Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για σας εχω κανει φορματ στο pc και απο την προηγουμενη φορα που ειχα κανει  ξανα φορματ . κατι εσβησα οταν εκανα διαμορφοση στον σκληρο . τεσπα . ειχε σηδεθει ενας φηλος με το pc  μου και μου ειχε δοσει ηχο αλαζοντας κατι στεις επηλογες . ηληκρηνα δεν θημαμε τι ειχε κανει  . τωρα δεν βρησκετε στην πολη του  και σε pc για να το ξανακανει . και δεν θυμαται αν δεν μπει μεσα να δει . εδω τωρα ολα μου δηχνουν οτι εχω ηχο αλα δεν ακουω τιποτα . οι σηνδεσεις  ενταξη ξανακατεβασα και τα drivers της μητρικης αλλα τιποτα ηχος και σησκευες ολα δηχνουν ενταξη  προσπαθησα να κατεβασω και απο realtek ξανα τιποτα .. καμια προταση ? τα drivers  ολα ενταξη . η μητρικη μου ειναι η K9N6SGM-V  , πηγα σε καπια φαση εκη που βαζεις; και ακους τα ηχεια τα μπροστα τα πησω και τα ακουω εκη που ειναι saraund  αλλα δεν μπορω να τα βαλω μονα τους εχω 2+1

Επεξ/σία από vlasis73
Δημοσ.

ληπον πηγα στην διαχηρηση σησκευων ηχου και εκη που το δοκημαζα στο τετραφονηκο που εχει τεσερα δυο εμπρος και δυο πησω ακουγοντε τα ηχεια σαν πησω ηχεια και στο στερεοφονηκο που εχει μονο δυο εμπρος δεν ακουγοντε ,,για πεστε ρε παιδια τι κανω τωρα ?

Δημοσ.

Άλλαξε θέση στο βύσμα του ήχου. Προφανώς το έβγαλες για κάποιο λόγο, κάποια στιγμή και το ξαναέβαλες σε λάθος τρύπα.

Δημοσ.

Άλλαξε θέση στο βύσμα του ήχου. Προφανώς το έβγαλες για κάποιο λόγο, κάποια στιγμή και το ξαναέβαλες σε λάθος τρύπα.

το εκανα και αυτο

Δημοσ.

οκ το εφτιαξα . αλαξα βησμα και βγηκαν οι επηλογες που το ορησα σαν εξοδο προστηνων ηχειων και δουλεψε . ολα καλα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...