Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μου τηλεφώνησε κάποιος σήμερα από τον ΟΤΕ λέει και μου έκανε μια πρόταση για το τηλέφωνό μου..40,80 το μήνα πακετο για σταθερό και τηλεόραση με απεριόριστες κλήσεις για σταθερά , ένα μισάωρο για κινητά 24μβ ίντερνετ και το πληρες πακέτο του οτε τιβι....και επειδή μου φαίνονται λίγα , ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάνει άλλος ανάλογη συμφωνία μέσω τηλεφώνου γιατί το ψιλοφοβάμαι μήπως...έχει τίποτα ψιλά γράμματα που εμφανιστούν μετά ας πούμε..ξέρετε..αν γνωρίζει κάποιος ας μου πεί. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ψιλα γραμματα οχι,αλλα θα πρεπει να σου πει αναλυτικα

τι πληρωνεις για το καθενα κομπλε με φπα

και ρωτα για τα κινητα ποση ειναι η ελαχιστη χρεωση,

1 λεπτο,3 λεπτα και δες αν σε συμφερει αναλογα ποσο μιλας 

το συμβολαιο λογικα θα ειναι 18μηνο.

μετα το 18μηνο να ρωτησεις πόσο θα πληρωνεις.

ειμαι ΟΤΕ χρονια κ δεν εχω κανενα παραπονο...

(ασχετα ο'τι εκανα αιτηση forthnet πριν 5 μερες διοτι καλος ο οτε

αλλα η τσεπη δεν αντεχει αλλο... :-D )

Δημοσ.

Μου ειχαν κανει και εμενα την προσφορα αυτην + 30 ευρω δωροεπιταγη σε γερμανο, αν και τελικα δεν την προχωρησα γιατι αποφασησα να μη βαλω tv για να μεινω σε κατι πιο οικονομικό.

Δεν εχει ψιλα γράμματα.

Απλά ξεκαθάρισε ότι όλος ο εξοπλισμός σου παρέχεται δωρεάν καθώς και ότι δωρεάν είναι και η επίσκεψη του τεχνικού για την εγκατάσταση του εξοπλισμού.

Επίσης ξεκαθάρισε ότι η τιμή που σου προτείνουν θα είναι αυτή για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου.

Τέλος νομίζω ότι αυτή η προσφορά είναι για 24-μηνο συμβόλαιο και όχι 18-μηνο.

Δημοσ.

Αυτή ή προσφορά είναι για 24 μήνες το dp στα 24,90 και σου δίνει το ote tv στα 15,90 για 12 μήνες άρα δε δεσμεύει για έναν επιπλέον χρόνο το τηλέφωνο πληρώνοντας τιμή καταλόγου για το ote tv τον δεύτερο χρονο

Δημοσ.

Δεν είναι άσχημη προσφορά απλα πηγαίνοντας στον ΟΤΕ θα πρέπει να σκεφτείς πολλά απο πριν.

Εγώ όσο είμαι στον ΟΤΕ, μόνο παράπονα έχω να σου πω... Δεσμεύεσαι για πολύ μεγάλα συμβόλαια (24 μήνες) χωρίς να ξέρεις πότε θα σου κάνουν την επόμενη αύξηση τιμής (το ίδιο εγινε και με την προηγουμενη αύξηση τιμής στον OTEtv). 

Επίσης η τεχνική υποστήριξη είναι απαράδεκτη. Έχει τύχει να μείνουν 15 μέρες χωρίς τηλέφωνο γιατί ο ΟΤΕ απλα δεν έστελνε τεχνικό ενώ είχε ενημερωθεί απο την πρώτη μέρα. Και άλλα τέτοια πολλά  :-D  :-D

Εμείς στο σπίτι είμαστε σε αναζήτηση νέου παρόχου οπότε τείνουμε προς forthnet + nova. Μολις έχω προσφορά θα ενημερώσω το φόρουμ!

Δημοσ.

Έχω περίπου τρεις μήνες που "αγόρασα" το συγκεκριμένο πακέτο, φεύγοντας από HOL & NOVA (€ 24 & € 67).

Δεν πλήρωσα τίποτα για εγκατάσταση και εξοπλισμό (μέρος της προσφοράς).

Το τηλέφωνο ήταν για 24 μήνες και η TV για 12 μήνες και μετά από συζήτηση αύξησα και την TV στους 24 μήνες και € 2 μηνιαία επιβάρυνση.

Επειδή με προειδοποίησαν (αρκετά άκομψα) από τη NOVA ότι θα ακριβύνει η ΟΤΕ-TV λόγω Champions League κλπ, ξαναπήρα τηλ στον ΟΤΕ και τους ρώτησα αν εγώ που έχω "κλειστό" 24μηνο συμβόλαιο θα επιβαρυνόμουν με την αύξηση και μου τα μασούσαν.

Τελικά, η αύξηση έγινε και ήταν της τάξης των € 2 το μήνα. Μπορούσα να δηλώσω υπαναχώρηση του συμβολαίου της TV αλλά δεν το έκανα γιατί δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα αφού πριν πλήρωνα € 91 (ΗOL & NOVA) και τώρα πληρώνω € 45.

Υπ'όψη ότι προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τον ΟΤΕ αφού εδώ και 3 μήνες δεν έχω καμία διακοπή στη σύνδεση, ενώ με την HOL οι αποσυνδέσεις ήταν αρκετά συχνές.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μου τηλεφώνησε κάποιος σήμερα από τον ΟΤΕ λέει και μου έκανε μια πρόταση για το τηλέφωνό μου..40,80 το μήνα πακετο για σταθερό και τηλεόραση με απεριόριστες κλήσεις για σταθερά , ένα μισάωρο για κινητά 24μβ ίντερνετ και το πληρες πακέτο του οτε τιβι....και επειδή μου φαίνονται λίγα , ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάνει άλλος ανάλογη συμφωνία μέσω τηλεφώνου γιατί το ψιλοφοβάμαι μήπως...έχει τίποτα ψιλά γράμματα που εμφανιστούν μετά ας πούμε..ξέρετε..αν γνωρίζει κάποιος ας μου πεί. Ευχαριστώ.

Ψιλά γράμματα δεν υπάρχουν αλλά υπάρχουν αβεβαιότητες. Εγω θα φύγω απο τον ΟΤΕ μόλις λήξει το συμβολαιο μου καθώς δεν ξέρεις πότε θα σκάσει η επόμενη αυξηση τιμής, παρόλου που υπογράφεις δεσμευτικό συμβόλαιο και δεν μπορεις να φύγεις αμα βρεις κάτι καλύτερο, ο ΟΤΕ μπορεί όποτε γουστάρει να σου κάνει αυξηση. Η forthnet / Nova μου έκανε πολύ καλή προσφορά και δώρο τα τέλη μεταφοράς αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να φύγω απο το double play ακόμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...