Προς το περιεχόμενο

Display Driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω απηυδήσει κάθε 10-20 λεπτά μαυρίζει η οθόνη και επανέρχεται αλλα αν βλέπω video πρεπει να κάνω refresh για να συνεχισει αν έχω ανοιχτές σελίδες πρέπει να τις κλείσω με Alt F4 γιατι χάνεται η μπαρα πάνω.. 

Μου βγάζει στο μήνυμα Display Driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver Shutdown. 

Έχω την GeForce GT 730 και έχω κάνει τα τελευταία updates.. Τί παίζει?? Το πρόβλημα ειναι στο hardware η software?? Καμιά ιδέα. (έχω δει κάποια βιντεο στο youtube για λύσεις αλλα κανένα δεν ευδοκίμησε...) 

Δημοσ.

καλησπερα,

εχω το ιδιο ακριβως προβλημα εδω και μια εβδομαδα με την ιδια ακριβως καρτα στο pc της υπογραφης.

η καρτα σε εμενα ειναι και καινούρια 1 εβδομαδα την εχω, και το κανει απο την αρχη.

drivers εχω τους 353.82, παλιοτερους δεν εχω δοκιμασει γιατι τωρα πηρα την καρτα.

επισης εχω παρατηρισει οτι το windows update βρισκει ενα update στης καρτας που δεν εγκαθιστατε με τιποτα, βγαζει ολο σφαλμα στην εγκατασταση.

εσυ την εχεις καιρο? το εκανε με προηγούμενους drivers?

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Την έχω την καρτούλα εδώ και 3 μήνες περίπου και από την αρχή μου έκανε κάποια τέτοια κολλήματα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.. 

Πριν από 1 μήνα που είχα κάνει format για μισή μέρα μέχρι να τις περάσω τουσ τελευταίους drivers δεν μου εκανε τπτ από ότι θυμάμαι.. Μάλλον θα αρχίσω να βγάζω όλα τα updates και τους driver μεχρι να δω προκοπή.. Από την άλλη χωρίς driver και update δεν μου τρέχει τπτ... Πήρα τηλ στο κατάστημα που πήρα την κάρτα και με ενημέρωσαν ότι έχει παρατηρηθεί αυτό το πρόβλημα και σε άλλους και (μαλλον) είναι θέμα hardware.. Επίσης με ενημέρωσαν για 10 μέρες αντικατάσταση (δηλ 10 μέρες χωρις pc). Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω..

Παιδιά καμιά ιδέα..?? 

Δημοσ.

win7 χρησημοποιεις?

εγω εχω τα 7, αλλα εχω και εναν παλιο δισκο που ειχα βαλει τα 10 insider preview για δοκιμες, σκεφτομαι να ξανα βαλω αυτον το δισκο 1-2 μερες να δω αν το κανει με τα 10.

Δημοσ.

Ναι τα 7 σε ultimate version...

Άσχετο αλλά τί έλεγαν τα 10?? Εγώ έβαλα τα 8 και τα έβγαλα γτ δεν μου άρεσαν.. Οπότε τώρα για τα 10 είμαι λίγο καχύποπτος...

Δημοσ.

καλησπερα

ειχα βαλει το δισκο με τα win10 για 3 μερες και λειτουργούσε άψογα.

αρχικα ο δισκος ειχε τους drivers 341.44 απο την παλια καρτα και την νεα την αναγνωρισε αμεσως με τους ιδιους drivers.

στα 7 με τους 341,44 αρχικα την εβλεπε σαν αγνωστη, δεν μπορουσα να εγκταστησω τους νεοτερους 355,60 ουτε να απεγκαταστησω τους 341,44. χρειαστηκε να κανω τη διαδικασια αυτη απο safe mode.

στα 10 αναβαθμηστηκαν οι 341,44 στους 355,60 μονοι τους χωρις κανενα προβλημα απο το windows update, και στη συνέχεια εβαλα τους 355,82 που βγηκαν τωρα.

σημερα είπα να δωσω μια ευκαιρια στα 7 παλι με τους νεους 355,82. φυσικα η εγκατάσταση δεν γινοταν με τιποτα, ουτε καθαρη απο το advanced μενου. τελικα μπηκα σε safe mode και την εκανα.

μεχρι στιγμης δεν μου εχει κανει κατι, δειχνει να λειτουργει καλα.

οποτε μάλλον στους drivers των 7 ηταν το προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...