NUKE2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Γεια σας. Αγόρασα μια Gigabyte GTX 960 OC από ένα μαγαζάκι στο skroutz. Την επόμενη μέρα μου την φέραν. Το πρόβλημα είναι ότι το κουτί ήταν ανοιχτό, το πλαστικό σακουλάκι είχε σελοτέιπ αντί για ένα συγκεκριμένο αυτοκόλλητο που αν θυμάμαι καλά βάζουν και επι πλέον δε βρήκα κανένα χαρτί για εγγύηση. Η νόμιμη απόδειξη είναι μια τελείως απλή απόδειξη που γράφει 'ηλεκτρονικά είδη' και δίπλα την τιμή αλλά δεν αναφέρει πουθενά το συγκεκριμένο προιόν. Υπάρχει όμως με συραπτικό πάνω στην απόδειξ ένα Α4 παραστατικό του μαγαζιού που γράφει το προιόν. Η ερώτηση μου είναι λοιπόν αν θα έχω θέμα με την εγγύηση αν ποτέ συμβεί κάτι. Φαντάζομαι κιόλας ότι αυτά τα μαγαζάκια φέτος υπάρχουν του χρόνου κλείνουν... Το κουτί γιατί ήταν ανοιχτό? Τέλος υπάρχει κάπου να βάλω τον σειριακό αριθμό της κάρτας να μου που αν είναι καινούργια και αν είμαι κομπλέ? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Sheogorath Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Γεια σας. Αγόρασα μια Gigabyte GTX 960 OC από ένα μαγαζάκι στο skroutz. Την επόμενη μέρα μου την φέραν. Το πρόβλημα είναι ότι το κουτί ήταν ανοιχτό, το πλαστικό σακουλάκι είχε σελοτέιπ αντί για ένα συγκεκριμένο αυτοκόλλητο που αν θυμάμαι καλά βάζουν και επι πλέον δε βρήκα κανένα χαρτί για εγγύηση. Η νόμιμη απόδειξη είναι μια τελείως απλή απόδειξη που γράφει 'ηλεκτρονικά είδη' και δίπλα την τιμή αλλά δεν αναφέρει πουθενά το συγκεκριμένο προιόν. Υπάρχει όμως με συραπτικό πάνω στην απόδειξ ένα Α4 παραστατικό του μαγαζιού που γράφει το προιόν. Η ερώτηση μου είναι λοιπόν αν θα έχω θέμα με την εγγύηση αν ποτέ συμβεί κάτι. Φαντάζομαι κιόλας ότι αυτά τα μαγαζάκια φέτος υπάρχουν του χρόνου κλείνουν... Το κουτί γιατί ήταν ανοιχτό? Τέλος υπάρχει κάπου να βάλω τον σειριακό αριθμό της κάρτας να μου που αν είναι καινούργια και αν είμαι κομπλέ? Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Εγώ θα την γυρνούσα πίσω και θα απαιτούσα σφραγισμένη. Προφανώς έχει ανοιχτεί. Μπορεί να είναι και περίπτωση σαν το stock house του eshop (επιστροφές, επισκευασμένη). 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα