submarine1974 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΧΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΗΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΑΙ Η ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΛΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟ MANN ZUG 3
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μην γραφεις με κεφαλαια. Απαγορευεται απο τους ορους του φορουμ και ειναι σαν να φωναζεις.. "Εγω εχω αλλο προβλημα....". Εσυ σε σχεση με ποιον ;;;. Τελος ολα συτα που περιγραφεις θεμα software μου κανουν..... Δοκιμασε hard reset γνωριζοντας οτι ισως χαθουν αρχεια οπως φωτο , τραγουδια , βιντεο... Backup first
submarine1974 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 υπαρχει περιπτωση να φωρτοσαν τα ελληνικα και να μην εγινε σωστα με αποτελεσμα δυσλειτουργιας των ηχειων και των ακουστικων ???
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Το κινητο ειναι καινουργιο;;;. Τι εννοεις του φορτωσαν τα ελληνικα;;;. Δεν ειχε ελληνικα η ρομ του και καποιος του περασε ρομ με ελληνικα;;;
submarine1974 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 μερικα κινητα το συγκεκριμενου ειδουσ δεν εχουν την ελληνικη γλωσσα περασμενη αναλογα απο πιο σαιτ θα το αγορασεις. για αυτο κανω αυτη την ερωτηση . μηπως υπαρχει και αλλη τετοια περιπτωση . καπου επισης διαβασα οτι μπορει να ειναι το hardware της συσκευης βραχυκυκλωμα και οτι αλλαζεται ενα κομματι που αντιστοιχει στην θυρα ακουστικων πληκρο εντασης και πισω ηχειο ... ακριβως δηλαδη οπου εχει προβλημα η συγκεκριμενη συσκευη που αναφερω καινουργιο
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπον, για αρχη δοκιμασε αν θες hard reset..... Εδω http://www.hardreset.info/devices/mann/mann-zug-3-falcon/η διαδικασια. Παρε backup πρωτα , γιατι θα χασεις τα παντα ισως. Οσον για την θυρα ακουστικων, τα πληκτρα φωνης και το ηχειο, δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. Δες απλα που βρισκεται το καθενα πανω στην συσκευη σου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα