Προς το περιεχόμενο

Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα στο κινητό  

9 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε εισάγει τα στοιχεία πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο κινητό σας;

• Ναι
    • Όχι
    • Δεν γνώριζα αυτή τη δυνατότητα αλλά θα το κάνω
      0
    • Δεν γνώριζα αυτή τη δυνατότητα και δεν θα το κάνω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα
Πρόσφατα έβγαλα μια χρεωστική κάρτα από την Alpha bank και την πέρασα στο Google play και στην εφαρμογή του PayPal στο κινητό μου που τρέχει μια custom rom 5.1.1
Το ερώτημα μου είναι, είναι ασφαλής ή κάρτα μου ή θα πρέπει να την βάζω μόνο όταν κάνω πληρωμές και να την διαγάφω μετά;

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα έβαζα με τίποτα την κάρτα μου σε custom rom ή rooted κινητό με εγκατεστημένα apps από τον θείο.

Οριακά αν την έβαζα μόνο σε εργοστασιακή κατάσταση/ρομ και αυτό με μεγάλη επιφύλαξη 

Από την άλλη, χρεωστική εντάξει, μικρό το κακό αν γίνει υποκλοπή, θα τραβήξει ότι λεφτά έχει μέσα

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα έβαζα με τίποτα την κάρτα μου σε custom rom ή rooted κινητό με εγκατεστημένα apps από τον θείο.

Οριακά αν την έβαζα μόνο σε εργοστασιακή κατάσταση/ρομ και αυτό με μεγάλη επιφύλαξη 

Από την άλλη, χρεωστική εντάξει, μικρό το κακό αν γίνει υποκλοπή, θα τραβήξει ότι λεφτά έχει μέσα

Οκ οι εφαρμογές για να αγοραστούν θέλουν κωδικό άρα να αρχίσει να αγοράζει μόνο του ανεξέλεγκτα δεν παίζει, εγώ δεν έχω apps από τον θείο οπότε ένας λόγος παραπάνω να νιώθω ασφάλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...