Προς το περιεχόμενο

Ημερομηνία λήξεως υγρών υδρόψυξης

La_MoRt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Εγώ αυτά τα nickel Block τα καθαρίζω με μαλακή οδοντοβουρτσα με νερό, για να τα γιαλισω αν είχαν θαμπωσει επερνα κρέμα για γιαλισμα μεταλων (από κατάστημα με σιδερικα) και μετά καλό ξέπλυμα με νερό και στεγνωμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στη περίπτωση θαμπώματος των σωλήνων θα προτιμίσω την αλλαγή. Αν έχει θαμπώσει το water tank θα δοκιμάσω να το καθαρίσω με ξύδι αλλά μόνο αυτό. Πως τσεκάρεις τι γίνεται μέσα στο ψυγείο όμως που δεν φαίνεται τίποτα;

• Moderators

στη περίπτωση θαμπώματος των σωλήνων θα προτιμίσω την αλλαγή. Αν έχει θαμπώσει το water tank θα δοκιμάσω να το καθαρίσω με ξύδι αλλά μόνο αυτό. Πως τσεκάρεις τι γίνεται μέσα στο ψυγείο όμως που δεν φαίνεται τίποτα;

Εκει βαζεις διαλυμα νερο με ξυδι (το 99% τον ψυγειων πλεον ειναι χαλκινα , οποτε δεν θα εχεις θεμα , το γεμιζεις κλεινεις της τρυπες με τα δακτυλα η ταπες αν εχεις και κουνας το κανεις 3-4 φορες και μετα ξεπλυμα με απεσταγμενο νερο , λογικα θα δεις να βγαινουν διαφορα μικροσωματιδια οταν αδιαζεις

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας πραγματικά όμως δε πρόκειτε να ρισκάρω ούτε με ξύδια ούτε με τίποτα ακόμα και αυτό το 1 % που αναφέρεις. Μου στοίχησε 500 € όλο το σύστημα δε θα τσιγκουνευτώ να αγοράσω αυτό: Source.png Πηγή: σετκαθαρισμου

και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Μία λεπτομέρεια για το υγρό. Η ημερομηνία που αναγράφεται στο μπουκάλι τηW EKWN είναι παραγωγής και όχι λήξης. Αν σου λέει 2014 τότε έχεις περιθώριο μέχρι το 2017 με την προυπόθεση ότι το μπουκάλι είναι καλά σφραγισμένο και δεν το έχεις ανοίξει. Το νίκελ δεν παίζει κανένα ρόλο στο νερό γιατί είναι μόνο επιφανειακή επίστρωση και δεν έρχεται σε επαφή με το νερό.

• Moderators

Μία λεπτομέρεια για το υγρό. Η ημερομηνία που αναγράφεται στο μπουκάλι τηW EKWN είναι παραγωγής και όχι λήξης. Αν σου λέει 2014 τότε έχεις περιθώριο μέχρι το 2017 με την προυπόθεση ότι το μπουκάλι είναι καλά σφραγισμένο και δεν το έχεις ανοίξει. Το νίκελ δεν παίζει κανένα ρόλο στο νερό γιατί είναι μόνο επιφανειακή επίστρωση και δεν έρχεται σε επαφή με το νερό.

Το nickel το αναφερω εγω τουλαχιστον για να προσεχει αν το καθαρισει με ξυδι , χαλασε επινικελωση σε 2 βλοκ οταν εβαλα στο κυκλωμα νερο με ξυδι για να το καθαρισω

Και η ημερομηνία λήξεως του υγρού αυτού που αναγράφεται; Αν ισχύει αυτό τότε παρήγγειλα τ΄σμπα υγρό καθώς μου έχει περισσέψει 1 Lt το οποίο δεν έχει ανοιχτεί ποτέ από τότε που το πήρα.

Και η ημερομηνία λήξεως του υγρού αυτού που αναγράφεται; Αν ισχύει αυτό τότε παρήγγειλα τ΄σμπα υγρό καθώς μου έχει περισσέψει 1 Lt το οποίο δεν έχει ανοιχτεί ποτέ από τότε που το πήρα.

Δεν αναγράφετε γιατί έχουν χρόνο ζωής 3 χρόνια εάν δεν ανοίξεις το μπουκάλι. Αυτό το λέει πάνω στην ετικέτα. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπόν μετά το καθάρισμα την αλλαγή πάστας και υγρού αποτελέσματα είναι τα εξής: σε idle κατάσταση είναι στους 35-38 και σε load κατάσταση με prime95 είμαι 56-59 με θερμοκρασία δωματίου στους 27-29.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...