Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΧΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΗΧΕΙΟ  ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΑΙ Η ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΛΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟ  MANN ZUG 3

Δημοσ.

Μην γραφεις με κεφαλαια. Απαγορευεται απο τους ορους του φορουμ και ειναι σαν να φωναζεις.. "Εγω εχω αλλο προβλημα....". Εσυ σε σχεση με ποιον ;;;. Τελος ολα συτα που περιγραφεις θεμα software μου κανουν..... Δοκιμασε hard reset γνωριζοντας οτι ισως χαθουν αρχεια οπως φωτο , τραγουδια , βιντεο... Backup first

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να φωρτοσαν τα ελληνικα και να μην εγινε σωστα με αποτελεσμα δυσλειτουργιας των ηχειων και των ακουστικων ???

Δημοσ.

Το κινητο ειναι καινουργιο;;;. Τι εννοεις του φορτωσαν τα ελληνικα;;;. Δεν ειχε ελληνικα η ρομ του και καποιος του περασε ρομ με ελληνικα;;;

Δημοσ.

μερικα κινητα το συγκεκριμενου ειδουσ δεν εχουν την ελληνικη γλωσσα περασμενη αναλογα απο πιο σαιτ θα το αγορασεις. για αυτο κανω αυτη την ερωτηση . μηπως υπαρχει και αλλη τετοια περιπτωση . καπου επισης διαβασα οτι μπορει να ειναι το hardware της συσκευης βραχυκυκλωμα και οτι αλλαζεται ενα κομματι που αντιστοιχει στην θυρα ακουστικων πληκρο εντασης και πισω ηχειο ... ακριβως δηλαδη οπου εχει προβλημα η συγκεκριμενη συσκευη που αναφερω

καινουργιο 

Δημοσ.

Λοιπον, για αρχη δοκιμασε αν θες hard reset..... Εδω http://www.hardreset.info/devices/mann/mann-zug-3-falcon/η διαδικασια. Παρε backup πρωτα , γιατι θα χασεις τα παντα ισως. Οσον για την θυρα ακουστικων, τα πληκτρα φωνης και το ηχειο, δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. Δες απλα που βρισκεται το καθενα πανω στην συσκευη σου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...