλλον δεν το έθεσα σωστά από βίντεο που έχω τραβήξει με την κάμερα μου θέλω να απομονώσω τον ήχο και να μείνει μόνο εικόνα το freemake είναι για να κατεβάζεις mp3 από youtube Τι λες τώρα!!! Μάλλον μπερδεύεσαι με το freemake youtube downloader ενώ ο che αναφέρεται στο video converter. Αν και το freemake θέλει πολύ προσωχή στην εγκατάσταση. Πρέπει να επιλέγεις συνέχεια custom installation σε όλα τα βήματα για να ξετσεκάρεις ότι π@π@ριές θέλει να βάλει και να ξετσεκάρεις ότι έξτρα offer σου προτείνει. Εγώ πάντως θα το έκανα με το avidemux. Φορτώνεις το βίντεο και στα αριστερά επιλέγεις σαν output την ίδια μορφή που έχει το αρχικό (mkv, mp4, avi κτλ). Στα video και audio αφήνεις copy πας στο μενού Audio->Main track και βάζεις σαν source->None ή μπορείς να επιλέξεις ένα άλλο ηχητικό. Σώζεις και τέλος.
TheELF Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Εγώ πάντως θα το έκανα με το avidemux. Φορτώνεις το βίντεο και στα αριστερά επιλέγεις σαν output την ίδια μορφή που έχει το αρχικό (mkv, mp4, avi κτλ). Στα video και audio αφήνεις copy πας στο μενού Audio->Main track και βάζεις σαν source->None ή μπορείς να επιλέξεις ένα άλλο ηχητικό. Σώζεις και τέλος. Πόσο καιρό έχεις να το κάνεις αυτό;Γιατί κάπου τα μπέρδεψες. Απλά πας audio->select track εκεί,αν έχει πάνω από έναν ήχο,μπορείς να επιλέξεις ποιον θες, και έχει και ένα drop down που λέει copy,μπορείς να το αφήσεις στην αντιγραφή και να σου βγάλει τον ήχο στην αυθεντική του μορφή ή να επιλέξεις την μορφή που θες. Πατάς ok και μετά πας στο audio->save audio και απλά το αποθηκεύεις. Για την έκδοση 2.6.8 αυτά.
micos000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Το ίδιο νομίζω λέμε, αλλά ο adams κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει το βίντεο χωρίς τον ήχο και όχι να σώσει τον ήχο. Όσο για την έκδοση, είχα μια παλαιότερη, την 2.5.6 και κατέβασα την 2.6.10. Η μόνη διαφορά από αυτά που είπα βλέπω ότι είναι στο audio μενού που δεν έχει main track αλλά όπως είπες select track και απλά ξετσεκάρεις τον ήχο αν δεν θέλεις να έχει ηχητικό κανάλι. Αν ο adams θέλει να κρατήσει μόνο τον ήχο θα πρέπει να επιλέξει στο audio στα αριστερά το mp3 για να μπορέσει να βγάλει ένα αρχείο που να μπορεί να το διαχειριστεί εύκολα. Μετά μενού audio->save track
TheELF Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 αλλά ο adams κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει το βίντεο χωρίς τον ήχοΝαι αυτό θέλει,εγώ μπερδεύτηκα από αυτά που είπες,εσύ μια χαρά τα εξήγησες.
Bspus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμαστε και το xmedia recode για τετοιες δουλειες. Καλυτερο απο το avidemux
micos000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμαστε και το xmedia recode για τετοιες δουλειες. Καλυτερο απο το avidemux Νομίζεις Το demux δεν κάνει re-encoding με τη διαδικασία που προανέφερα και το τελικό βίντεο είναι ακριβώς ίδιο με το αρχικό. Επίσης μπορείς να κόψεις το βίντεο ή να αφαιρέσεις τμήματα χωρίς re-encode.
Bspus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζεις Το demux δεν κάνει re-encoding με τη διαδικασία που προανέφερα και το τελικό βίντεο είναι ακριβώς ίδιο με το αρχικό. Επίσης μπορείς να κόψεις το βίντεο ή να αφαιρέσεις τμήματα χωρίς re-encode. Και το xmedia εχει επιλογη copy αντι για convert για ολα τα streams Σου επιτρεπει επισης να δουλεψεις με πολυ περισσοτερα container formats και να διατηρεις τους υποτιτλους Κοψιμο βιντεο σε μερη οντως δεν εχει. Γι αυτο και εγω χρησιμοποιω το avidemux. Για ολες τις αλλες περιπτωσεις xmedia
micos000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Θα το δω ποιο αναλυτικά το xmedia γιατί με την πρώτη φορά που το άνοιξα δεν είδα κάτι τέτοιο. Θα τω ξαναδώ όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα