StigmaX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα. Είμαι μεταξύ της 5200 και της 3300, budget οριακά τα 500€. Περισσότερο με ενδιαφέρουν νυχτερινές λήψεις από τοπία, στυλ laudikos στο 500px. Ίσως και επαγγελματικά για κανένα μεροκάματο σε νυχτομαγαζα. Ποια από τις δύο αποτελεί καλύτερη επιλογή για τη χρήση που θέλω και γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 τι εξοπλισμο εχεις ηδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 τι εξοπλισμο εχεις ηδη? Εχω πρόσβαση σε έναν 35αρι και τρίποδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Πάρε την 5200 , θα την κρατήσεις λιγο παραπάνω απο την 3300 πριν πας σε 7xxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα