kamasteri Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μολις εκανα αναβαθμιση στο λαπτοπ με τον σκληρο της ιντενσο και ολα ειναι γρηγορα και ομορφα,αλλα οταν εβαλα τα benchmarks ηρθε μια απογοητευση. Το διαβασμα γινεται κοντα στα 500μβ οποτε ειμαστε πολυ καλα,αλλα το γραψιμο μονο στα ~150μβ απο τα 300 μου λεει η εταιρια και καποιοι αλλοι χρηστες. Τι μπορει να φταιει? (μπηκα στο bios to ahci ειναι ενεργοποιημενο) , (εχω κανει εγκατασταση το intel rapid storage)
amdnikos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Τρεξε το power profile στο performance και βαλε laptop στην πριζα. Θα τα δεις τα νουμερα. Ειδικα στα laptop λογω σχεδιασμου και της φυσης τους φρεναρουν απο παντου ρευματα και επιδοσεις με σκοπο να εχεις το μεγιστο της αυτονομιας. Οπως και να εχει μην σε απασχολουν τα νουμερα. Εχω αλλαξει 10+ ssd μεχρι τωρα και πλην των bench προγραμμάτων η διαφορα τους δεν ειναι αισθητη σε κανενα σεναριο κανονικης χρησης. 1
kamasteri Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τρεξε το power profile στο performance και βαλε laptop στην πριζα. Θα τα δεις τα νουμερα. Ειδικα στα laptop λογω σχεδιασμου και της φυσης τους φρεναρουν απο παντου ρευματα και επιδοσεις με σκοπο να εχεις το μεγιστο της αυτονομιας. Οπως και να εχει μην σε απασχολουν τα νουμερα. Εχω αλλαξει 10+ ssd μεχρι τωρα και πλην των bench προγραμμάτων η διαφορα τους δεν ειναι αισθητη σε κανενα σεναριο κανονικης χρησης. μετα απο τοσες μερες δεν εχω καταφερει κατι, εκανα ξανα και ξανα το τεστ ,αλλα δεν λενε να αλλαξουν. Αφου το διαβασμα γινεται στα 500+ χαλαλι το γραψιμο.
stratigos24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ε ναι μωρέ, αυτό σε νοιάζει στην ουσία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα