Greekgamer.gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 - "Εγώ θα σας πω πως έγινε το πράμα. Μαζεύτηκαν οι γοργόνες και τα παλικάρια εκεί στην Kalypso Media ένα βράδυ, πίταραν γαβάθες με ποπ κορν, και ξεκίνησαν μαραθώνιο ταινιών από τα 70s με θέμα τις ληστείες παντός είδους. Ξέρετε τώρα, Hot Rock με Ρέντφορντ και μαλλί κράνος, Le Cercle Rouge που δεν την έχω δει αλλά ο τίτλος με κάνει να δείχνω ψαγμένος, λιγάκι Austin Powers που δεν είναι 70s αλλά είναι ημίθεος. Τέτοια πράγματα. Μετά λένε δεν παίζουμε και κανένα παιχνιδάκι με ληστείες και φουλ σεβεντίλα. Αλλά δεν βρήκαν κάποιο. Κι έτσι φτιάξανε το Crookz: The Big Heist. Αλήθεια έτσι έγινε." - "Πως λειτουργεί τώρα, πρακτικά. Ελέγχετε τους χαρακτήρες της ομάδας σας σε πραγματικό χρόνο, με παύση όταν εσείς θέλετε, για να δώσετε εντολές. Πάνω κάτω το γνωστό δηλαδή. Το πραγματικά αναζωογονητικό στοιχείο, με βάση τα δικά μου γούστα πάντα, είναι η σταθερότητα που επιδεικνύει το παιχνίδι αναφορικά με τους κανόνες που το διέπουν. Διαθέτει ακόμα ένα εξαιρετικά συνεπές quick save το οποίο σπάνια θα σας αφήσει ξεκρέμαστους, μοιάζει να καταγράφει και να σώζει σχεδόν βήμα προς βήμα. Κάθε level ξεκινάει με μια ανασκόπηση του τι πρόκειται να συμβεί, μέσες άκρες, καθώς και την φάση του σχεδιασμού. Εδώ το στρατηγικό δαιμόνιο του σχεδόν Ρομπέν των Δασών που κρύβεται μέσα σας θα λάμψει. Για εμένα έλαμψε δια της απουσίας του βεβαίως βεβαίως. Κάμερες σκανάρουν το σύμπαν όλο, άσβερκοι συνεργάτες σας, καλά παιδιά, σιδερώνουν ανυποψίαστους φρουρούς. Αν δεν έχετε καλόπαιδα να κάνουν την βρώμικη δουλειά πάντως, δεν υπάρχει πρόβλημα. Μερικές σταγόνες χλωροφόρμιο τους στέλνουν όλους στο τελευταίο επίπεδο του Inception." Σε γενικές γραμμές το Crookz θα σας αρέσει εαν αρέσκεστε να σχεδιάζετε με προσοχή τις κινήσεις σας και σας τραβάει η στρατηγική προσέγγιση και ο κάπως πιο αργός ρυθμός. Είναι και μεγάλο ε, καμιά 30αριά ωρίτσες. Διαβάστε ολόκληρο το καταπληκτικό μας review εδώ. Επίσημο site: http://www.crookz-game.com/us/index.php 1
costa69 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Πολυ καλο και πολυ κολλημα το παιχνιδι. Ανεπιφυλακτα συνιστω σε οσους αρεσουν παιχνιδια στρατηγικης, θελει πολυ σκεψη και προγραμματισμο κινησεων. Μου θυμισε τα παλια καλα Rainbow 6 που εδινες στους στρατιωτες waypoints στο χαρτη.
chek2fire Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 το έχω επισυμάνει αυτό το game να δω φυσικά αν το πάρω πότε θα το παίξω και αυτό. Γενικά σαν ιδέα ακούγεται φοβερό.
costa69 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Γινεται πολυ δυσκολο, ευτυχως κανει auto save καθε λιγα δευτερολεπτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα