La_MoRt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Παίδες καλησπέρα, αυτό που λέει ο τίτλος έχω αυτό το υγρό για την υδρόψυξη και έχει λήξει απο το 2014: Πηγή: EKWaterblocks Τι πρόβλημα θα μπορούσε να δημιουργηθεί αν το χρησιμοποιήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Τα πρόσθετα δέν θα κάνουν την δουλειά τους. Άλγη+οξείδωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δηλαδή θα μπορούσαν να οξειδωθούν τα μεταλλικά μέρη; Και τι γίνεται με το υγρό που είναι ήδη σε χρήση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Kαλο ειναι να αλλαζετε το υγρο (εγω πχ αλλαγη στο υγρο κανω μια φορα στους 4 μηνες μαζι με καθαρισμο τον Block) , πιστευω οτι εστω μια φορα το χρονο πρεπει να γινεται μια αλλαγη στο υγρο γενικοτερα μαζι με ενα καθαρισμο στα block Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Εγώ αλλάζω κάθε 3-4 χρόνια και ειναι όλα εντάξει. Αλλά χρησιμοποιώ koolance υγρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Kαλο ειναι να αλλαζετε το υγρο (εγω πχ αλλαγη στο υγρο κανω μια φορα στους 4 μηνες μαζι με καθαρισμο τον Block) , πιστευω οτι εστω μια φορα το χρονο πρεπει να γινεται μια αλλαγη στο υγρο γενικοτερα μαζι με ενα καθαρισμο στα block Το καθαρισμό του block με τι το κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Το καθαρισμό του block με τι το κάνεις; Λυνεις το βλοψκ και καθαριζεις οτι βρομια εχει μαζεψει μεσα (αυτα τα microfin ειναι σαν μαγνητης για οτιδηποτε μικροσωματιδειο υπαρει στο κυκλωμα) εγω χρησιμοποιο μια μαλακη οδοντοβουρτα , Εγώ αλλάζω κάθε 3-4 χρόνια και ειναι όλα εντάξει. Αλλά χρησιμοποιώ koolance υγρό To θεωρω υπερβολικα μεγαλο διαστημα για να αφησεις το υγρο σε ενα κυκλωμα , ολα ενταξει μπορει να φενοντε αλλα σιγουρα δεν ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Εσύ έχεις πιάσει τα άλλα άκρα όμως... Δέν δικαιολογείται οποιαδήποτε παρουσία άλγης ή οξείδωσης στο 4μηνό,εκτός και αν το κύκλωμα είναι ανοιχτό ή ήδη μολυσμένο. Απο εκεί και πέρα φλερτάρεις με το κίνδυνο διαρροής.Μια φλάντζα/o-ring να μήν πατήσει καλά και το χαλαρό απόγευμα σου τελειώνει άδοξα. Για τόσο συχνούς καθαρισμούς,φτιάξε διάλυμα λεμόνι-ξύδι-wfi και άστο να δουλέψει για μερικές ώρες μέσα στο κύκλωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Θα πρέπει να λύσω την υδρόψυξη ή μπορώ να βάλω κάποιο καθαριστικό μέσα στο κύκλωμα για να το καθαρίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Αν θέλεις να κάνεις καλό καθάρισμα πρέπει να τα λύσεις, να ξέρεις όμως αν έχεις τους σωλήνες καιρό και έχουν σκληρηνει πολύ πιθανό να χρειαστείς και σωλήνες Εσύ έχεις πιάσει τα άλλα άκρα όμως... Δέν δικαιολογείται οποιαδήποτε παρουσία άλγης ή οξείδωσης στο 4μηνό,εκτός και αν το κύκλωμα είναι ανοιχτό ή ήδη μολυσμένο. Απο εκεί και πέρα φλερτάρεις με το κίνδυνο διαρροής.Μια φλάντζα/o-ring να μήν πατήσει καλά και το χαλαρό απόγευμα σου τελειώνει άδοξα. Για τόσο συχνούς καθαρισμούς,φτιάξε διάλυμα λεμόνι-ξύδι-wfi και άστο να δουλέψει για μερικές ώρες μέσα στο κύκλωμα. Εγώ το ξέρω ότι είναι υπερβολικό το καθάρισμα στους 4 μήνες το έγραψα ότι λογικό διάστημα θεωρώ το 1 χρόνο, απλά λόγο πολύ περιορίστηκων Block και τα microfin που έχουν είναι πολύ πυκνά καθαρίζω συχνά, εγώ προσωπικά στην αλλαγή αλλάζω και όλα τα oring πάντου (τα oring από μαγαζί με φλατζες έχουν κόστος κάτι λιγότερο από 1 ευρώ (ρακορ αντλία) η εκ όσες φορές ζήτησα για full cover gpu Block μου το έστειλε δωρεάν Αυτό που λές να το αφήσει να δουλέψει με ξύδι δεν θα το έκανα, όσες φορές δοκίμασα κάτι τέτοιο σε επινικελομενα Block 2 φορές μου "έφαγε την επινικελοσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αλλα δε μου λέτε ένα τρόπο καθαρισμού κάποιος; Πως θα καθαριστούν τα επιμέρους τμήματα της υδρόψυξης με νερό, με ξύδι, με τι;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsospap Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν εχεις νικελ μπλοκ μπορεις με απιονισμενο και ξυδι αλλιως με απιονισμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως η ίδια η EK λέει στο site της ότι το υγρό δεν έχει ανάγκη για ένα χρόνο λειτουργίας από άποψη μικροοργανισμών κτλ. οπότε θα αλλαχθεί σίγουρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αυτό που με ανησυχεί είναι αν δω ότι υπάρχει θολούρα σε σωλήνες ή σε tank πως θα μπορούσα να το καθαρίσω; Διαβάζω για ξύδι αλλά το φοβάμαι γιατί είναι όξινο αρκετά και με αγχώνει μήπως έχω καμιά διάβρωση. Υπάρχει κανένα καθαριστικό για αυτές τις δουλειές που το αγοράζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsospap Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Τους σωληνες δυσκολο να τους καθαρισεις,το τανκ μπορεις με απιονισμενο και ξυδι και καλο ξεπλυμα μετα.Αμα δεν εχεις νικελ στην λουπα μην φοβασαι το ξυδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 έχω το loop της motherboard το οποίο δε ξέρω τι υλικό είναι και για αυτό το φοβάμαι λίγο. Θα τη λύσω και αναλόγως τη κατάσταση της θα τη καθαρίσω μάλλον με βλέπω με απλό απιονισμένο νερό και σαπουνάκι να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα