Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μάλλον δεν το έθεσα  σωστά από βίντεο που έχω τραβήξει με την κάμερα μου θέλω να απομονώσω τον ήχο και να μείνει μόνο εικόνα  το freemake είναι για να κατεβάζεις mp3 από youtube

Δημοσ.

μάλλον δεν το έθεσα  σωστά από βίντεο που έχω τραβήξει με την κάμερα μου θέλω να απομονώσω τον ήχο και να μείνει μόνο εικόνα  το freemake είναι για να κατεβάζεις mp3 από youtube

Τι λες τώρα!!!

Μάλλον μπερδεύεσαι με το freemake youtube downloader ενώ ο che αναφέρεται στο video converter.

Αν και το freemake θέλει πολύ προσωχή στην εγκατάσταση. Πρέπει να επιλέγεις συνέχεια custom installation σε όλα τα βήματα για να ξετσεκάρεις ότι π@π@ριές θέλει να βάλει και να ξετσεκάρεις ότι έξτρα offer σου προτείνει.

Εγώ πάντως θα το έκανα με το avidemux. Φορτώνεις το βίντεο και στα αριστερά επιλέγεις σαν output την ίδια μορφή που έχει το αρχικό (mkv, mp4, avi κτλ). Στα video και audio αφήνεις copy πας στο μενού Audio->Main track και βάζεις σαν source->None ή μπορείς να επιλέξεις ένα άλλο ηχητικό.

Σώζεις και τέλος.

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα το έκανα με το avidemux. Φορτώνεις το βίντεο και στα αριστερά επιλέγεις σαν output την ίδια μορφή που έχει το αρχικό (mkv, mp4, avi κτλ). Στα video και audio αφήνεις copy πας στο μενού Audio->Main track και βάζεις σαν source->None ή μπορείς να επιλέξεις ένα άλλο ηχητικό.

Σώζεις και τέλος.

Πόσο καιρό έχεις να το κάνεις αυτό;Γιατί κάπου τα μπέρδεψες.

Απλά πας audio->select track εκεί,αν έχει πάνω από έναν ήχο,μπορείς να επιλέξεις ποιον θες, και έχει και ένα drop down που λέει copy,μπορείς να το αφήσεις στην αντιγραφή και να σου βγάλει τον ήχο στην αυθεντική του μορφή ή να επιλέξεις την μορφή που θες.

Πατάς ok και μετά πας στο audio->save audio και απλά το αποθηκεύεις.

Για την έκδοση 2.6.8 αυτά.

Δημοσ.

Το ίδιο νομίζω λέμε, αλλά ο adams κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει το βίντεο χωρίς τον ήχο και όχι να σώσει τον ήχο.

Όσο για την έκδοση, είχα μια παλαιότερη, την 2.5.6 και κατέβασα την 2.6.10. Η μόνη διαφορά από αυτά που είπα βλέπω ότι είναι στο audio μενού που δεν έχει main track αλλά όπως είπες select track και απλά ξετσεκάρεις τον ήχο αν δεν θέλεις να έχει ηχητικό κανάλι.

Αν ο adams θέλει να κρατήσει μόνο τον ήχο θα πρέπει να επιλέξει στο audio στα αριστερά το mp3 για να μπορέσει να βγάλει ένα αρχείο που να μπορεί να το διαχειριστεί εύκολα. Μετά μενού audio->save track

Δημοσ.

αλλά ο adams κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει το βίντεο χωρίς τον ήχο

Ναι αυτό θέλει,εγώ μπερδεύτηκα από αυτά που είπες,εσύ μια χαρά τα εξήγησες.
Δημοσ.

Δοκιμαστε και το xmedia recode για τετοιες δουλειες. Καλυτερο απο το avidemux

Νομίζεις :)

Το demux δεν κάνει re-encoding με τη διαδικασία που προανέφερα και το τελικό βίντεο είναι ακριβώς ίδιο με το αρχικό. Επίσης μπορείς να κόψεις το βίντεο ή να αφαιρέσεις τμήματα χωρίς re-encode.

Δημοσ.

Νομίζεις :)

Το demux δεν κάνει re-encoding με τη διαδικασία που προανέφερα και το τελικό βίντεο είναι ακριβώς ίδιο με το αρχικό. Επίσης μπορείς να κόψεις το βίντεο ή να αφαιρέσεις τμήματα χωρίς re-encode.

Και το xmedia εχει επιλογη copy αντι για convert για ολα τα streams

Σου επιτρεπει επισης να δουλεψεις με πολυ περισσοτερα container formats και να διατηρεις τους υποτιτλους

Κοψιμο βιντεο σε μερη οντως δεν εχει. Γι αυτο και εγω χρησιμοποιω το avidemux. Για ολες τις αλλες περιπτωσεις xmedia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...