Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να είμαι στο σωστό θέμα, είδα για κάρτα ήχου και φαντάζομαι εδώ θα είναι οι ιδικοί για τους ήχους.

Για σωστό gaming στον ήχο μόνο ακουστικά κάνουν δουλειά. Παίζω CS: GO και είναι σημαντικός ο ήχος θέλω να ακούω και να καταλαβαίνω ακριβός απο πια κατεύθυνση θα έρθει ο άλλος και να είμαι έτοιμος.

Τώρα έχω το Genius HS-G500V και ωραία για βασικά πράγματα, αλλά θέλω να φύγω απο τα 20 ευρο ακουστικά και να πάρω κάτι πιο καλό. Για την τιμή είμαι στο 70αρι αλλά ας μη βάλουμε όριο μιας και αν είναι κάποιο κάλο και πιο ακριβό θα μαζέψω να το πάρω. Έχω δει κάτι razer 7.1 η και steelseries, kinsgston αλλά δεν ξέρω πιο πραγματικά αξίζει. Οποιαδήποτε πρόταση θα βοηθήσει. Θέλω να κάνω μια καλή επένδυση σε αυτό το τομέα και ας έχω 6 χρονών σύστημα θέλω αυτα που παίζω να τα παίζω σωστά

Δημοσ.

Δεν νομίζω να καταλάβεις διαφορά in-game.Μια χαρά ακούω footsteps και προσανατολίζομαι με τα Sennheiser Hd 201(25€) και με τα Sennheiser hd 439(70€).Η μόνη διαφορά είναι η ποιότητα του ήχου και η άνεση.Προσωπικά,μένω μακριά από gaming brands στα ακουστικά γιατί δεν θέλω να ακούω τον ήχο όπως τον θέλουν αυτοί ... πχ razer δεν θα πάρω ποτέ μου ,τα χει ο αδερφός μου (τα 7.1 chroma) και το χουν χέσει το μπάσο.Ειδικά για μουσική άστα να πάνε...μόνο RnB/dubstep ακούς σ'αυτά.Ασχέτως που τα νιωθα βαριά στο κεφάλι μου.

Τα HD439 με χουν βολέψει στα πάντα απλά έχουν flat ήχο,δεν είναι ενισχυμένος που σημαίνει ότι ακούς σωστότερο ήχο.Τώρα headset/sennheiser ξεκινάνε από 70€ για τα οποία δεν έχω γνώμη αλλά εμπιστεύομαι την εταιρία.

Πάντως από τη στιγμή που δίνεις τόσο λεφτά θα βλεπα μόνο ακουστικά με cloth ear buds για να είναι αρκετά βολικά και να μην υδρώνει το αυτί.

Δημοσ.

ATH M50 αλλά είναι στο 2πλάσιο απ'όσα έχεις όριο.

Θα έλεγα να κοιτάξεις προς Sennheiser μεριά σε αυτά τα λεφτά.

Α, θες μικρόφωνο;

να καλά θα ήταν να έχει και μικρόφωνο ειδικά που στο cs go θέλει να μιλάς γιατι αν κάτσεις να γράψεις το έχασες. 70 ευρο που είπα δεν εννοούσα όριο εκεί ας πάμε πιο πάνω

Δεν νομίζω να καταλάβεις διαφορά in-game.Μια χαρά ακούω footsteps και προσανατολίζομαι με τα Sennheiser Hd 201(25€) και με τα Sennheiser hd 439(70€).Η μόνη διαφορά είναι η ποιότητα του ήχου και η άνεση.Προσωπικά,μένω μακριά από gaming brands στα ακουστικά γιατί δεν θέλω να ακούω τον ήχο όπως τον θέλουν αυτοί ... πχ razer δεν θα πάρω ποτέ μου ,τα χει ο αδερφός μου (τα 7.1 chroma) και το χουν χέσει το μπάσο.Ειδικά για μουσική άστα να πάνε...μόνο RnB/dubstep ακούς σ'αυτά.Ασχέτως που τα νιωθα βαριά στο κεφάλι μου.

Τα HD439 με χουν βολέψει στα πάντα απλά έχουν flat ήχο,δεν είναι ενισχυμένος που σημαίνει ότι ακούς σωστότερο ήχο.Τώρα headset/sennheiser ξεκινάνε από 70€ για τα οποία δεν έχω γνώμη αλλά εμπιστεύομαι την εταιρία.

Πάντως από τη στιγμή που δίνεις τόσο λεφτά θα βλεπα μόνο ακουστικά με cloth ear buds για να είναι αρκετά βολικά και να μην υδρώνει το αυτί.

ναι τα razer τα έχω βγάλει εκτός. έχω διαβάσει καλα είναι τα steelseries V2 αλλά μιας και υπάρχουν V3 θα είναι καλύτερα φαντάζομαι. η πολύ καλά και Kingston hyper x cloud II λένε οτι είναι και άνετα και είναι σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με τα άλλα μόνο ποθ έχουν 60 ohm που όσο μικρότερο τόσο και καλύτερα διάβασα, πιστεύω θα δω διαφορά απο την ώρα που και το cs go έχει ρύθμιση για 5.1 ήχο. Δεν ξέρω για τα καινούρια logitech g633 που βγένουν θα είναι στη τιμή τον 150 ευρο αλλά να είναι καλά δεν ξέρουμε ακόμα. 

Δημοσ.

γιατι δεν  αγοραζεις τα  gamezero  αυτα εχω και επειδη τα δοκιμασα και στα παιχνιδια και μουσικη και ολα εινε τρομακτικα

ειδικα εχεις καρτα ηχου με amplier..

παντος  τα δοκιμασα σε παιχνιδια  οπως  battlefield 4  ,,, crysis 3  και mortal combat και τον ηχο τον ακους πολυ καθαρα

τα παντα εννοω..

απλα εινε λιγο ακριβα κανουνε  240 ευρο.. απλα σου λεω την  γνωμη μου...

οτι  σαν εταιρια  εινε απο τις καλυτερες...

οσο αναφορα στην   μουσικη εινε μια χαρα καθαρος ηχος κρυσταλλινος  ακους τα παντα με καθε λεπτομερεια..

λιγο  το μπασο εινε λεπτο αλλα αυτο φτιαχνετε ειδικα αν εχεις amplier

δεν σου λεω ψεματα 

δεν σου λεω να πας να το αγορασεις απλα σου ειπα την γνωμη μου

και κατι ακομα μην πας  ποτε για  logitech g633 η  razer 7.1  και steelseries, kinsgston μακρια απο ολα αυτα..

αν θα πας   θα πας  για sentheizer  η  για audiotexnika...

Δημοσ.

Ελπίζω να είμαι στο σωστό θέμα, είδα για κάρτα ήχου και φαντάζομαι εδώ θα είναι οι ιδικοί για τους ήχους.

Για σωστό gaming στον ήχο μόνο ακουστικά κάνουν δουλειά. Παίζω CS: GO και είναι σημαντικός ο ήχος θέλω να ακούω και να καταλαβαίνω ακριβός απο πια κατεύθυνση θα έρθει ο άλλος και να είμαι έτοιμος.

Τώρα έχω το Genius HS-G500V και ωραία για βασικά πράγματα, αλλά θέλω να φύγω απο τα 20 ευρο ακουστικά και να πάρω κάτι πιο καλό. Για την τιμή είμαι στο 70αρι αλλά ας μη βάλουμε όριο μιας και αν είναι κάποιο κάλο και πιο ακριβό θα μαζέψω να το πάρω. Έχω δει κάτι razer 7.1 η και steelseries, kinsgston αλλά δεν ξέρω πιο πραγματικά αξίζει. Οποιαδήποτε πρόταση θα βοηθήσει. Θέλω να κάνω μια καλή επένδυση σε αυτό το τομέα και ας έχω 6 χρονών σύστημα θέλω αυτα που παίζω να τα παίζω σωστά

εγω εχω εδω και ενα μηνα τα genius lychas και ειμαι  πολυ ευχαριστημενος.και να φανταστεις παλαιοτερα ειχα ακουστικα σαν senheiser momentum,sony mdr-1,sony pulse και δεν μου αρεσαν

Δημοσ.

εγω εχω εδω και ενα μηνα τα genius lychas και ειμαι  πολυ ευχαριστημενος.και να φανταστεις παλαιοτερα ειχα ακουστικα σαν senheiser momentum,sony mdr-1,sony pulse και δεν μου αρεσαν

ευχαριστημένος είμαι και εγω με τα genius που έχω τώρα αλλα το θέμα μου σε αυτο το topic Που άνοιξα είναι οτι θέλω ακουστικά που να μπορώ να ακούω απο πια συγκεκριμένη κατεύθυνση θα έρχεται  ο άλλος για αυτο ανέφερα και το Counter Strike: Global Offensive. Με τα ακουστικά που έχεις πάνε στο youtube και πατα 5.1 test η 7.1 για όλα τα αριστερα ηχεία πίσω η μπροστά θα ακούς απο αριστερα και για όλα τα δεξιά μόνο δεξιά. εγώ θέλω να ξέρω αν έιναι πίσω δεξιά η πίσω αριστερά. δεν μιλάω για ακουστικα με super ήχο μπάσα κτλ. Για αυτο που θέλω είναι κάτι σε 5.1 η 7.1 ακουστικά μιας και το παιχνίδι έχει και 5.1 ρύθμιση.

Και αυτά που μου λέτε και οι υπόλοιποι πρέπει να είναι απλά ενα ηχείο στο καθένα μέρος αν δεν κάνω λάθος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...